Dokusan Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 28 minutami, konnan napsal: startovací tlačítko (podruhé odtaženo do servisu).A to jsem rád že jsem ho vzal v manuálu, protože co slyším, tak DQ200 už by se mi asi taky vysypala. To startovaci tlačítko mi odešlo také. Jinak nic dalšího Ten automat se nesype, je prostě řadí jinak, než bych si představoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Cože cože ? Superb je kazový? Já se poohlížím po 2.0tdi 110kw v automatu r.v.2017. Je tam nějaký problém s motorem nebo s aut.převodovkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 (upraveno) Superba s tímto motorem máme ve firmě také. Žádný problém ani s motorem ani s převodovkou doposud nezaznamenal (kupodivu ani žádný jiný problém) Najeto cca 110k. Jinak problémy s tím tlačítkem už jsou prý vyřešené. Upraveno 25. října 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konnan Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 25 minutami, moco napsal: Cože cože ? Superb je kazový? Já se poohlížím po 2.0tdi 110kw v automatu r.v.2017. Je tam nějaký problém s motorem nebo s aut.převodovkou? Pokud chceš diesel, 110kW je nejlepší volba, navíc je u něj použita převodovka DQ250 s mokrými spojkami, která je v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konnan Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 20 minutami, Dokusan napsal: Superba s tímto motorem máme ve firmě také. Žádný problém ani s motorem ani s převodovkou doposud nezaznamenal (kupodivu ani žádný jiný problém) Najeto cca 110k. Jinak problémy s tím tlačítkem už jsou prý vyřešené. Motoricky je v pohodě, jinak je pravda že jsem se do něj zamiloval jakmile ho představili takže mám jeden z prvních kusů, r.v. 2015. Jinak automat DQ200 je s Superbu jen u 1,4TSI a je zde využíván na hranici svých možností (točivý moment), takže většinou do 100k km je zralý ne ganerálku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Dnes jsme se vyvezli do přírody v 3.0d , miluji ten motor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Motor, automat i čudlík v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 1 hodinou, konnan napsal: ...zaseklá žaluzie chladiče (ještě že je to benzín, diesel by se asi přehřál) Vies preco diesel hreje omnoho neskor ako benzin? A preco sa do dieslov v strednej triede a vyssie dava hadam uz do standardu elektricke dokurovanie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 1 hodinou, konnan napsal: ...zaseklá žaluzie chladiče (ještě že je to benzín, diesel by se asi přehřál) Vies preco diesel hreje omnoho neskor ako benzin? A preco sa do dieslov v strednej triede a vyssie dava hadam uz do standardu elektricke dokurovanie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 58 minutami, M3maniac napsal: Motor, automat i čudlík v pohodě Čudlík nemám, o jeden problém méně a zbytek musím zaťukat, zatím fajnový Jsem se vracel dneska z výletu polňačkou, auto zakydaný a po cestě taková ta myčka s vapkou. Tak auto ostříknu, pak natáhnu kartáč, přepnu na pěnu, přitlačím na přední sklo a ty vogo, takový hnusný skřípavý zvuk....ledový pot na čele, no hned my bylo jasný která bije, málem jsem omdlel. Kartáč plný nějakýho štěrku, ty lidi jsou fakt horší jak opice, konec konců to vím už delší dobu V lehkém koma jsem prohlédl sklo a dobrý, ale začít s kapotou nebo dveřmi, tak už mě vezou nohama napřed Takže kluci před mytím vždy prověřit nádobíčko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Ses magor? Ten erarni kartac je mozna tak na kola, ani to ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 10 minutami, sibirnaya napsal: Ses magor? Ten erarni kartac je mozna tak na kola, ani to ne. Přesně, když jsem jednou čekal na vapce a koukal jsem jak frajer prede mnou drbe svého zasranyho gazika od bláta právě tímto kartáčem, tak mě jimala hrůza.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Kartče na veřejné wapce nikdy... To je o zničení laku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Afri co naděláš když jsi lama. Právě většina takových offroaďáků jako jseš ty, po podobném offroadu valí na wapku a ten erární kartáč použijou na vše včetně kol a pneu a pak přijede jouda a tím peelingem ( štěrk , písek atd ) v kartáči si dojebe novej lak na novým autě Je to zvláštní, auto co mám rád meju buď ručne nebo bezkontaktně. Všechny kartáče kurví lak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Taky to tim meju ač vim, že to dobře neni. Já to totiž bezkontaktně prostě umejt neumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Tim kartáčem můžeš umejt dojebanou popelnici v ceně 30k ....... tam je to jedno. Pak ještě existují lidé, co ti to za 300 kč umejou ručně a otřou jelenicí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Právě teď, M3maniac napsal: Tim kartáčem můžeš umejt dojebanou popelnici v ceně 30k ....... tam je to jedno. Pak ještě existují lidé, co ti to za 300 kč umejou ručně a otřou jelenicí Kdo a kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Náš mladej je teda levnější, ale to asi bude tím že je ještě moc mladej tipuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Právě teď, Masák80 napsal: Taky to tim meju ač vim, že to dobře neni. Já to totiž bezkontaktně prostě umejt neumim Buď v klidu, takto to meje 85% populace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Stačí umejt bezkontakně a pak následně vysušit. Pak nemusíš používat kartáč. Já to tedy ještě pak přejedu detailerem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se