Prochy68 Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Diesel?Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Jj 147kw... dsg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Tak gratulace Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Díky ...no jsem zvědavej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 před 5 hodinami, Josef01 napsal: Bylo hezky, tak jsem ho vzal na výlet Pěkně Pepo, můj kámoš se těmto prckům věnuje. Zrovna onehdá jsem se k němu stavil na kafe a má jich tam plnou stodolu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Pěkný servis na mini! Já jsem nedělal žádný tunning, takže je to původní stav auta. Sháněl jsem palubku ve "dřevě" a klasickou zelenou (i když na fotce je to díky obloze do modra). Jako u všeho se dnes vyhnaly ceny do nesmyslu, před 8 lety se dal koupit pěkný mini do 100 tis., dnes leda tak vrak (viz rajveteranu.cz) a ani jeden z těch drahých se mi nelíbí. V Itálii mají jeden velmi podobný mému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Lidi jsou blázni:) to je jak u nás doma:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Tak je doma....pripijim na šťastné kilometry. Nevím, proč se mi fotka neotáčí....no což... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 (upraveno) Tak na zdraví, zajímá kombinace auta a vína, člověk si uvědomí, že litr vína = litr benzínu nafty Upraveno 30. března 2022 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 22 minutami, Josef01 napsal: Tak na zdraví, zajímá kombinace auta a vína, člověk si uvědomí, že litr vína = litr benzínu nafty Díky....jj na tom srovnání něco bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 To by ma fakt zaujímalo, čo vy dvaja pijete... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Jedině maďarské šardonééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Tak je doma....pripijim na šťastné kilometry. Nevím, proč se mi fotka neotáčí....no což...Tak co nejmene nutnych restartu infotainmentu (zavist ). Mas to s haldexem nebo se dela jenom predokolka?Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 A co jsi měl objednaný původně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Před hodinou, wawrik napsal: To by ma fakt zaujímalo, čo vy dvaja pijete... To nechtěj vědět @Prochy68 dělají i 4 kolky, ale v dnešní době si nejde moc vybírat.... @kloubik původně jsem chtěl nějake SUV a teď jsem měl objednáme také RS, ale to by bylo až někdy v září. Jelikož jsem byl limitovanej prodejem stávajícího vozu, tak jsem nemohl čekat. Zájemců bylo hodně a já jim nemohl říct termín...tak padla volba na tuto skladovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Jel jsem, bohužel krátce, v Toyce Rav Plug in, je to fakt mazec. Kdo chce svižného šetřílka doporučuji vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 ...4ka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Black bandit Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 před 6 minutami, Maxel napsal: Black bandit Gratulace! Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Černej kombajn je prostě tutovka. eReSo jsem měl rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se