luboss47 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Přišla zima, tak se pochlubím svým šmudlou
Mechac Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 vibrátor :-)) Jmenuje se to soundaktor, a jinak ano. Jde to jednoduše vyndat (na youtube jsou návody), a nebo prostě stačí nastavit si v Individual režimu všechno podle sebe, včetně reálného zvuku. To není reproduktor, ale vibrátor, kterej skrz rám čelního skla dělá rachot
JR_2010 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Já vím co to je, a je jedno, jak to někdo nazval, prostě to dělá vibrace, který dělají prostřednictvím kastle hluk, dá se to normálně vypnout pomocí infotainmentu.
Gustaf Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 A mě je to jedno, že to občas zahuci
Petrando Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Bylo to super se snažit udržet prvního vozu, který řídil Frank Biela. A R8 je perfektní auto, jen za tu cenu se dá vybírat zvučnější značky než Audi Myslim, ze nam nechtel ujet
Petrando Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 doprcic, proc se mi to tu vklada obracene?
moco Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 doprcic, proc se mi to tu vklada obracene? Protože mas asi iphone
Petrando Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Protože mas asi iphoneprd, mam Samsung. Na pc v obrazkach to mam bez uprav normalne, v mobilu normalne, ale tady to je postaveny na hlavu...
moco Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 prd, mam Samsung. Na pc v obrazkach to mam bez uprav normalne, v mobilu normalne, ale tady to je postaveny na hlavu... Ja fotky v mobilu musím vždy prohnat nějakým editorem právě kvůli toho aby se neobracely a taky abych je zmenšil..je to opruz ale co naděláš :-)
mondeo2 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Přišla zima, tak se pochlubím svým šmudlou No fuj takhle zablácenej Gazík.................
spineshank Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Přišla zima, tak se pochlubím svým šmudlou co ta SPZ?
luboss47 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Na chvilku jsem se odstěhoval kousek na východ
KFL Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Pracovní sobota (výměna separátorů), mytí, čistění a zazimování Stařeny. A konzervace interiéru těma pravejma prostředkama . Tak zase na jaře.
eskimak Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 KFL, mas to pekne. Ale ta koza sa na moj vkus moc leskne, to by som nedal. Existuju aj prostriedky po ktorych koza ostane prirodzene matna.
KFL Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 KFL, mas to pekne. Ale ta koza sa na moj vkus moc leskne, to by som nedal. Existuju aj prostriedky po ktorych koza ostane prirodzene matna.Ja to cvaknul pred setrenim hadrem, takze se to leskne jak psi koule . Nicmene ta kuze je standardne trochu leskla, takze i po setreni trosku blejska .
eskimak Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Ja to cvaknul pred setrenim hadrem, takze se to leskne jak psi koule . Nicmene ta kuze je standardne trochu leskla, takze i po setreni trosku blejska .Dik za odpoved. Ja som po vela roznych pokusoch skoncil u Dodo Juice Supernatutal ato vyzera presne ako si predstavujem. Ale urcite ma na to vplyv povodny vyzor koze . Mas to fakt pekne.
vicomt Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Včerejší trip směr Klatovy a zpět, než jí zazimuji.
tommas4 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Ty jo Calibra, můj vlhkej sen kdysi v mládí spolu s 300ZX skončil jsem s 240SX tenkrát . . .
ewolucionar Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Včerejší trip směr Klatovy a zpět, než jí zazimuji.turbova stvorkola?
Dali Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Nedělní projížďka s mazlíkem. A trochu seznamování se kam až můžu. V terénu nádhera limitem jenom pneu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se