Jeremy Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Jsem rád, že si toho všiml ještě někdo další !!! Mám pocit, že skoro všichni jsou invalidní (ale bez označení)...Mě nejvíc bavěj Ti, co tam tu kriplkáru navíc maj.. A pak z toho vyskočí frajírek v černejch brejlích z Lídlu..Nejlepší byl borec, kterej z X5 vyskočil v adidasovým kompletku u pumpy a jal se do toho lifrovat LPG :-D
PetrM Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 (upraveno) Mě se.e ještě jedna věc. Neustále mám ze všech stran omlácené auto. Nejintenzivnější je to vždycky, když si koupím nové. Tak se snažím, když jedeme nakupovat, ho parkovat co nejdál od vchodů, kde je prázdno. Takže stojím třeba sám uprostřed parkingu, od všech vchodů to je kilometr. Ale když vylezu, tak ku.va pokaždé je auto obložené z obou stran. Jako by mělo v sobě nějaký magnetismus.To mě může fakt nas.at !!! Upraveno 1. května 2013 uživatelem PetrM
adamo Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Mi zase nějaký dobrák udělal včera dveřma rýhu tak 2,5x1cm. To už se do toho musel hodně opřít, to není jenom že mu ty dveře utekly.... debilové
financ Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Mě nejvíc bavěj Ti, co tam tu kriplkáru navíc maj.. A pak z toho vyskočí frajírek v černejch brejlích z Lídlu..Nejlepší byl borec, kterej z X5 vyskočil v adidasovým kompletku u pumpy a jal se do toho lifrovat LPG :-D na zlínsku jezdí Audi R8 s kriplkárou za sklem.
Petr Svenda Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Možná má papíry na hlavu. Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
IntoPicture Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Mě nejvíc na invalidech štvou policajti, to vidím každou chvíli - hlavně u velkých kutilských obchodů, kde jsou pak vidět vevnitř v bufáči.
mechano Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Mě nejvíc na invalidech štvou policajti, to vidím každou chvíli - hlavně u velkých kutilských obchodů, kde jsou pak vidět vevnitř v bufáči. Volej 158, řekni, že nemáš třeba nohy a že nemáš kde zaparkovat...... :-)
kloubik Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Mě se.e ještě jedna věc. Neustále mám ze všech stran omlácené auto. Nejintenzivnější je to vždycky, když si koupím nové. Tak se snažím, když jedeme nakupovat, ho parkovat co nejdál od vchodů, kde je prázdno. Takže stojím třeba sám uprostřed parkingu, od všech vchodů to je kilometr. Ale když vylezu, tak ku.va pokaždé je auto obložené z obou stran. Jako by mělo v sobě nějaký magnetismus.To mě může fakt nas.at !!! jak kdybys mi cetl myslenky, nedavno jsme poridili novy auto, taky se snazim parkovat uplne mimo a kdyz prijdu, z obou stran oblezeny..... do 3 dnu samozrejme zasek ve dverich, vystipnutej lak az na kov..... nechapu kurnik jak lidi otviraji ty svoje dvere, vzdyt s takovou intenzitou otevreni se jim museji snad ty dvere pomalu vylamovat....
strong Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Podobny problem som mal aj ja ked som stal na parkovisku a po bokoch mi omlatili dvere, blatnik... <br />Potom som zacal parkovat dvoma bocni kolesami na chodniku ako to povoluje vyhlaska tak ze auta stoja len za autom alebo pred. Par dni som sa tesil kym neprisiel chuj sused a otvoril dvoje dvere na svojom pickupe!! Preliacena kapota, poskriabany lak na narazniku, celnej maske a kapote... Odvtedy uz neriesim kde je najlepsie zaparkovat, aj tak si kazdy mesiac po umytinnajdem na ciernom metalickom laku biele mapy po nejakych "dobrakoch"...
PepaSFI Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 člověk tak nějak chápe že lidi kašlou na sousedovo, ale vždyť při tom musejí otřískat i svoje dveře! Jistě, stanou se nehody, bráchovo auto schytalo bouchanec dveřma od fabie protože babka vystupovala a děda ještě neměl zhasnutý motor a vyřadíno. Pustil spojku, auto poskočilo, babka chytila vrávor a opřela se o dveře. Nebo s tím třísknou děti, některý auta mají taky dost necitlivou aretaci dveří takže se stane že ty dveře při otvírání mají svoje manýry. Ale i tak je těch bouchanců dost a někdy docela velkých. Lidi v autech dokážou neuvěřitelný věci a při parkování obzvlášť. Ale platí to i opačně, ty parkoviště občas vymýšlí géniové co asi jezdili jen ve čtyřech letech na tříkolce. Stačí se podívat třeba na parkoviště v Třebíči u nemocnice http://www.mapy.cz/#x=15.889182&y=49.211790&z=19&l=15&o=2 myslím že rozměry těch míst jsou vidět dobře. To by zasluhovalo nějakou odměnu, třeba pár kopanců.
KFL Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Jooo, kdyz jsem nafasoval kdysi novyho sluzebaka, jel jsem do Makra. Zaparkoval jsem uplne na konci parkoviste, kolem me 30 metru ani auto. Jen co vylezu, prijel total zrezlej Favo pickup a zaparkoval primo vedle me. Vzapeti rana a ve dverich spolujezdce rejha. Tak ujdu ten metr a rikam frajerovi, jestli si dela srandu nebo co to kua dela. A on mi na to rek: "Aby ses nepos..." A odesel.
IntoPicture Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 (upraveno) Nevím, proč tohle umí jen Ford a jen u Focusu... Upraveno 2. května 2013 uživatelem IntoPicture
Lion Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 PepaSFI: tohle je taky krásný parkoviště... ale jen seshora http://www.mapy.cz/s/732h
PetrM Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Nevím, proč tohle umí jen Ford a jen u Focusu... Moc fajn věcička, ale u některých volů stejně nepomůže. Když do dveří kopnu, jak jsem to viděl u některých magorů, dveře letí kosmickou rychlostí a udělají svou "práci" ať tam plastová ochrana je nebo ne.
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Abyste se z těch svejch plechovek nezbláznili.
Jeremy Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Abyste se z těch svejch plechovek nezbláznili.
Filip.J Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Mně nevadí škrábance na autě jako takové, ale vadí mi lidi, kteří se chovají bezohledně, i když je velmi jednoduché těm bouchancům předejít. Vadí mi prostě, že mi někdo třískne dveřma do mých jenom proto, že může, a má odpověď, jak padlo výše: "Aby ses neposral!" Je to stejné, jako do někoho vrazit při chůzi, protože jsem líný mu uhýbat - prostě absence základní lidské slušnosti.
Jeremy Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Mně teda škrábance vadí. Mám rád hezké věci a fakt mi vadí, když se ničej (nebo když mi je ničej nějaký kreténi). Takový to "jen to jen věc" je takovej buddhistickej blábol. Kdyby to totiž byla pravda, tak si autor racionálně koupí digitálky za pade a na chronomagu bysme se fakt, ale fakt nepotkali.. :-/
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Tvl to sem si zas posral karmu! :D Na pokání si du poškrábat rólex.
Cyril Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Muj Defender ma skrabancu jak obecni kocka a nevadi mi to. Pro Jaguara nebo Discovery jsem si o ne ale za okno Jeziskovi zatim nepsal. Takze podle me zalezi na tom, o jaky auto asi jde. Pokud mam slabost na poskrabany plechy, udelam si to radsi sam v terenu o nejakou vetev. Pomoc bezohlednyho magora na parkovisti u tesca fakt nepotrebuju. Je ale pravda, ze nekdy to fakt nemusi byt z ignorance ani umyslne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se