Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

před 17 minutami, DavidLC napsal:

Jen na chvíli, ale ten 2litr je super, jede, nežere a ten "vysavačový" projev tam není.... Auto padlo do ruky.Jen cena, za mě, hodně odvážná,poměr velikost/cena/užitnost je asi pro úzký počet zákazníků, ale jen můj pohled. 

20230627_094025.jpg

To auto má brutálne citlivý podvozok na nerovnosti, stále sa o niečo zachytáva, cinká a prieči. Prípadne rovno trhá, napríklad výfuk.

Takže ak tým plánuješ občas vyliezť aj mimo spevnené cesty, trebárs Yaris Cross je z tohoto pohľadu lepší nápad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, wawrik napsal:

To auto má brutálne citlivý podvozok na nerovnosti, stále sa o niečo zachytáva, cinká a prieči. Prípadne rovno trhá, napríklad výfuk.

Takže ak tým plánuješ občas vyliezť aj mimo spevnené cesty, trebárs Yaris Cross je z tohoto pohľadu lepší nápad.

Aha, no je to to hra na SUV, to je vidět, ale nezažil jsem to. Měl jsem jen půjčené, tak jsem jezdil jen silnice a cesty, kde projedu i Priusem (a ten chudák dostal ran do podvozku 🙄). Yaris Cross už mi přijde malý.... ale já nic nehledám, dojezdím co je 😄. Než Corolla C. , radši rok starší Ravku 😉

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, wawrik napsal:

... radšej novú RAVku si chcel napísať, nie? :D

Jo, je to hra na SUV, ale aj to sa dá urobiť správne. Tá Corolla Cross celkovo nie je (podľa mňa) zrovna najpodarenejšie auto, Yaris Cross áno.

V podstatě souhlas, mě se s tím jelo fajn, ale vlastně ani SUV, ani MPV, za docela hodně peněz... Yarise C tedy zkusím.

Na novou Ravku jsem zvědavý, snad to nebude jako CHR, s tím se zatím nemůžu sžít... jasný, naživo, jiná barva, časem, třeba, ale teď neee 😏

Odkaz ke komentáři

Snad bude někdo zde vědět koupil jsem Car conect ELM 327 OBD 2 v Alze ale u Kodiaqa přes Bluetooth spojí adaptér  s mobilem ale nepripoji opakovaně ECU co s tím dík za každou radu,vím že to sem nepatří ale nenapadlo mě kam jinam to dát 

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, Conrad napsal:

Snad bude někdo zde vědět koupil jsem Car conect ELM 327 OBD 2 v Alze ale u Kodiaqa přes Bluetooth spojí adaptér  s mobilem ale nepripoji opakovaně ECU co s tím dík za každou radu,vím že to sem nepatří ale nenapadlo mě kam jinam to dát 

Po mnoha pokusech formou pokus omyl vyřešeno 🫡

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...