Maxel Odesláno 15. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2021 V 14. 9. 2021 v 7:43, Sphinxx napsal: Pecka Radku. Pětka Ti zůstala? Tahle trojka je moc pěkná a vychytal jsi super barvu, na kolik přišla? Koukal jsem na ně před měsíce a vyhnalo se to do nesmyslu, když si člověk připlatí kilopade, tak M235i a to je jiná motokára s daleko lepšími nájezdy. Tento Tvůj konkrétní kousek je moc hezký. Díky! Ano, pětka zůstala jako family wagon. Cenově cca 340k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 před 23 hodinami, Radius napsal: Nekecej, první W210 a s tímhle pod kapotou. Ještě víc foto pls! Jj prvni.. Nejak jsem ji přeskočil. Neni moc co fotit. Puvodni stav na 16 kolech. Zlehka nechám poladit vyfuk a na léto 18 Brabus a toť vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Kamarad- dej mu pan Buh lehke nebe - mel tohle auto, jede skvele, ale je tsk osklivy, ze to neni mozny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 CEGY - dovezl jsi si z venku? Já si vzpomínám, jak jsme v tomhle půjčeném, také stříbrném (motor nevim) jeli někdy v roce 96 nebo 97 do Chorvatska, což v té době byla novinka, mě bylo asi 16 a připadal jsem si vzadu jako král světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Je to dovoz z CH. Ja to uz kupoval tady. Oproti 211 mi to přijde krapet větší a tak nějak komfortnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 před 26 minutami, vwtyp11 napsal: Kamarad- dej mu pan Buh lehke nebe - mel tohle auto, jede skvele, ale je tsk osklivy, ze to neni mozny Tohle je vpoho.. Jezdil jsem kdysi v jedničkový multiple. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Kde to servisuješ, pokud se mohu zeptat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Na nějaký větší věci jezdim do Doli Tišnov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Nemáme tu mezi sebou někoho, kdo by byl schopen a ochoten udělat nabídku na POV/HAV na osobáka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 před 2 minutami, Maxel napsal: Nemáme tu mezi sebou někoho, kdo by byl schopen a ochoten udělat nabídku na POV/HAV na osobáka? Mám docela dobrou zkušenost s Uniqa. Na webu jsem si to vypočítal, musíš zadat telefon, a neodsouhlasil. Druhý den, nebo ještě ten samý, volal borec přímo od nich a stáhli jsme to po telefonu asi o 20%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Zkusim. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 před 2 hodinami, Maxel napsal: Nemáme tu mezi sebou někoho, kdo by byl schopen a ochoten udělat nabídku na POV/HAV na osobáka? Já to dělám přes epojisteni.cz vždy super nabídka...zadas poptávku a hned volají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Občas tímhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 před 11 minutami, KralJan napsal: Občas tímhle Pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 Už jsem sem ten dotaz dával, ale bez reakce. Zkusím tedy znovu - neutšíte prosím o pneuservisu v Praze, případně na jih od Prahy, který by měl vyvažovačku s přítlakem (HUNTER)? Ať googlim jak googlim, v Brně to má asi 20 servisů, Liberec, Plzeň, Jižní čechy, Ostrava, prostě všude, tady v Praze a Praha jih nula, prostě nikde. Vím že to má Autorizák MB ve Stodůlkách, ale odmítám dát za vyvážení 5-6tis. Kč. Pak ještě Pneu Mráček, ale ten kdykoli jsem tam přijel, tak bylo vždy vše rozbité. Prosím poraďte, pokud někdo víte. Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 před 7 hodinami, Radius napsal: Už jsem sem ten dotaz dával, ale bez reakce. Zkusím tedy znovu - neutšíte prosím o pneuservisu v Praze, případně na jih od Prahy, který by měl vyvažovačku s přítlakem (HUNTER)? Ať googlim jak googlim, v Brně to má asi 20 servisů, Liberec, Plzeň, Jižní čechy, Ostrava, prostě všude, tady v Praze a Praha jih nula, prostě nikde. Vím že to má Autorizák MB ve Stodůlkách, ale odmítám dát za vyvážení 5-6tis. Kč. Pak ještě Pneu Mráček, ale ten kdykoli jsem tam přijel, tak bylo vždy vše rozbité. Prosím poraďte, pokud někdo víte. Díky moc! Ahoj, Jarov - tam je nejlepší Hunter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 Ahoj, prodávám auta, třeba by to někoho mohlo zajímat. Platba možná v ROLEX, CZK a BTC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 A kdo má radši bavoráky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 před 13 hodinami, Porsche_911 napsal: Ahoj, prodávám auta, třeba by to někoho mohlo zajímat. Platba možná v ROLEX, CZK a BTC Muzu se zeptat, kdo delal to audio? Resp. kdo to vubec jeste dneska dela? Prijde mi, ze ty firmy uz uplne vymizely… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 https://www.ahifi.cz/montaze-autohifi-0/U nás na Volvo fóru si nechával vytlumit a ozvučit S80 II, za 50k se to prý blíží továrnímu bowers & wilkins co se dávalo v sérii do těch posledních nových řad. (asi 2016-2017). Porovnávali to přímo kluci z fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se