Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, redd napsal:

Jaká je kvalita audio systému v novém outbacku? Já když před lety zkoušel levorga, tak bídná kvalita audia byla jednou z věcí, která mě od nákupu odradila.

Hrá to podľa môjho názoru veľmi pekne, je tam Harman Kardon zostava tuším 12 reproduktorov , ale nie som si istý či v každej výbave

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Hasňa napsal:

Jen v té nejvyšší. Sub je vlevo na straně v kufru. Hraje to zcela ok. Neměl bych potřebu do toho vrtat. Ale slyšel jsem to jen krátce.

Co tam mají za audio? Ve většině Japonců je dnes Pioneer nebo Sony...a nějaké postřehy jsem i vygůglil, vypadá to na Pioneer+ za příplatek HK repro. Subaru zmiňuje pouze repro....

Odkaz ke komentáři

Je to HK. Ti jsou dneska snad všude, kromě vyšší prémie. Měl jsem je v MB v Passatu, obojí spíše průměr. Kvůli toho bych si vyšší výbavu nekupoval. Zvlášť u Outbacka je to na rozmyšlenou, ta nejvyšší má navíc kůži, audio a šíbr. Bez všeho toho bych se v klidu obešel, ušetřil sto pade a za 30 si udělal ozvučení lepší, než ten HK. Ale to je teorie, mám tak možná na to ozvučení.

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Hasňa napsal:

Je to HK. Ti jsou dneska snad všude, kromě vyšší prémie. Měl jsem je v MB v Passatu, obojí spíše průměr. Kvůli toho bych si vyšší výbavu nekupoval. Zvlášť u Outbacka je to na rozmyšlenou, ta nejvyšší má navíc kůži, audio a šíbr. Bez všeho toho bych se v klidu obešel, ušetřil sto pade a za 30 si udělal ozvučení lepší, než ten HK. Ale to je teorie, mám tak možná na to ozvučení. emoji846.png

Jasné, to je ale ozvučení, měl jsem na mysli audio jednotku a tam to vypadá opravdu na Pioneer AVIC. Co jsem vyčetl, dříve měli Panasonic a dnes Pioneera, ale ty automobilky jsou dnes tajemný jak hrad v Karpatech 😆

Odkaz ke komentáři

Moc príjemná sobota  :) No neni Toyota ako Toyota. Rozdiel medzi RAV4 a NX 450H+ tu je veľmi citeľný ( a nie len 9 rokov v mojom prípade  :) ). Vypadá to na pohodové spolužitie plné vzájomnej náklonnosti do budúcnosti 🥰

20231111_181643.jpg

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, ivan_989 napsal:

Moc príjemná sobota  :) No neni Toyota ako Toyota. Rozdiel medzi RAV4 a NX 450H+ tu je veľmi citeľný ( a nie len 9 rokov v mojom prípade  :) ). Vypadá to na pohodové spolužitie plné vzájomnej náklonnosti do budúcnosti 🥰

Ivane tak gratulujem, užívajte si ... 👌skvelý výber

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, AKUC napsal:

Dik. Už som bol z výberu nešťastný , váhal som medzi DS a Lexus. A dotoho furt prichádzalo niečo nové (Xtrail, CR-V ..) co ma vždy zneistilo a začal som váhať. A došla ponuka ktorá sa neodmieta. A napr. pre mojich 190cm je fakt paráda ze pred vystupovaním sa mi zasunie volant a odsunie sedadlo.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, ivan_989 napsal:

20231111_181643.jpg

Fajnová kára :punk:

Odkaz ke komentáři

Moc príjemná sobota  No neni Toyota ako Toyota. Rozdiel medzi RAV4 a NX 450H+ tu je veľmi citeľný ( a nie len 9 rokov v mojom prípade  ). Vypadá to na pohodové spolužitie plné vzájomnej náklonnosti do budúcnosti
20231111_181643.thumb.jpg.117e97418a7a19aaa769acbf0dc4a81c.jpg

Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Minulý rok jsem začal si pohrávat s myšlenkou, že bych si pořídil auto na zábavu, začínal výběr u S3, prvně jsem koukal na první generaci, ale postupem času jsem to přehodnotil a upnul jsem na Golf R. Během toho výběru bylo mnoho změn, ale ta hlavní byla, že jsme se rozrostli a po 1 jízdě s kočárkem jsem zjistil, že potřebuji velké auto 😀.

Koukal jsem první na kombíky, nicméně co se týče praktičnosti, tak zde jasně vede Superb, ale tak nějak jak to vidím všude, tak mě to tak neláká, málem jsem skončil u MB E (W212), ale nakonec jsem si řekl, když už tak už. Z prvotní myšlenky pořídit si hothatch jsem nakonec skončil u MPV Ford S-Max 2.2 Titanium S a ano InKartu už jsem si pořídil 😀.

IMG20231109155722.jpg

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, DavidC3 napsal:

Jedna moje pracovní cesta do Kaprunu a ráno už i první letošní sníh.. Jinak dlouhodobá spotřeba T7 long TDI 110kw je 6,5L

20231103_102901.jpg

Kaprun fajnovej, ale to auto? 😬 Má ho soused a dle mého, konec konců i jeho názoru to stojí za starou Belu v dnešní době....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...