Radius Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Je to tak ze esko, sedma a A8 nikdy nemaji sklopny zadni sedadla? Skivak nepocitam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Je to tak ze esko, sedma a A8 nikdy nemaji sklopny zadni sedadla? Skivak nepocitam.Přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Potrebuju udelat klimu (jen vycistit a doplnit), ma nekdo tip na dobry (a levny) servis v Praze 9 a okoli? Tam, kam jsem jezdil, skoncili.... Nechci nejake "lednickare" s buhvi jakym plynem, ale autorizak taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Třeba s bioplynem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Potrebuju udelat klimu (jen vycistit a doplnit), ma nekdo tip na dobry (a levny) servis v Praze 9 a okoli? Tam, kam jsem jezdil, skoncili.... Nechci nejake "lednickare" s buhvi jakym plynem, ale autorizak taky ne. Ja byl jednou tady. Udelali to na pockani a drahy to nebylo... https://www.automont.cz/servis-klimatizaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Potrebuju udelat klimu (jen vycistit a doplnit), ma nekdo tip na dobry (a levny) servis v Praze 9 a okoli? Tam, kam jsem jezdil, skoncili.... Nechci nejake "lednickare" s buhvi jakym plynem, ale autorizak taky ne.Ale v chladnicke je rovnake chladivo ako v aute Btw, ak nechladi lebo uniklo chladibo tak treba hladat unik. Ak chladi dostatocne, nieje dovod odsavat chladivo a davat ho naspat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Njn, uz to netesni, jak by melo a za ty 2 roky to chce lehce dofouknout. Ale ono je to dobry delat i kdyz to chladi - kvuli cisteni a dezinfekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 (upraveno) Njn, uz to netesni, jak by melo a za ty 2 roky to chce lehce dofouknout. Ale ono je to dobry delat i kdyz to chladi - kvuli cisteni a dezinfekci.Ak to nechladi tak jasne. Ale odsatie/doplnenie chladiva nema s cistenim ci dezinfekciou nic. Ci som len zle pochopil poslednu vetu? Upraveno 27. června 2019 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 je to jenom Oktáfka, ale dělá mi radost. Dnes se mi vrátila z lázní....Mariánských....kde byla na ozdravné kůře. Nanesena keramika a ochranné folie Magnus pro na světla a mlhovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 (upraveno) Pěkná Octa. Jako kdyby zrovna vyjela ze Stratosu Upraveno 27. června 2019 uživatelem JAJA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Nepředjížděl jsem tě tuhle ve svým obstarožním kočáru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Pěkná Octa. Jako kdyby zrovna vyjela ze Stratosu no jasný... :D Tome: Já nevím, kde myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 ciwe. si dělám prdel chceš říct že modrej blesk jako běžně předjíždí kdejaká plečka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 ciwe. si dělám prdel chceš říct že modrej blesk jako běžně předjíždí kdejaká plečka? heleď, všechno je možný :D někdy jezdím na kochacku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Muset mít na autě takovýdle kola, tak se zabiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Muset mít na autě takovýdle kola, tak se zabiju.tak naštěstí mě to nenapadlo :D mě se liběj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 I mě pěkný auto máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 je to jenom Oktáfka, ale dělá mi radost. Dnes se mi vrátila z lázní....Mariánských....kde byla na ozdravné kůře. Nanesena keramika a ochranné folie Magnus pro na světla a mlhovky Nebyl jsi nedávno v Dačicích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Pravděpodobnost potkání modrého kombi RS je tak veliká, že mi to nedá a zeptám se taky....nepředjel jsi mě v Olomouci? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Ee, bohužel ani jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se