kloubik Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Jinak jak se tu nedávno zmiňovala Alfa. Teď jsem byl u kamaráda, má nově Stelvio tak jsem si do toho sednul za volant a strašně se mi to líbilo. A tmavě modrá tomu super sluší. Příště to musím projet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 V 17. 4. 2023 v 11:17, Kairos napsal: V zime jsem si pujcil VW Buzzeranta, topeni neslo zapnout, psalo to, ze sluzba neni dostupna, ikony byly sedivy. Jedine se mi podarilo zapnout vyhrivani volantu a sedacky, takze v aute za 2 mega jsem jel v kulichu a zmrzlym nosem. Doma jsem vyzval zenu, at ukaze, jestli je chytrejsi nez ja a dokaze pustit topeni. Nedokazala. Na strope auta jsou 2 tlacitka pro zavolani asistence, na prvnim uz nebyl nikdo pac po pracovni dobe, na druhym me pani slibila, ze me bude kontaktovat technik. Ten mi skutecne zavolal a doporucil precist navod k obsluze. Navod k obsluze je v infotaimentu vozu, ne v tistene podobe, takze sedet v zime a cist neco na displeji jsem odmitnul. Druhy den prijel svagr se synem na projizdku, vybavil jsem je palcakama a cepicema v ocekavani zimy a kupodivu ten kram zacal topit, provadel jsem to same, jak predchozi den. Po ujeti 40km, z toho pulka bez topeni, klesl dojezd o 20%, jel jsem po okreskach 80km/h max. Tenhle kram uz nechci zazit Nojo, příště si půjč EQV, tam je spotřeba o 40% vyšší, ale bude topit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Ale EQV váží už skoro 3 tuny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Skoro, váží 2635 kg to je o 150 kg více než Buzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Youtuber Bjorn Nyland to změřil silniční váze na 2960Kg (včetně řidiče, atd)... Samotné video nějak nemůžu najít, ale nedávno jsem to viděl. https://insideevs.com/news/527966/electric-cars-from-heaviest-lightest/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Mrknu, netuším, co tam vezl, tohle jsou oficiální hodnoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Ve videu skutečně těch 2960 kg naměřil, měl Extra Long verzi 100 kWh , výrobce standardně uvádí váhu Long verze s 60 kWh baterií. U VW Buzz naměřil 2600 kg. Samozřejmě Mercedes má dvě základní nevýhody, mizerné pohony v karoserii pro spalovací verze a mizerný cx koeficient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Nepujcim si uz zadne elektricke auto, v tomto smeru jsem jiz saturovan. A to vite, ze kdyz u Buzzeranta prorazite gumu, ze 1. nema nahradni kolo, takze si ho sami nevymenite a 2. je to tak tezkej kram, ze nemuzete zavolat obycejnou odtahovku a budete shanet velkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Dneska pri parkovani v Karline udelala radost tahle nalepka, taky jsem ji pred desiti lety mel na aute... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Co to znamená?Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 před 1 minutou, miliusportos napsal: Co to znamená? Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Bych se mrknul na to logo na který klikas nahoře na stránce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 před 21 hodinami, uff napsal: Dneska pri parkovani v Karline udelala radost tahle nalepka, taky jsem ji pred desiti lety mel na aute... Construct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 BINGO, jak vidim, ze je autak bezpecne zabezpecenej Constructem, tak mam hned lepsi den. @miliusportos neznamena to nic jineho nez ze je chlapek ztracenej, pravdepodobne ma doma dvacetero hodinek a sni o tom, ze az koupi dalsi (prirozene na ukor rodiny a lepsiho auta), tak se z nej stane one watch guy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 před 5 minutami, uff napsal: BINGO, jak vidim, ze je autak bezpecne zabezpecenej Constructem, tak mam hned lepsi den. @miliusportos neznamena to nic jineho nez ze je chlapek ztracenej, pravdepodobne ma doma dvacetero hodinek a sni o tom, ze az koupi dalsi (prirozene na ukor rodiny a lepsiho auta), tak se z nej stane one watch guy... Přesné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Prostě toho má plnou kabelu a jeho koza dojí krev. Jen doufejme, že tu kabelu plnou hodinek nebo tu kozu nezapomněl v autě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Právě teď, safi napsal: Prostě toho má plnou kabelu a jeho koza dojí krev. Jen doufejme, že tu kabelu plnou hodinek nebo tu kozu nezapomněl v autě. Tak nějak to je taky jsem jí měl na bývalém autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Já jsem debil,jen do mě!Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unimatic_fan Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Zkusím se tu zeptat na radu, co byste na mém místě vybrali za auto. Teď mám Cupra Formentor a za půl roku mi končí operák. Rozpočet mám cca do milionu a chtěl bych něco do velikosti toho Formentoru, ať je to aspoň trochu zábava řídit a ať to vypadá trochu reprezentativně, ale zároveň ať jsem v tom schopný převézt rodinu (takže nic jako Mazda MX5..). Nejsem omezený jen na koncern, nevadí mi ani např. francouzské značky. Za názory předem dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 I30n fastback? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 V 29. 4. 2023 v 17:02, unimatic_fan napsal: Zkusím se tu zeptat na radu, co byste na mém místě vybrali za auto. Teď mám Cupra Formentor a za půl roku mi končí operák. Rozpočet mám cca do milionu a chtěl bych něco do velikosti toho Formentoru, ať je to aspoň trochu zábava řídit a ať to vypadá trochu reprezentativně, ale zároveň ať jsem v tom schopný převézt rodinu (takže nic jako Mazda MX5..). Nejsem omezený jen na koncern, nevadí mi ani např. francouzské značky. Za názory předem dík novější Cupra Formentor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se