dlubix Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Dnešní výlet pracovní drožkou se vydařil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Tak je doma D250 HS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Pěkně . Ty plecháče jsou na tom boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 (upraveno) před 14 minutami, varjag napsal: Pěkně . Ty plecháče jsou na tom boží! Za nemalý příplatek. Jinak oprava,je to HSE Upraveno 30. dubna 2021 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Parádní univerzál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 před 13 minutami, Dokusan napsal: Za nemalý příplatek. Jinak oprava,je to HSE To je dost Fešák je to, krásná barva a moc se těším na tvé dojmy z provozu. Fotkami nešetři a přeji, ať pěkně slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 před 17 minutami, African napsal: To je dost Fešák je to, krásná barva a moc se těším na tvé dojmy z provozu. Fotkami nešetři a přeji, ať pěkně slouží Díky, cesta z Ostravy Do Olomouce po dálnici nuda,ale příjemně mě překvapilo,jak je to auto ovladatelné. Šestiválec super a vzduchový podvozek na kostkach taky dělá své. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Tak at ti dela jenom radost ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 nádhera,tak ať jezdí .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Kuva ten je boží. Ať dobře slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Díky pánové, budu se modlit, ať se tam něco hned nevysere. Přeci jen je to Land Rover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Před hodinou, Dokusan napsal: Za nemalý příplatek. Jinak oprava,je to HSE Plecháče v bílý základovce jsou za příplatek? Já myslel, že je to holobyt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 před 10 minutami, Dez123 napsal: Plecháče v bílý základovce jsou za příplatek? Já myslel, že je to holobyt No HSE výbava má v základu 20tky litá kola. Takže jsme k nim dokoupil tyhle plechy. Litá kola jsem si nechal. Jinak pokud bych to chtěl prohodit,tak to lze,ale žádné snížení ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Brutální specka, gratuluju! Ale jinam než do lesa bych na těchto gumách nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Právě teď, Karussell napsal: Brutální specka, gratuluju! Ale jinam než do lesa bych na těchto gumách nechtěl To jsou AT,takže bez obav kamkoliv. Blaticko by chtělo ještě jiný gumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 (upraveno) To tam nešlo něco rozumnějšího, ty kola? Dyť to vypadá jak warťas Upraveno 30. dubna 2021 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Auto krasne, kola k tomu pasuju paradne. Ale ten interier je teda podla foto nieco co by tromfol aj Favorit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 před 1 minutou, eskimak napsal: Auto krasne, kola k tomu pasuju paradne. Ale ten interier je teda podla foto nieco co by tromfol aj Favorit . Interiér je právě naprosto parádní. Zítra to nafotím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Plecháče jsou nejlepší, taky to tak na fábii mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 před 8 minutami, Waya03 napsal: Plecháče jsou nejlepší, taky to tak na fábii mám Já je mám i na nove VW Caravelle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se