Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Kupatek je cela plejada... A5 je nahodou celkem pohledne kupe, jasne, vychazi ze sedanu, neni to ryze sportovni auto, to neni ani nove C coupe, ani 4er, ale porad maji neco do sebe. Ale uprimne, i zatracovany Hyundai Genesis coupe ma vetsi koule nez nejake tezke SUV, ktere se snazi o sportovnost... 

A pak jsou tu nejlepsi value for money zazitkove automobily natrhu, MX5 ci Toyobaru GT86/BRZ .... Jasne, nekdo muze namitat, ze jsou moc subtilni, jestli ale majitel s tim ma problem, neni to problem aut samotnych, ale spis jak jsem zminoval, je to z duvodu absence kouli... :D

Dale, pokud mas v kapse trosku vic penez, Lexus RC-F, nebo pak o level vis Jaguar F-type, Cayman...

Plejada jich možná je, ale problém je cena. Když se podívám do ceníku Toyoty, tak GT86 je skoro nejdražší. Miata je roadster, to prostě pro všechny není. A je na trhu vůbec nějaké kupé do 700k? (a teď nemyslím hatchback bez zadních dveří)

Málo kdo má koule na příplatek za nepraktičnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes byl vybraný nástupce CC,vyhrál dvoulitr v benzinu 162kW,v dobré výbavě.

Když to porovnám s Bawem tak se mi zdá že to tak jakoby netáhne :) nemužu si pomoct :(

Co mi silně nesedi tak to je palubovka a přístroje...připadám si jako kdybych hrál nějakou počitačovou hru a samozřejmě ten idiotský start stop.Jinak bude ve střibrné metalize s lepším podvozkem.

Zvláštní je že nový SuperB s cenou je daleko dražší než Passat.To hlava taky trošku nebere...

P.S na fotce je R line a dvoulitr nafta.Dodací lhůta čtyří a půl měsice.

post-21035-0-81694900-1458854966_thumb.jpg

post-21035-0-23653800-1458855064_thumb.jpg

post-21035-0-96069700-1458855123_thumb.jpg

post-21035-0-85622300-1458855185_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Přesně tak,ex je výborný,strašně se mi líbí zadek auta ale pouze u těch silnějších motorizaci kde jsou koncovky na obou stranách.Výborné sedačky,volant se suprově drží ale ten je pouze u R line provedení.

Odkaz ke komentáři

Sem už asi koncern-pozitivní, mě se to líbí. Celý.

Podobnej volant (z RS III) mam v oktě (RS II) a nedam na něj dopustit.

Palubovka strohá, ale funkčni a bez 3,14in. Prostě němci bez fantazie.

Ale že by to byl hnus, to teda nevim. Ale každý to máme jinak no :)

Sice bych bral Supa, ale dostat tohle třeba jako služebáka, rozhodně bych se nečertil.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

ja svou X5 rad, dobre z ni vidim, vyssi podvozek, dam tam tabule plechu 1x2m, ctyri velky flasky plynu, vodvezu tam velky skrine z ikei, proste pohoda.

Jo, to jo, ale to odvezes i v 5er, az na ten podvozek... ale zajimalo by me, kolikrat toho za rok vyuzijes... :) Na druhou stranu, je to aspon klasicke SUV a ne bastard typu X4-6 ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...