nividic Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Dik, asi to tak stary 70 maji, i v dyzlu Kdyz jsem videl ten centralni svazek, moc mi to hlava nebrala, ale zrejme soudruzi ze svedska vedeli co delaji.
TLD Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Az na to, kdyz se ma menit zarovka v pravym prednim...
nividic Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 To nastesti neznam, u xenonu odpojis kabel, vytahnes patici, precvaknes vybojku a je to. Prace na 5 minut i s dolitim vody do ostrikovace. Teda ale musis ji nejdriv koupit, coz byl pro AD v Brne necekanej trabl. Skoda mluvit.
tommas4 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Dik, asi to tak stary 70 maji, i v dyzlu Kdyz jsem videl ten centralni svazek, moc mi to hlava nebrala, ale zrejme soudruzi ze svedska vedeli co delaji.Nó, tak o baterkách bych vám toho mohl po mrazivém víkendu popovídat :DDílna a garáž funguje už druhý den jako nouzová dobíjecí a ohřívací stanice pro auta nejen našich hostů
nividic Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Nech to az na leto, az budou padat muchy, budem sedet nekde ve stinu, chlastat vychlazeny pivo a probirat arkticky radosti
M3maniac Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Jojo, baterky to je kapitola, ve stare sedme odesla puvodni baterka po 12 letech a vartu co jsem tam dal po 2 letech a dvou tydnech.... Origo baterky jsou o dva levely jinde. Jinak se snazim l ne starat, kdyz auto jezdi jen kratke trasy tak to chce sem tam hodit na nabijecku.
KFL Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Tech dotaz, kdyz mas rano vyhraty auto, pouzivas jeste vyhrivani skel a sedacek? Ja to nedelal, mne tech 15 nebo kolik vpohode stacilo.Jinak letos v prosinci vymena seriove baterky z roku 2003, nechapal jsem. Ja ne, ale zena jo . Ta je schopna si pustit sedacku na plny pecky, prestoze jede jen 1,5 km a kreslo se ani nestihne ohrat .
LovecK Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Prvni zima se subaru. Spokojenost..Souhlas! Akorat ja mam jeste dovětek: uz nikdy nebudu delat pycoviny na parkovišti co neznam... byla tam hromádka odhrnutyho snehu a pod nim bohuzel dobre ukryty obrubnik, slo to v driftu naplocho zadním kolem - disk i guma vypadaji OK, ložisko slysim ze je v hajzlu, finalni ortel bude vyřčen v pristim tydnu, neni cas... chybama se clovek uci! :)
CEGY Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Jj, na hroudy na parkovisti pozor..Vesmes je pod nima nejake prekvapeni.
Daredevill Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 (upraveno) Souhlas! Akorat ja mam jeste dovětek: uz nikdy nebudu delat pycoviny na parkovišti co neznam... byla tam hromádka odhrnutyho snehu a pod nim bohuzel dobre ukryty obrubnik, slo to v driftu naplocho zadním kolem - disk i guma vypadaji OK, ložisko slysim ze je v hajzlu, finalni ortel bude vyřčen v pristim tydnu, neni cas... chybama se clovek uci! :) O jednu takovou hromádku jsem si pred lety zlomil zadní nápravu:-) Upraveno 10. ledna 2017 uživatelem Daredevill
Daredevill Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Jinak ja o vikendu takhle, letiště na Květné.
Lakerss007 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Dotaz... v únoru mi na autě, se kterým se nejezdí a je obuto na letních pneu, končí technická. Až bude nad nulou a v Praze po sněhu ani památky, vydám se na STK. Jak budou technici reagovat na moje obutí...? STK mám za domem... Pneu se mi přehazovat nechce.
PepaSFI Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 zimní musíš mít jen když je sníh nebo se dá předpokládat že by během cesty mohl být. Takže stačí když ty letní budou mít správný rozměr a hloubku vzorku v limitu a nebude se zrovna chystat chumelenice.
Lakerss007 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 fajn, díky. Letní tohle splňují. Teď už jenom, aby polevil mráz a přišla obleva... pak mi to bude zase jedno, auto bude do jara v garáži...
Gustaf Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 tak jestli bude auto v garáži, tak zajeď na technickou až na jaře....jde vo prt
Frostie Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 (upraveno) tak jestli bude auto v garáži, tak zajeď na technickou až na jaře....jde vo prta jak se dá dostat autem s propadlou STK na STK? Upraveno 10. ledna 2017 uživatelem Frostie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se