safi Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 NX? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Jj, musim lépe nafotit..Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 NX? Jj, musim lépe nafotit..Odesláno z mého SM-N986B pomocí TapatalkJeště zezadu..Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Jen na chvíli, ale ten 2litr je super, jede, nežere a ten "vysavačový" projev tam není.... Auto padlo do ruky.Jen cena, za mě, hodně odvážná,poměr velikost/cena/užitnost je asi pro úzký počet zákazníků, ale jen můj pohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 před 17 minutami, DavidLC napsal: Jen na chvíli, ale ten 2litr je super, jede, nežere a ten "vysavačový" projev tam není.... Auto padlo do ruky.Jen cena, za mě, hodně odvážná,poměr velikost/cena/užitnost je asi pro úzký počet zákazníků, ale jen můj pohled. To auto má brutálne citlivý podvozok na nerovnosti, stále sa o niečo zachytáva, cinká a prieči. Prípadne rovno trhá, napríklad výfuk. Takže ak tým plánuješ občas vyliezť aj mimo spevnené cesty, trebárs Yaris Cross je z tohoto pohľadu lepší nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 před 5 hodinami, wawrik napsal: To auto má brutálne citlivý podvozok na nerovnosti, stále sa o niečo zachytáva, cinká a prieči. Prípadne rovno trhá, napríklad výfuk. Takže ak tým plánuješ občas vyliezť aj mimo spevnené cesty, trebárs Yaris Cross je z tohoto pohľadu lepší nápad. Aha, no je to to hra na SUV, to je vidět, ale nezažil jsem to. Měl jsem jen půjčené, tak jsem jezdil jen silnice a cesty, kde projedu i Priusem (a ten chudák dostal ran do podvozku ). Yaris Cross už mi přijde malý.... ale já nic nehledám, dojezdím co je . Než Corolla C. , radši rok starší Ravku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 ... radšej novú RAVku si chcel napísať, nie? Jo, je to hra na SUV, ale aj to sa dá urobiť správne. Tá Corolla Cross celkovo nie je (podľa mňa) zrovna najpodarenejšie auto, Yaris Cross áno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 před 1 hodinou, wawrik napsal: ... radšej novú RAVku si chcel napísať, nie? Jo, je to hra na SUV, ale aj to sa dá urobiť správne. Tá Corolla Cross celkovo nie je (podľa mňa) zrovna najpodarenejšie auto, Yaris Cross áno. V podstatě souhlas, mě se s tím jelo fajn, ale vlastně ani SUV, ani MPV, za docela hodně peněz... Yarise C tedy zkusím. Na novou Ravku jsem zvědavý, snad to nebude jako CHR, s tím se zatím nemůžu sžít... jasný, naživo, jiná barva, časem, třeba, ale teď neee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 (upraveno) Snad bude někdo zde vědět koupil jsem Car conect ELM 327 OBD 2 v Alze ale u Kodiaqa přes Bluetooth spojí adaptér s mobilem ale nepripoji opakovaně ECU co s tím dík za každou radu,vím že to sem nepatří ale nenapadlo mě kam jinam to dát Upraveno 1. července 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2023 Taky se přidám s fňuknutím, dítě jelo a guma v 3,14či.... s tímhle snad do servisu dojedu ? Blbý že jsem je zatím nikde nenašel, achjo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2023 (upraveno) před 21 hodinami, Conrad napsal: Snad bude někdo zde vědět koupil jsem Car conect ELM 327 OBD 2 v Alze ale u Kodiaqa přes Bluetooth spojí adaptér s mobilem ale nepripoji opakovaně ECU co s tím dík za každou radu,vím že to sem nepatří ale nenapadlo mě kam jinam to dát Po mnoha pokusech formou pokus omyl vyřešeno Upraveno 2. července 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2023 “zapůjčeno” na víkend má to koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Sorry za zlehčování germánské ikony - ale ať dělám co dělám, místo "koulí" na té fotce vidím akorát modře nalakovanej prasečí rypák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Není to vo tom co to má kolem za plechy/plasty, ale co pod nima. Ale akceptuji, že většina žen se rozhoduje podle vzhledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Mne ten rypak nijak zasadne nevadi, posobi dost agresivne, co k tomuto modelu sedi. U 5ky ci 8ky by mi to uz ale nesedelo. @Ajaj ktory motor to je? i4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Naopak. Tohle je nejlepší interpretace ledvinek ever. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 M3 competition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 před 5 hodinami, Radek124 napsal: Sorry za zlehčování germánské ikony - ale ať dělám co dělám, místo "koulí" na té fotce vidím akorát modře nalakovanej prasečí rypák Tak tak, prasatko je to. Oproti minule generaci nabrala kolem 300kilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Vy naděláte. Holt se klukům v Německu ten motor Prat and whitney F135 naposled nepodařilo zastavět a na redizajn nasávacích průduchu už nebyl čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 3 hours ago, Ajaj said: M3 competition a jo vlastne, podla tych ladviniek som hned myslel na 4ku, som uplne zabudol ze ich dali aj v 3ke na eMko tak to musel byt paradny vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se