Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Tak oni ty megadispleje na středovým panelu jsou obecně hnus podle mě a nejlepší je, když tam někdo jenom natvrdo "přidělá hranatej tablet". Třeba taková škoda Scala, když už jsme u těch obligátních chvalozpěvů na koncern.

Dobře to měla vyřešené audi, když měli zasunovací displeje

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TomTom už je v šuplíku a samostatné navigace mi celkově přijdou zbytečné v době, kdy každý mobil má navigaci včetně aktualizací a online provozu úplně zdarma.

To bylo pro ty, kdo ho maj ve vestavěný navigaci v autě. Jinak já mám samostatnej TomTom a s telefonem se to srovnat nedá. Podle mně. Ale k tomu bude mít každý svůj postoj a každýmu vyhovovat něco jinýho. Už tu o tom řeč byla, rozepisovat se o tom znovu nebudu. Aktualizaci provozu online má samozřejmě taky. Navigace je navigace.

Odkaz ke komentáři

Dobře to měla vyřešené audi, když měli zasunovací displeje

To už právě nemají, teď má nižší třída hnusně trčící tablet...vyšší má integrováno

Tady to nabourá celý interiér, vypadá to jako domácí dodělávka od číňana

2018_audi_a4_dashboard.jpg

Tady to vypadá výrazně lépe, ale je tam toho už moc...kolik informací řidič k jízdě potřebuje?

audi_a6_2018_52.jpg

Upraveno uživatelem Liqid
Odkaz ke komentáři

Já mám rád, když mi toho na přístrojovce a volantu 'hodně svítí'. Jasně, nepoužiju a tím pádem ani neumím používat z těch fičur skoro nic, ale hodně světýlek a vanilkový nebo kokosový wunderbaum mi v autě udělá tak jako hezky útulno. Mně ty displeje navíc neva. Naopak.

Odkaz ke komentáři

Já mám rád, když mi toho na přístrojovce a volantu 'hodně svítí'. Jasně, nepoužiju a tím pádem ani neumím používat z těch fičur skoro nic, ale hodně světýlek a vanilkový nebo kokosový wunderbaum mi v autě udělá tak jako hezky útulno. Mně ty displeje navíc neva. Naopak.

já mám vanilkový wunderbaum zafixovaný ve spojení s povodněma. Vanilková vůně se táhla ze všech autobazarů.

Odkaz ke komentáři

já mám vanilkový wunderbaum zafixovaný ve spojení s povodněma. Vanilková vůně se táhla ze všech autobazarů.

Jak říkáš. A ještě s propocenými stoletými plečkami drožkařů=). Ale já je miluju. Měl jsem je v každém autě, které jsem kdy řídil.

Odkaz ke komentáři

To obouvání se do Miat nemůžu jako NC kadeřník (nebo spíš lodní admirál? :) ) nechat jen tak. Tady je jedno NC s nijak extrémními úpravami na Nürburgringu. Docela to jede.

Jinak nedávno proběhlo zprávami, že si svoje první auto - MX5 NA koupil zpátky Christian von Koenigsegg.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...