Lamiczka Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 před 9 minutami, antitomas napsal: Mam XC70 (2016) a tam tri sedacky nedam. U V60 bych o tom ani neuvazoval... Pravda XC70 je širší jak V60 https://vybermiauto.cz/katalog/volvo/648_xc70/technicka-data https://vybermiauto.cz/katalog/volvo/570_v60/technicka-data Podle mě ale furt záleží na tom, jaký sedačky člověk má a je nejlepší to v konkrétním autě zkusit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Ale jen v případě, že to pak uzná pojišťovna jako pojistný případ. A v zahraničí vůbec, tam ti zaplatí ubytování v nejbližším hotelu, auto doveze odtahovka a teprve pak řeší dopravu a může to být taky vlak. Aspoň tedy naše kombinace laesingovka+pojišťovna. Zkušenost ze září. Jako hoši díky za všechny vaše názory na mne, moji práci a moje problémy a autem, ale o tom svém autě jsem se stejně pořád nic nedozvěděla. A sorry tedy, nechtěla jsem být invektivní, přišla jsem si pro radu; ale jestli fakt všichni co sem píšete ve chvíli, kdy vám začne blbnout rádio a navigace mrsknete vašemu fleet manažerovi klíče na stůl nebo si zavoláte doprostřed pole odtahovku...tak já prostě taková hysterka ani primadona nejsem. Já si nejdřív zjistím věci. Že bys přijela do servisu a rovnou dostala náhradní auto není IMHO moc pravděpodobný. Čerpám z nedávné zkušenosti v Praze kde jsem domlouval servis dopředu a stejně mi v několika servisech tvrdili, že auta jsou rozpůjčovaný. A pokud chceš něco mimo standard, třeba auzomar, tak vůbec.Chování tvýho Golfa připomíná problémy co měla nová Octavka, možná zkus přijet fórum škodovky nebo přímo VW, já bych do toho upřímně nesednul.Jako nejvíc rozumná možnost se mi jeví jet vlastním autem a firemní buď hodit do servisu později nebo ho tam nechat odvézt.Docela nahovno situace tak přeju hodně štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Právě teď, ragu napsal: Že bys přijela do servisu a rovnou dostala náhradní auto není IMHO moc pravděpodobný. Čerpám z nedávné zkušenosti v Praze kde jsem domlouval servis dopředu a stejně mi v několika servisech tvrdili, že auta jsou rozpůjčovaný. A pokud chceš něco mimo standard, třeba auzomar, tak vůbec. Chování tvýho Golfa připomíná problémy co měla nová Octavka, možná zkus přijet fórum škodovky nebo přímo VW, já bych do toho upřímně nesednul. Jako nejvíc rozumná možnost se mi jeví jet vlastním autem a firemní buď hodit do servisu později nebo ho tam nechat odvézt. Docela nahovno situace tak přeju hodně štěstí. Díky, zkusím nějaké VW forum najít na googlu, kdyby měl někdo odkaz přímo na nějaké dobré, tak prosím a děkuji. Už jsem se rozhodla, popojedu s tím ráno k dealerovi, je to přes pole asi 5 km, nechám to tam, kolega si mne převezme a budu jezdit vlastním autem, než něco VW vymyslí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Před hodinou, Lamiczka napsal: Hele jestli to má být malý a 3 sedačky, tak imho sedne nějaký malý MPV nebo crossover. Pokud byla spokojená s Toyotou, tak Verso imho splňuje. Případně všechny malý rodinný dodávky, což navíc s děckama v sedačkách má výhodu šoupacích dveří - fakt dobře se do toho děcka nakládají. Máme kvůli tomu caddy, ale třeba Sharan by imho byl dobrá volba na to co píšeš... U toho Volva je fakt nejlepší jak píšeš, vzít sedačky a manželku, ať si to zkusí... Přesně tak. Verso je pořád hlavní favorit. Ale ono u te konkrétní nabídky Volva slo taky o to, že by mi pak zůstal nějaký budget na nějaké pěkné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 před 55 minutami, Laika napsal: Díky, zkusím nějaké VW forum najít na googlu, kdyby měl někdo odkaz přímo na nějaké dobré, tak prosím a děkuji. Už jsem se rozhodla, popojedu s tím ráno k dealerovi, je to přes pole asi 5 km, nechám to tam, kolega si mne převezme a budu jezdit vlastním autem, než něco VW vymyslí. Hele, zeptám se znovu, ten návod jsi četla? Nechápu tu histerii tady jenom proto, že se počítač zeptá, jestli chceš aktualizovat, když se mě zeptá notebook, nebo telefon, a já potřebuju pracovat, tak mu dám pokyn, že teď nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 před 59 minutami, Laika napsal: ..... Už jsem se rozhodla, popojedu s tím ráno k dealerovi, je to přes pole asi 5 km, nechám to tam, kolega si mne převezme a budu jezdit vlastním autem, než něco VW vymyslí. No jsi holka sikovna. Pan zahranicni manazer bude mit urcite radost, ze mu nezrusis meeting Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 před 11 minutami, Tenglis napsal: Přesně tak. Verso je pořád hlavní favorit. Ale ono u te konkrétní nabídky Volva slo taky o to, že by mi pak zůstal nějaký budget na nějaké pěkné hodinky Chápu, tak držím palce, ať se sedačky vlezou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 před 2 hodinami, honza71 napsal: No jsi holka sikovna. Pan zahranicni manazer bude mit urcite radost, ze mu nezrusis meeting No, bude, u nás to tak je, že nikoho moc nezajímá, jak ses dostala do práce a jestli tvoje auto něco nebolí, ale oceňuje se, když jsou lidi v práci a plní, co slíbili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 před 2 hodinami, JR_2010 napsal: Hele, zeptám se znovu, ten návod jsi četla? Nechápu tu histerii tady jenom proto, že se počítač zeptá, jestli chceš aktualizovat, když se mě zeptá notebook, nebo telefon, a já potřebuju pracovat, tak mu dám pokyn, že teď nechci. Nečetla, prolistovala jsem nadpisy, ale nic podobného jsem tam popsaného nenašla a ani vlastně nevím, co hledat. Ale to je v podstatě to, pna co jsem tedy hned na začátku ptala - já si totiž myslím, že to nějak souvisí s tou aktualizací a je to prkotina. Jenže nevím, kde/s kým si to mám teď potvrdit, příp. jak vyvolat znovu tu aktualizaci, nebo zjistit její stav. Ale já jsem tu aktualizaci nechala doběhnout - seděla jsem v nastartovaném autě, dokud nenaskočilo obvyklé rozhraní na displeji. Pokud jsem ještě potom měla udělat něco, co by ji potvrdilo, tak auto mne nevyzvalo a já nevím, jak se k tomu teď dopracovat, případně jestli se to třeba nezačne zase aktualizovat samo. Nevíš, pod jakou kapitolou hledat? Bohužel teď mám takové období v práci, že se tomu nemůžu věnovat přes den a večer už nikdo neordinuje. Takže jsem spolíhala na nějakého stejně postiženého zde...ale to už tady píšu asi podesáté. Našla jsem dvě VW fóra, obě jsou úplně mrtvé. Ještě zkusím Německo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 před 28 minutami, Laika napsal: No, bude, u nás to tak je, že nikoho moc nezajímá, jak ses dostala do práce a jestli tvoje auto něco nebolí, ale oceňuje se, když jsou lidi v práci a plní, co slíbili. A tak je to spravne, tak to ma byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 před 51 minutami, Laika napsal: Nečetla, prolistovala jsem nadpisy, ale nic podobného jsem tam popsaného nenašla a ani vlastně nevím, co hledat. Ale to je v podstatě to, pna co jsem tedy hned na začátku ptala - já si totiž myslím, že to nějak souvisí s tou aktualizací a je to prkotina. Jenže nevím, kde/s kým si to mám teď potvrdit, příp. jak vyvolat znovu tu aktualizaci, nebo zjistit její stav. Ale já jsem tu aktualizaci nechala doběhnout - seděla jsem v nastartovaném autě, dokud nenaskočilo obvyklé rozhraní na displeji. Pokud jsem ještě potom měla udělat něco, co by ji potvrdilo, tak auto mne nevyzvalo a já nevím, jak se k tomu teď dopracovat, případně jestli se to třeba nezačne zase aktualizovat samo. Nevíš, pod jakou kapitolou hledat? Bohužel teď mám takové období v práci, že se tomu nemůžu věnovat přes den a večer už nikdo neordinuje. Takže jsem spolíhala na nějakého stejně postiženého zde...ale to už tady píšu asi podesáté. Našla jsem dvě VW fóra, obě jsou úplně mrtvé. Ještě zkusím Německo. V návodu k autu bude ten postup určitě popsaný a ten návod je nahraný přímo v tom infotainmentu a dá se v něm vyhledávat i podle témat, jinak si myslím, že to bude podobný napříč koncernem, tak mrkni třeba tohle video, třeba ti to pomůže https://availability.skoda-auto.com/004/en-com#/service/29 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 V 13. 11. 2021 v 12:16, XXXfazerXXX napsal: Tady se za pět let nic nezměnilo...ještě chlastáš Tvl nazdáár! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 před 5 minutami, Horhe napsal: Tvl nazdáár! ZDAR..ZDAR..ZDAR......NEPUČÍŠ MI NĚJAKÝ PRACHY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 (upraveno) před 3 minutami, XXXfazerXXX napsal: ZDAR..ZDAR..ZDAR......NEPUČÍŠ MI NĚJAKÝ PRACHY Notěbuch, ty jsi případ, bude veselo. Normálně se mi stýskalo, fakt Upraveno 14. listopadu 2021 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 před 15 minutami, Horhe napsal: Notěbuch, ty jsi případ, bude veselo. Normálně se mi stýskalo, fakt STÝSKALO,STÝSKALO-NEBUD SENTIMENTÁLNÍ...CO BUDE S TĚMA PRACHAMA SÁM MÁM HOVNO PŠTROS V PRDELI..PO BAZÉNU DÍRA I ARABA ODVÉDLI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 (upraveno) před 5 hodinami, Laika napsal: Díky, zkusím nějaké VW forum najít na googlu, kdyby měl někdo odkaz přímo na nějaké dobré, tak prosím a děkuji. Už jsem se rozhodla, popojedu s tím ráno k dealerovi, je to přes pole asi 5 km, nechám to tam, kolega si mne převezme a budu jezdit vlastním autem, než něco VW vymyslí. https://www.vwvortex.com A jinak teda - davno neplati, ze infotainment nema vliv na bezpecnost a chovani auta. Nema smysl o tom debatovat, kdyz nikdo z nas to auto fyzicky nema, nech to odvezt, at si servis poradi. Nebyl by to za posledni roky ani prvni ani posledni total fuckup z vyroby. Upraveno 14. listopadu 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 (upraveno) před 23 hodinami, Laika napsal: V pondělí jsem vyjela na služebku a po pár km se odpojil iPhone. Druhý telefon (Android) v pohodě. Potřebovala jsem waze, takže jsem zastavila a pokoušela se to rozchodit. Nakonec jsem musela vypnout motor, vystoupit a zamknout a odemknout klíčem (tlačítkem). Ujela jsem asi 100km a jela jsem natankovat, když jsem zastavila, tak prý "Aktualizace software". Tak jsem to odklikla a po rozjezdu vůbec nenaskočil velký displej. Byla jsem na dálnici, takže jsem musela dojet až k další odbočce, zastavit, zase vystoupit a zamknout a odemknout klíčem. Když jsem dojela do cíle, znovu mne to vyzvalo k aktualizaci a od té doby se to aktualizovalo asi 7x. Pokaždé mi to způsobilo nějaký drobný problémek - nešel zapnout ACC, po minutě to vypínalo vytápění sedačky spolujezdce, vymazaly se mi oblíbené telefonní kontakty, změnil se mi jízdní režim, opakovalo se mi i to zatmění displeje a tak... Dneska jsem jela kousek tam a zpět, sice už aktualizovat nechtělo, ale cestou zpět nešlo zase zapnout ACC. Když pominu, že kolegům tohle moje auto dělá velkou radost, říkají mu "diskotéka", když přijdu pozdě na poradu, hlásí, že "se mi aktualizuje auto" a naučili hlasové ovládání reagovat na sprosté pokyny, tak mne to docela děsí - jakože se stane, že mi vypne za jízdy nějaké životně důležité funkce. Co s tím? Servis? Nebo je to normální, že se auto chová jako počítač? Dělá vám to ve VW (Škodovkách) někomu taky? Poraďte mi, prosím, dám vám na oplátku tipy na dobré voňavky. Dík. Některé rady jsou vtipné. Rozhodně v návodu nic nenajdeš. Takže, kromě toho vzít auto do servisu (o tom ještě později) nejlepší je zkusit udělat obnovení do továrního nastavení (v infotainmentu), a pak udělat celý reset (podrž tlačítko vypínání infotainmentu). Asi nemusíš ani připojovat We Connect. Potom zkusit aktualizovat. Pokud chceš mobilní služby, tak doufám, že máš přístupové údaje. Měl jsem dobu, kdy mi Multivan neudržel připojení ani pár minut, občas se infotainment ani nezapnul, atp. Jiné auto mi tohle předvádělo při problému s klimatizační jednotkou. Pokud je problém jen s We Connect, tak je nejlepší volat na jejich infolinku (přímo VW). Narozdíl od servisů se snaží pomoci. (excuse my french) VW Servisy v ČR jsou zku...ní kokoti, a pokud za nečím není kolonka ve formuláři, tak nic neudělají. A i když je, tak radši místo proaktivního přístupu serou na všechno, co nedostanou přímo zaplacené (tj. všechno co jde na záruku). Porovnávám se servisy v Německu, kdy s kolegou máme stejný Multivan a přístup se nedává srovnávat. Tady mají 0 incentiv se postarat o cokoliv nad "auto jede" a "rádio hraje". Auto si nechají 14 dní na "diagnostiku" a stejně nic nenajdou. Vysvětloval jsem jim problémy se software už několikrát a pokud na to nemají kolonku ve formuláři, tak je to nezajímá. Většina lidí na příjmu jsou fakt zmrdi, a i na mě jako na chlapa se dívají jako na debila (takže chápu, že to může být horší v tvém případě) co to vůbec řeším. Tu infolinku We Connect mi poradil jeden z prodejců VW v Kunraticích, a opravdu se snaží. Potom, co jsem nahlásil problém přišla aktualizace asi za 2 - 3 měsíce a třeba telefon začal fungovat. Ale mezitím jsem vzdal kupování aktualizací, auto jezdí a prostě chytré funkce si můžou nechat. Upraveno 14. listopadu 2021 uživatelem x591 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 Teď takto… Labutě a horská dráha mi přijdou až příští týden… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 před 12 hodinami, x591 napsal: Některé rady jsou vtipné. Rozhodně v návodu nic nenajdeš. ... Samozřejmě, že to v návodu je, ke zbytku se radši ani nebudu vyjadřovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 před 1 hodinou, LovecK napsal: Teď takto… Labutě a horská dráha mi přijdou až příští týden… A zlaty Brajtle uz mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se