Sphinxx Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Dotaz na znalejší členy - ta úprava Mercedes G PUCH je původní úprava od Steyeru? To znamená ještě odolnější Géčko? Nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Ja se domnivam, ze je to jak rikas Sphinxx. Moje pani taky rada jezdi Toykou, je pry z ni lepe videt a dobre se s ni parkuje:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Der unterschiedliche Markenname Puch G bzw. Mercedes-Benz G-Klasse resultierte aus der zwischen den beiden Partnern vereinbarten Vertriebsverantwortung: In Österreich, der Schweiz, Liechtenstein, Slowenien, Kroatien, Jugoslawien, ehemaligen jugoslawischen Republik Mazedonien, Bosnien/Herzegowina und Großbritannien (W 461) und in Teilen Afrikas wurde der Geländewagen als Puch G, in allen anderen Ländern als Mercedes G verkauft. Die Aufteilung der Vertriebsregionen wurde im Jahr 2000 beendet. Zu diesem Zeitpunkt waren etwa 10 Prozent der G-Klasse mit einem Puch-Emblem ausgestattet und rund 90 Prozent mit dem Mercedes-Stern. Gecko byl jako Puch byl do 2000 prodavanej ve svajcu, rakousku, FL, slovinsku, chorvatsku atd, vsude jinde Mercedes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Danke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 (upraveno) ben.liszok: já se zmiňoval o Renaultu a jeho znaku jen z důvodu, že technika a kvalita, po spojení Nissan Renault, šla rapidně dolů..navenek to jde, ale držáky už to dávno nejsou. Já vybíral v závěru roku 2015 a začátku letošního, takže jsem toho prošel mraky. Rovnou jsem vyřadil Nissan, Mazda byla fajn, ženě se nelíbila (já jsem na techniku, ona estetiku). RAV4 bývala malá, teď bych doporučoval se podívat na změny...rozvor větší o 20cm oproti původním generacím a zásadně jiné vlastnosti....ale ano, je drahá. Tucson není špatný, jen mi není sympatická ta značka..za ty prachy ale bude mít suverénně největší výbavu Upraveno 4. května 2016 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Kdyby náhodou někdo věděl o Hondě Accord Tourer po faceliftu (2012 a novější) 2.0 VTEC s manuálem a ideálně s možností odpočtu DPH (vím, hledám jednorožce, ale co kdyby), tak dejte prosím vědět do SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Tohle mě dostalo. V pondělí před Kauflandem.Expediční PUCH a z něho vystoupila řidička, atraktivní dáma kolem 45 let, elegantní kostýmek, luxusní lodičky na 10cm jehlách....bez toho zaměřovače je to auto mnohonásobně sympatičtější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 4 tyzden Eurobusom. Leon stale v servise. Menili mi cerpadlo senzory pri vackovke vahatka vsetky rozvody a nakoniec riadiacu jednotku. Verim ze to daju dokopy uz. Malo stratu tlaku vo valcoch preskocenu retaz a vsetky chyby co vyhadzovala diagnostika boli odstranene tak verim ze uz to zMaknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Co to je za typ motora??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 4 tyzden Eurobusom. Leon stale v servise. Menili mi cerpadlo senzory pri vackovke vahatka vsetky rozvody a nakoniec riadiacu jednotku. Verim ze to daju dokopy uz. Malo stratu tlaku vo valcoch preskocenu retaz a vsetky chyby co vyhadzovala diagnostika boli odstranene tak verim ze uz to zMaknu.Neoplatilo sa to uz vymenit za srotovne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Ja se domnivam, ze je to jak rikas Sphinxx. Moje pani taky rada jezdi Toykou, je pry z ni lepe videt a dobre se s ni parkuje:)Moje už jezdí jedině LCčkem, takže jsem ostrouhal,můžu řídit, jen když jedeme někam dál ..... Zatím si užívám Previi, ale koukám co bych koupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 (upraveno) 1,4TSI . Ono uz by to v pondelok malo byt ok. Su tam vsetko nove orig diely tak snad to uz buden dobre. Opravu nastastie hradi povodny majitel ja cvaknem len rozvody,s tym som suhlasil samozrejme uz pri kupe auta. Upraveno 7. května 2016 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Dnes jsem se v rámci akce Mercedes Stodůlky projel v novém Ečku AMG packet. Celkem to vypadá pěkně, ty displeje jsou fajn, spousta funkcionalit, ale za svoje to rozhodně nevyměním, prostě pohodlí upřednostním před elektronikou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Mercedesy s novou generací to poradně nakoply, z interiérů se mi podlamují kolena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 (upraveno) Posledních pár dní jezdím novým GLC a ten interier je fakt pecka, pěkně se s tím dá žít. Za 14 dní zkusím i Ečko tak jsem zvědavý jaké bude. Upraveno 7. května 2016 uživatelem Speedster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 U e classe je mi sympatičtější, ze displej tam není jako pěst na oko, ale je zakomponovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Mě zas připadne jak kdyby tam ten volant nepatřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Mne ta prekryta palubka pripada ako zo stareho autobusu. Toto je teda velmi vyhraneny design... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Po několika letech spánku, budím tutu káru:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 (upraveno) 411-ka, velka parada. Nemel bys vice fotek? Klidne SZ... Nebo 412? Upraveno 8. května 2016 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se