moco Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 No výměním si ho sám, chtěl jsem jim tam nechat peníze za filtr, když už si nosím vlastní olej jak socka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Sibir hodne dobre, dej fota interieru, tam bude sedma uplne nekde jinde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Hrozné auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 No výměním si ho sám, chtěl jsem jim tam nechat peníze za filtr, když už si nosím vlastní olej jak socka A vidíš jak ho tam lejou? Vsadím boty že pokud ne tak ho sbalí pro sebe a tobě nalejou shit ze sudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 (upraveno) A vidíš jak ho tam lejou? Vsadím boty že pokud ne tak ho sbalí pro sebe a tobě nalejou shit ze sudu.nemůžu být všude, v hospodě taky určitě sem tam chlastám pivo v kterém je naflusané Upraveno 18. června 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 ta sedma je nádherná. Až ti vrátí papíry, tak ji od tebe převezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 A vidíš jak ho tam lejou? Vsadím boty že pokud ne tak ho sbalí pro sebe a tobě nalejou shit ze sudu.Shit zo sudu? Uz to nehul. Myslim ze by to prenho bol dobry deal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Shit zo sudu = Toyota Motor Oil Sibir - parada. Ja tie sedacky v 7me mozem odjakziva, na moj velrybi chrbet pasuju vyborne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 No výměním si ho sám, chtěl jsem jim tam nechat peníze za filtr, když už si nosím vlastní olej jak socka Ale on neřekl, že ho měnit nebude, jen že na to zatím není interval. Kdybys mu řekl ať ho přesto vymění, tak ho vymění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Je to lehce OT, ale nevím kam jinam to dát. Malýmu jsem slíbil do auta držák tabletu a on ho teď pochopitelně vyžaduje. Samozřejmě je toho mrak, ale on použává v autě malej, 7" tablet a co jsem četl, tak v některých držácích, třeba od zelenýho skřeta, tyhle malý tablety vypadávají. Nejde o nic životně důležitýho ani drahýho, ale pokud by mu to za jízdy vypadávalo, tak by mě to dost sr*lo, tak se radši ptám. Koukal jsem třeba na tohle: https://www.sunnysoft.cz/zbozi/168PBS-035/baseus-drzak-tabletu-na-operku-hlavy-cerny.html Dík za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Honzo, je to fajnová ředitelská kára Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Ale on neřekl, že ho měnit nebude, jen že na to zatím není interval. Kdybys mu řekl ať ho přesto vymění, tak ho vymění. Jo to jo, ale překvapil mě interval 90tkm....vždyť pro někoho to je po devíti letech To není dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Jo to jo, ale překvapil mě interval 90tkm....vždyť pro někoho to je po devíti letech To není dobréTo je to, že by se o tohle měl člověk trochu starat a ne jen "jezdím do servisu" Proto argument kontrol u AD , že to je NEJ,mi úplně nestačí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Jo to jo, ale překvapil mě interval 90tkm....vždyť pro někoho to je po devíti letech To není dobréNejsem si jistý, ale bude tam i časový limit třeba 90tkm nebo 2 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Nejsem si jistý, ale bude tam i časový limit třeba 90tkm nebo 2 roky.Obavam sa ze 4... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Jo je to možný, ale je to hnus velebnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Jo je to možný, ale je to hnus velebnosti.To bezpochyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Toyota Celica T18, a Rays kované horčíkové disky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Kluci, pustil jsem se do detailingu Boxtera a protože má černou perleť, je to makačka jak prase ... nemáte někdo v Praze nebo kolem Prahy na půjčení leštičku, prosím? Ideálně na týden, chci to udělat do TOPu, ale ručo s tím nejsem spokojenej. Díky, kdyby náhodu, klidně do SZ. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Na 2m trubky je sedma ideal.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se