Návštěvník Zmizík Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 (upraveno) Svet se v prdel obraci, kdyz vrcholovy benzin ve stredni tride je oturbena jednasestka.V te mazde je k tomu vsemu jeste dobre rizeni a skvely podvozek. Motor jako takovy mozna nevynika, ale celkovy projev auta se mi moc libi. Vem si, ze se bavime o mainstreamu. Pokud jsi zvyklej na premiovou tridu, tak chapu, ze te to extra neoslnilo.Nee, rozhodně nejsem zvyklej na prémiovou třídu ale právě v tom mainstreamu už sem rezignoval a je mně úplně jedno, jestli jedu nějakým Focusem nebo tímdle. A s tou první větou samozřejmě souhlasím. Upraveno 1. září 2018 uživatelem Zmizík
AndyAaron Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 To mas pravdu, ze to zacina byt slozite si neco v mainstreamu vybrat. Proto je mi Mazda sympaticka, protoze jako snad jedina furt nabizi atmosfery. Plus se mi i libi designove, takze proc ne.
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 A tak zas proto to je mainstream, hledat tady emoce je zbytečná námaha. Před deseti rokama sis moh vybírat něco, teďka zase něco a za dvacet let budem stejně chodit pro benzín do lékárny.
exBURN Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 (upraveno) Mě 508 přijde infantilní, sory. Dle prvních testů to ani nijak extra nejede, ení tam ani moc místa a celkově je to takové "rozporuplné". Navíc u prvních testů se "musí" chválit (jinak novinář na další premiéru nedostane pozvánku) a i tak jsem žádné superlativy neslyšel. Uniká mě smysl bezrámových oken v střední třídě. Upraveno 1. září 2018 uživatelem exBURN
Lion Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Kámoš má 508 gt 2015... Oproti superbu 206 kw, to je znát, že sem navrch, 150 kw tam snad má, ale je to skvělé odhlučněné.... Sme pocitově nastejno, v odhloučení motoru... Benzin vs diesel to me nsstvalo... Pak je tam head up displej, couvaci kamera, alcantara sedacky... Za 700 s dph... Já parkovaci asistent, hlidani pruhu, adaptivni tempomat, take ty picovinky... Ale moc mi u peugeotu nesedí rozvržení celeho interiéru, milion tlačítek, nenasel sem kde se deaktivuje startstop atd... Příští rok na jaře chce kámoš obmenit na novou 508 gt kombik, je to pěkný auto a jestli bude o 3 kila levnější jak superb... Tak asi popřemýšlím i já
gerhard Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Odesláno 4. září 2018 (upraveno) V piatok ideme pre jazdenku Toyotu Auris Touring Sport 2.0d, tešíme sa teda veľmi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. září 2018 uživatelem gerhard
moco Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Odesláno 4. září 2018 V piatok ideme pre jazdenku Toyotu Auris Touring Sport 2.0d, tešíme sa teda veľmi.Paráda. Pak napis jaké to je. Tenhle model od Toyoty byl/je taky na mem wishlistu. Jen bych měl strach z toho dieselu, pokud už teda tenhle model nemá naftu od bmw (asi jo)
gerhard Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 (upraveno) Tak som googlil že 2014 sa diali zmeny aj v motorizacii. My mame teda japonca. Clanok z roku 2015 pise: Pod kapotou sa udiala doslova revolúcia. Spôsobil ju prechod na emisnú normu Euro 6. Z ponuky definitívne vypadol diesel 2,0 D-4D. Nahradil ho menší agregát 1,6 D-4D (82 kW) od BMW, ktorý mal len vlani premiéru v MPV Verso Upraveno 5. září 2018 uživatelem gerhard
ewolucionar Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Nazďo... Ma tu niekto GTRko godzilu? Nejake skusenosti?
African Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Pažout 2008 vykázal první problém v 11.000km. Tři hodiny v autorizovaném servisu a snad bude všechno v pohodě, skrytá chyba v softwaru, vymazání a nahrání vylepšeného v rámci záruky. Jinak spokojenost, auto na poskakování po úřadech úplně parádní, automatická převodovka velmi dobře udělaná. Jo, ale jeden stresík tu je, Francouzi chutnají kunám, už nám vyžrali kus polstrování pod haupnou a v motoru mechanik našel kostičky z nějakého ptâka :-) Chci se zeptat Vás majitelů Francouzů, taky Vám kuny žerou káry? Jsem vystřídal dost aut, ale naposledy se mi do Rovera dala kuna tak před dvaceti lety....zítra jdeme nástřikat nějakou srajdu na motor. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rado74 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Renault co viem ma dost vela problemov co sa tyka prezierania hadic od turba, vyrobcovia pridavaju do materialu hadic kdejake picoviny rastlinneho povodu soja atd. aby plnili tie enviro sracky a potom je problem. Tyka sa to samozrejme aj dalsich znaciek aut. Som povolanim deratizer takze nieco o tom viem
eskimak Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Znamemu na dvojkovej Fobii zozrali mysi ci kuny elektricke kable v motorovom priestore. Opravene, dorobena nejaka plasicka s vlastnou malou baterkou (olovenou). Od vtedy klud.
kuncák7 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Pažout 2008 vykázal první problém v 11.000km. Tři hodiny v autorizovaném servisu a snad bude všechno v pohodě, skrytá chyba v softwaru, vymazání a nahrání vylepšeného v rámci záruky. Jinak spokojenost, auto na poskakování po úřadech úplně parádní, automatická převodovka velmi dobře udělaná. Jo, ale jeden stresík tu je, Francouzi chutnají kunám, už nám vyžrali kus polstrování pod haupnou a v motoru mechanik našel kostičky z nějakého ptâka :-) Chci se zeptat Vás majitelů Francouzů, taky Vám kuny žerou káry? Jsem vystřídal dost aut, ale naposledy se mi do Rovera dala kuna tak před dvaceti lety....zítra jdeme nástřikat nějakou srajdu na motor.Renault clio a felicie, vyzranej ten filc na tlumeni hluku motoru od kuny. Rusicka a od te doby svatej klid. S tema sprejema zkusenosti nemam.
Jery Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 U Citroenu (C5) taky vyžranej všechen filc plus natahaný nějaký knedlíky do prostoru motoru hadice ani nepočítám. Na parkovišti se pustily i do Forda, služební Peugeot zatím v pohodě, ale v tom malinkým motoru toho moc na vyžrání není. Audi i VW v pohodě několik let, Opel též.
Jiří_99 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Já nějakou dobu nechápal, proč jsou v autě které jsem koupil, pod kapotou různě v motoru navěšené vůně-čističe do wc. Pak mě napadlo na to kouknout na net a ono je to proti kunám prej. Zatím žádná nepřišla, tak těžko říct, jestli to funguje, nebo žádná neměla cestu okolo...
DavidLC Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Když jsem viděl,že si přitáhla vajíčko do motoru, tak rušička, voňavá tableta + spray a vlasy a už taky dobrý....
sooze Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 No, v mým renckovi si někdo dělá sklad vylouskanejch pecek z třešní. Pod tim filcem zespod kapoty. Nejlepší je když jedu za kamarádem na Jánskej vršek, kde mě policajti pokaždý donutěj otevřít haupnu a dost koukaj když se vysype igelitka rozpůlenejch pecek...
African Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Děkuji za info kluci, vystříkal jsem motor sprejem, vytrhal chlupy z našeho pejska, narval je tam a uvidíme
Vladar91 Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Mám dotaz vy ty rušičky neslyšíte? Já to pískání slyším teda dost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se