Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ve videu skutečně těch 2960 kg naměřil, měl Extra Long verzi 100 kWh , výrobce standardně uvádí váhu Long verze s 60 kWh baterií. U VW Buzz naměřil 2600 kg. Samozřejmě Mercedes má dvě základní nevýhody, mizerné pohony v karoserii pro spalovací verze a mizerný cx koeficient.

Odesláno

Nepujcim si uz zadne elektricke auto, v tomto smeru jsem jiz saturovan.

A to vite, ze kdyz u Buzzeranta prorazite gumu, ze 1. nema nahradni kolo, takze si ho sami nevymenite a 2. je to tak tezkej kram, ze nemuzete zavolat obycejnou odtahovku a budete shanet velkou?

Odesláno
před 1 minutou, miliusportos napsal:

Co to znamená?

Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk

Bych se mrknul na to logo na který klikas nahoře na stránce 😃😃😃

Odesláno
před 21 hodinami, uff napsal:

Dneska pri parkovani v Karline udelala radost tahle nalepka, taky jsem ji pred desiti lety mel na aute... 

Construct? 🙂

Odesláno

BINGO, jak vidim, ze je autak bezpecne zabezpecenej Constructem, tak mam hned lepsi den. :) 

• @miliusportos neznamena to nic jineho nez ze je chlapek ztracenej, pravdepodobne ma doma dvacetero hodinek a sni o tom, ze az koupi dalsi (prirozene na ukor rodiny a lepsiho auta), tak se z nej stane one watch guy... 

Odesláno
před 5 minutami, uff napsal:

BINGO, jak vidim, ze je autak bezpecne zabezpecenej Constructem, tak mam hned lepsi den. :) 

• @miliusportos neznamena to nic jineho nez ze je chlapek ztracenej, pravdepodobne ma doma dvacetero hodinek a sni o tom, ze az koupi dalsi (prirozene na ukor rodiny a lepsiho auta), tak se z nej stane one watch guy... 

😁👌 Přesné.

Odesláno
Právě teď, safi napsal:

Prostě toho má plnou kabelu a jeho koza dojí krev. Jen doufejme, že tu kabelu plnou hodinek nebo tu kozu nezapomněl v autě. 

Tak nějak to je ;) taky jsem jí měl na bývalém autě 

Odesláno

Zkusím se tu zeptat na radu, co byste na mém místě vybrali za auto. Teď mám Cupra Formentor a za půl roku mi končí operák.

Rozpočet mám cca do milionu a chtěl bych něco do velikosti toho Formentoru, ať je to aspoň trochu zábava řídit a ať to vypadá trochu reprezentativně, ale zároveň ať jsem v tom schopný převézt rodinu (takže nic jako Mazda MX5..). Nejsem omezený jen na koncern, nevadí mi ani např. francouzské značky. 

Za názory předem dík :)

Odesláno
V 29. 4. 2023 v 17:02, unimatic_fan napsal:

Zkusím se tu zeptat na radu, co byste na mém místě vybrali za auto. Teď mám Cupra Formentor a za půl roku mi končí operák.

Rozpočet mám cca do milionu a chtěl bych něco do velikosti toho Formentoru, ať je to aspoň trochu zábava řídit a ať to vypadá trochu reprezentativně, ale zároveň ať jsem v tom schopný převézt rodinu (takže nic jako Mazda MX5..). Nejsem omezený jen na koncern, nevadí mi ani např. francouzské značky. 

Za názory předem dík :)

novější Cupra Formentor 😎

Odesláno
V 29. 4. 2023 v 17:27, Maro napsal:

I30n fastback?

Parametrama jo, ale nevím, jestli bych zkousnul ten design. Strašně se mi nelíbí ten čumák.

Odesláno
před 3 minutami, moco napsal:

novější Cupra Formentor 😎

Popravdě to zatím vypadá jako nejpravděpodobnější volba :D

Zatím vše v dané cenové kategorii, v čem jsem seděl, mi přišlo subjektivně horší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...