Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

za 700 koupíš už moc pěkné

Ba ne, žena chce SUV..tak jsem to tak studoval a nic moc super není. .vyšlo mi z toho Mazda cx5,rav4,Mitsubishi a Subaru nechce, BMW x1 což se jí taky nelíbí tak nevím. .chceme to v benzínu. .automat výhodou, a zároveň aby mě to nesezralo. Napadá Vas něco v podobný velikosti? Potřebuji tam i kočárek dávat, takže kufr slusnej. Chce vyšší posezení, automat a aby se jí to auto líbilo. .

O RS 4x4 asi bude za balík co?

Odesláno

Ba ne, žena chce SUV..tak jsem to tak studoval a nic moc super není. .vyšlo mi z toho Mazda cx5,rav4,Mitsubishi a Subaru nechce, BMW x1 což se jí taky nelíbí tak nevím. .chceme to v benzínu. .automat výhodou, a zároveň aby mě to nesezralo. Napadá Vas něco v podobný velikosti? Potřebuji tam i kočárek dávat, takže kufr slusnej. Chce vyšší posezení, automat a aby se jí to auto líbilo. .

Já bych to viděl na výměnu ...... ženy :-)

Odesláno

Ravka klame tělem, ve skutečnosti je prostornější než jak vypadá. První ve který si dovedu představit rodinou jízdu (kufr překvapivě velkej). Benzín s AT, příjemná kombinace... Nově (2016) má být v hybridu, což může být zajímavé ježdění.

Odesláno

As bude zvedat kočárek do vysokýho kufru, tak ne, že ji budeš pomáhat. Když chtěla suv, tak ať si to užije naplno.

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

RAV4 jsem osobně nezkoušel, nicméně mám doma Auris 1,6 s CVT a je to kombinace za trest. Ta převodovka je jednoduše nešikovná. Žere to (průměr lehce přes 8 l), řve to, nejede to :(

To zas jsem nejel já, ale tuším že ecvt je v Priusu,kde mě přišla v pohodě.No fakt je,že při plné akceleraci to

řvalo jako vzteklý vysavač. Primárně to auto ale není na "závody" a z 1.5ky co by člověk chtěl...

Zase spotřeba je příjemná..

Odesláno (upraveno)

Ravka hybrid je kolem melounu. Zrovna jsme dvě objednavali do firmy.

Edit: Tak nejnižší výbava začíná na 820k (my bohužel musíme mít dle firemních předpisů navigaci a senzory - takže bereme ty nejvyšší verze).

Upraveno uživatelem Traveller
Odesláno (upraveno)

Mňam, kdyby byla jednou na prodej, tak se hlásím -_-

Koukám základ dvoukolka za 740k včetně DPH, taky nezní hrozně....

Upraveno uživatelem DavidLC
Odesláno

Vem CX5 2,0 v benzínu. Pokud nebudeš jezdit celou zimu do Krkonoš, tak vem předokolku. Automat je docela slušný, řadí rozumně, jenom při prošlápnutí pedálu plynu až na podlahu podřazuje podle mne zbytečně moc a motor se pak točí mezi 5 000 až 6 500 otáčkami. Mohl mít raději přepínač se sportovním režimem a do těch otáček jít jenom když opravdu chceš. Spotřeba u čtyřkolky s automatem je dlouhodobě kolem 7,5 litru. Nemá ráda krátké jízdy, to pak žere klidně přes 9 litrů (mám na mysli 6 km do práce, v poledne 1 km tam a 1 zpět na oběd a odpoledne zase 6 km domů).

S motorem 2,5 litru je tuším jenom 4 kolka, ale zase má ten přepínač normál - sport.

Odesláno (upraveno)

Tak dnes se zajedu mrknout na cx5,rav4 a asi vezmu cestou ještě Nissan a Mitsubishi Mám od něčeho dát ruce pryč nebo je to fuk když je to v záruce?

Díval jsem se i na toho Tucsona, plná palba, cena dobrá a fullservis na 5let v ceně.

Vahám zda se pouštět do automatů nebo nebo ne..chci benzín. .sice vyšší spotřeba ale méně starostí..

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

CX5 vypada pěkně a automat? záleží kde se s tím bude jezdit, po praze to bude určitě přínos na druhou stranu manual se na 95% nepodělá, což se u atomatu po letech říct nedá plus nějaká spotřeba nahoru. Kvalita u mišáka bude podobná, věci jako tuscon se mě netýkají......a nissan prý hodně ubral na kvalitě, kdysi to byly nesmrtelné věci jak se to začlo různě míchat s frantíkama, šlo to dolů....třeba benzinova micra co měla máti za 8 let ani jediná vada, olej ,filtry a brzdové desky a dodnes dělá radost mámě od kámoše.

Odesláno

CX5 jsem zkousel a super, 2.0 benzin FWD. Fajn podvozek, rizeni, prevodovka krasne presna a lehka a hlavne motor. Atmosfericky benzin, co krasne funguje a moc nezere. Vnitrni prostor mi prisel treba jako Ford Kuga. Celkove prijemny auto :)

Odesláno

Tak jsem to prosel a vypadá to na volbu mezi rav4 a MB třídy B.. Teď je otázka zda vzít predokolku v naftě nebo benzin nebo hybrid u Toyoty a nebo diesel u MB.

Terén nejezdime, ale prostor chceme..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...