Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hela avo ty jsi nějak výrazně zhubnul, co jsme se neviděli? Já jen že vůbec uvažuješ o X1. :D

Kamile, to né,  ta X1 zas tak malá není, ale vidím to opět pro změnu z BMW do Mergla.

Odesláno

@m.n.: o com hovoris prosim ta?

Ten format auta mi pride nezmyselny, ako uz niekto napisal, vhodne tak pre zensku do mesta. Akurat ze to stoji uplny nezmysel. A porovnavat to s GLC nejde.

Tak já to zkusím znovu a pomaleji. Psal jsi, že je to parodie na auto, tak se tě ptám, jestli jsi v tom byť jenom seděl, nebo jen standardně teoretizuješ?

Odesláno

Tak asi bude jiné svezení s GLA45 AMG a GLA200. Proti GLA nic nemám, nicméně pokud je to konkurence pro X1, tak X1 bude asi  praktičtější.  

Odesláno

Tak já to zkusím znovu a pomaleji. Psal jsi, že je to parodie na auto, tak se tě ptám, jestli jsi v tom byť jenom seděl, nebo jen standardně teoretizuješ?

Mozes kludne aj rychlo, ja budem odpovedat tak aby si stihal. Preco tvrdis ze pisem standardne nezmysly?

Na x1 som sem napisal len svoj nazor ako kazdy iny. Trafil som klinec po hlavicke, pan si kupil x1 a teraz ma urazku ze sa to niekomu nepaci?

Nie, nesedel som v novej x1. A je to pre mna standardne buzi auto, nechapem na co to existuje ;).

Odesláno

Já si to nekoupil, já mám F15, ale koupila si to moje žena a je to naprosto standardní auto, žádná parodie, navíc díky koncepci velikostně takové, že v tom mohou jet 4 vzrostlé osoby i s bagáží. Tak nešiř bludy, když o tom víš prd.

Odesláno

Mozes kludne aj rychlo, ja budem odpovedat tak aby si stihal. Preco tvrdis ze pisem standardne nezmysly?

Na x1 som sem napisal len svoj nazor ako kazdy iny. Trafil som klinec po hlavicke, pan si kupil x1 a teraz ma urazku ze sa to niekomu nepaci?

Nie, nesedel som v novej x1. A je to pre mna standardne buzi auto, nechapem na co to existuje ;).

Ty budeš dobrý trouba. Nejdřív si toho sedni, svez se a pak mudruj  :rolleyes:

Odesláno

To je jak s malým dítětem.

"Ochutnal jsi to?"

"Néééé, já to jíst nebudu, je to hnusný."

"Tak to alespoň ochutnej."

"Nééééé, je to hnusný, bééééé."

Odesláno

Moc to prezivate. Musim sediet prave v novej x1 nato aby som na nu mal nazor?

Poradim odpoved aby aj truba ako Vanila pochopil: nie, nemusim. To auto sa mi proste nepaci a pride mi nezmyselne. Pre zensku do mesta suhlasim, ak niekomu nevadi cenovka. Howgh.

Odesláno

Stará X1 byla opravdu hodně malá, podle mě hnusná a celkově nepovedená. Nová X1 už dává nějaký smysl. Asi bych do ní nešel, ale určitě bych ji nezatracoval.

Odesláno

Moc to prezivate. Musim sediet prave v novej x1 nato aby som na nu mal nazor?

Poradim odpoved aby aj truba ako Vanila pochopil: nie, nemusim. To auto sa mi proste nepaci a pride mi nezmyselne. Pre zensku do mesta suhlasim, ak niekomu nevadi cenovka. Howgh.

Minimálne bys o tom měl vědět o neco vic než jen mít pocit, když už o tom chceš pronaset nějaka moudra.

Odesláno

Dik:-)) ja si rikal, jestli tam u memory to nejsi ty ;-))

Je vidět že ty sprinty máš celkem nacvičený, dneska v Pe u Modety  slušnej vodpich ... :thumbsup_anim:

Moc hezký Lexus, ta barva mu sluší.

Odesláno

Dotaz na pneu: budu potrebovat obout nove 18" zimaky na ctyrkolku, mam jit opet do Contiku TS850P, nebo je neco lepsiho? U tech 18" v zadnych testech nejsou Micheliny Pilot Alpin 4 ve srovnani, nevim proc, kdyz existuji. Nemate nekdo test, nebo zkusenosti? :-)

Odesláno

Měl jsem trojky a byl jsem maximálně spokojenej, ovšem jen první zimu. Druhou už to byly průměrné až podprůměrné zimáky a třetí už jsem se ani neodvážil nazouvat. Je ale fakt že u letních jsem značce věrnej.

Odesláno

No ze budou OK, tomu bych i veril, ale jsou lepsi nez ty T850P? Ja si na ty contiky vlastne stezovat nemuzu, a mel bych zaroven chut zkusit ty Micheliny...jen v testu v tech vetsich formatech z nejakyho zahadnyho duvodu zrovna tyhle Pilot Alpiny vzdycky chybi...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...