Tom4 Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Tak tam chybí už jen postavenej kelímek se Smetana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepi(c)k Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Tak u mne uz je taky vsechno pripraveno na leto. Konecne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Hlavně tyhle ostřejší HH dělal Renaullt Sport což je jiná divize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Tak oni ty megadispleje na středovým panelu jsou obecně hnus podle mě a nejlepší je, když tam někdo jenom natvrdo "přidělá hranatej tablet". Třeba taková škoda Scala, když už jsme u těch obligátních chvalozpěvů na koncern. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Tak oni ty megadispleje na středovým panelu jsou obecně hnus podle mě a nejlepší je, když tam někdo jenom natvrdo "přidělá hranatej tablet". Třeba taková škoda Scala, když už jsme u těch obligátních chvalozpěvů na koncern.Dobře to měla vyřešené audi, když měli zasunovací displeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Nebo BMW taky a i Volvo, ne? To mi nepřišlo tak hrozný, i když proč by se to mělo asi zasouvat dneska? Nebylo to u starších modelů, kdy tam byla prakticky jen navigace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Jinak, když už jsme u těch displejů (navigací), tak kdo má v nějakým starším autě TomToma, tak: https://www.tomtom.com/cs_cz/updates/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantes Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 TomTom už je v šuplíku a samostatné navigace mi celkově přijdou zbytečné v době, kdy každý mobil má navigaci včetně aktualizací a online provozu úplně zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantes Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 VW Passat R-Line 2.0 TDI 140kw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 TomTom už je v šuplíku a samostatné navigace mi celkově přijdou zbytečné v době, kdy každý mobil má navigaci včetně aktualizací a online provozu úplně zdarma. To bylo pro ty, kdo ho maj ve vestavěný navigaci v autě. Jinak já mám samostatnej TomTom a s telefonem se to srovnat nedá. Podle mně. Ale k tomu bude mít každý svůj postoj a každýmu vyhovovat něco jinýho. Už tu o tom řeč byla, rozepisovat se o tom znovu nebudu. Aktualizaci provozu online má samozřejmě taky. Navigace je navigace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Navigace je navigace.Souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 (upraveno) Dobře to měla vyřešené audi, když měli zasunovací displeje To už právě nemají, teď má nižší třída hnusně trčící tablet...vyšší má integrováno Tady to nabourá celý interiér, vypadá to jako domácí dodělávka od číňana Tady to vypadá výrazně lépe, ale je tam toho už moc...kolik informací řidič k jízdě potřebuje? Upraveno 28. dubna 2019 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 (upraveno) Cely je to podobne prasteny, jak s mobilama. Mas bambilion funkci, aplikaci, rezimu, ficur ..., ale realne z toho pouzivas jen mizive procento Upraveno 28. dubna 2019 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Já mám rád, když mi toho na přístrojovce a volantu 'hodně svítí'. Jasně, nepoužiju a tím pádem ani neumím používat z těch fičur skoro nic, ale hodně světýlek a vanilkový nebo kokosový wunderbaum mi v autě udělá tak jako hezky útulno. Mně ty displeje navíc neva. Naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 ovládat klimu atd. přes dotyk je fakt labůžo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Já mám rád, když mi toho na přístrojovce a volantu 'hodně svítí'. Jasně, nepoužiju a tím pádem ani neumím používat z těch fičur skoro nic, ale hodně světýlek a vanilkový nebo kokosový wunderbaum mi v autě udělá tak jako hezky útulno. Mně ty displeje navíc neva. Naopak.já mám vanilkový wunderbaum zafixovaný ve spojení s povodněma. Vanilková vůně se táhla ze všech autobazarů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 já mám vanilkový wunderbaum zafixovaný ve spojení s povodněma. Vanilková vůně se táhla ze všech autobazarů.Jak říkáš. A ještě s propocenými stoletými plečkami drožkařů=). Ale já je miluju. Měl jsem je v každém autě, které jsem kdy řídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 To obouvání se do Miat nemůžu jako NC kadeřník (nebo spíš lodní admirál? ) nechat jen tak. Tady je jedno NC s nijak extrémními úpravami na Nürburgringu. Docela to jede. Jinak nedávno proběhlo zprávami, že si svoje první auto - MX5 NA koupil zpátky Christian von Koenigsegg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Mě osobně by vadilo, že je to celkem utopené dole, mimo zorný úhel a každý takový pohled na displej dolů zdvojnásobuje nepozornost oproti ?vytrčenému? displeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 jestli je tohle seriozne prevzata zprava, tak mam o budoucnost volkswagenu docela obavu.. https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/volkswagen-elektromobil-herbert-diess.A190418_142544_automoto_fdv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se