ava Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Hela avo ty jsi nějak výrazně zhubnul, co jsme se neviděli? Já jen že vůbec uvažuješ o X1. Kamile, to né, ta X1 zas tak malá není, ale vidím to opět pro změnu z BMW do Mergla.
m.n. Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 @m.n.: o com hovoris prosim ta?Ten format auta mi pride nezmyselny, ako uz niekto napisal, vhodne tak pre zensku do mesta. Akurat ze to stoji uplny nezmysel. A porovnavat to s GLC nejde. Tak já to zkusím znovu a pomaleji. Psal jsi, že je to parodie na auto, tak se tě ptám, jestli jsi v tom byť jenom seděl, nebo jen standardně teoretizuješ?
Porsche_911 Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Pánové, měl jsem půjčené GLA45 AMG a bylo to hodně dobré, doporučuji zkusit a nezatracovat tento formát aut bez zkoušení.
ava Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Tak asi bude jiné svezení s GLA45 AMG a GLA200. Proti GLA nic nemám, nicméně pokud je to konkurence pro X1, tak X1 bude asi praktičtější.
eskimak Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Tak já to zkusím znovu a pomaleji. Psal jsi, že je to parodie na auto, tak se tě ptám, jestli jsi v tom byť jenom seděl, nebo jen standardně teoretizuješ?Mozes kludne aj rychlo, ja budem odpovedat tak aby si stihal. Preco tvrdis ze pisem standardne nezmysly? Na x1 som sem napisal len svoj nazor ako kazdy iny. Trafil som klinec po hlavicke, pan si kupil x1 a teraz ma urazku ze sa to niekomu nepaci?Nie, nesedel som v novej x1. A je to pre mna standardne buzi auto, nechapem na co to existuje .
m.n. Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Já si to nekoupil, já mám F15, ale koupila si to moje žena a je to naprosto standardní auto, žádná parodie, navíc díky koncepci velikostně takové, že v tom mohou jet 4 vzrostlé osoby i s bagáží. Tak nešiř bludy, když o tom víš prd.
Vanilla Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Mozes kludne aj rychlo, ja budem odpovedat tak aby si stihal. Preco tvrdis ze pisem standardne nezmysly? Na x1 som sem napisal len svoj nazor ako kazdy iny. Trafil som klinec po hlavicke, pan si kupil x1 a teraz ma urazku ze sa to niekomu nepaci?Nie, nesedel som v novej x1. A je to pre mna standardne buzi auto, nechapem na co to existuje . Ty budeš dobrý trouba. Nejdřív si toho sedni, svez se a pak mudruj
Tittus Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Nie, nesedel som v novej x1. A je to pre mna standardne buzi auto, nechapem na co to existuje . To je jak s malým dítětem. "Ochutnal jsi to?""Néééé, já to jíst nebudu, je to hnusný.""Tak to alespoň ochutnej.""Nééééé, je to hnusný, bééééé."
eskimak Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Moc to prezivate. Musim sediet prave v novej x1 nato aby som na nu mal nazor?Poradim odpoved aby aj truba ako Vanila pochopil: nie, nemusim. To auto sa mi proste nepaci a pride mi nezmyselne. Pre zensku do mesta suhlasim, ak niekomu nevadi cenovka. Howgh.
AndyAaron Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Takze uplne presne tak, jak napsal Tittus
nividic Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Tak ja bych ho uz nelyncoval, je chudak posledni dobou nakej vyplasenej, ze uz dokonce shanel lednicku... A vubec, zeptejte se kalouska, jestli v x1 sedel, sorry jako.
Pavelpu27 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Stará X1 byla opravdu hodně malá, podle mě hnusná a celkově nepovedená. Nová X1 už dává nějaký smysl. Asi bych do ní nešel, ale určitě bych ji nezatracoval.
Petr72 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 18xd , 20xd sú vynikajúce overené motorizácie mame ich síce v inom balení ale môžem len doporučiť
financ Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Moc to prezivate. Musim sediet prave v novej x1 nato aby som na nu mal nazor?Poradim odpoved aby aj truba ako Vanila pochopil: nie, nemusim. To auto sa mi proste nepaci a pride mi nezmyselne. Pre zensku do mesta suhlasim, ak niekomu nevadi cenovka. Howgh.Minimálne bys o tom měl vědět o neco vic než jen mít pocit, když už o tom chceš pronaset nějaka moudra.
Mechac Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Dik:-)) ja si rikal, jestli tam u memory to nejsi ty ;-)) Je vidět že ty sprinty máš celkem nacvičený, dneska v Pe u Modety slušnej vodpich ... Moc hezký Lexus, ta barva mu sluší.
Sweden Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 ale věděl jsi že jsem to já v e63, proto jsi tomu tak naložil, škoda že jsem neslyšel jak ti ta V8 zpívá
Mechac Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Dotaz na pneu: budu potrebovat obout nove 18" zimaky na ctyrkolku, mam jit opet do Contiku TS850P, nebo je neco lepsiho? U tech 18" v zadnych testech nejsou Micheliny Pilot Alpin 4 ve srovnani, nevim proc, kdyz existuji. Nemate nekdo test, nebo zkusenosti? :-)
Daredevill Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Měl jsem trojky a byl jsem maximálně spokojenej, ovšem jen první zimu. Druhou už to byly průměrné až podprůměrné zimáky a třetí už jsem se ani neodvážil nazouvat. Je ale fakt že u letních jsem značce věrnej.
Petr72 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Mechac - mám ich dve sezóny a sú Ok , je ale aj otázka rozmeru ako budú fungovať
Mechac Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 No ze budou OK, tomu bych i veril, ale jsou lepsi nez ty T850P? Ja si na ty contiky vlastne stezovat nemuzu, a mel bych zaroven chut zkusit ty Micheliny...jen v testu v tech vetsich formatech z nejakyho zahadnyho duvodu zrovna tyhle Pilot Alpiny vzdycky chybi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se