DavidLC Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Přírůstek do koyotí rodinky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června @DavidLC Tak to je pecka. Jak to vypadá vevnitř? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června před 13 minutami, xbraj19 napsal: @DavidLC Tak to je pecka. Jak to vypadá vevnitř? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června A zezadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Ó! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Parada Davide. Toyek neni nikdy dost At dela radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Jednou jsem ji prošvihnul, tak teď aspoň na chvíli , jako s hodinkama . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Legenda! Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Díky, tohle video jsem neznal, má tam ve všem asi pravdu, jak o té korozi , tak o tom svezení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června To by se mi líbilo, ale doma by to asi neprošlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června To projde všude, ale chápu, že jsou i místa kde jsou lvi(ce) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června Servis, nová STK a nové ustájení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@C Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června (upraveno) V 29. 5. 2024 v 5:49, nizkotucnytvaroh napsal: Jeee, tim cervenym Caterhamem jsem tam na podzim jezdil Bozi... Upraveno 6. června uživatelem M@C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@C Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června před 21 hodinami, Dokusan napsal: Servis, nová STK a nové ustájení. Pekne pekne, ja svoji R56 na podzim prodal. Byly to smisene pocity, zbavit se toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června Paradni kary borci, Toyota i Mini, to ma styl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června Keď sem dávate tie leštenky… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června před 23 minutami, cluzoe napsal: Keď sem dávate tie leštenky… Tss s offem to je toho, ale takhle to je jiná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června Dneska nadherne, to se to cucalo! ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června Do který řeky teď vylejváte hovna, jen pro zajímavost... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června V 30. 5. 2024 v 11:39, Kairos napsal: Díky, z těch dílů na starší auta mám taky obavu. Pupik zatim problém není, spíš kolena a časem záda. Nízký budou všechny sporťáky, líbilo by se mi SLK ale se 190cm mi hlava trčí nad rámem okna, do Z4 se vejdu taktak, jiné výrobce právě kvůli náhradním dílům ani neuvažuji, takže SL s klasickým podvozkem je jediný kandidát. A co CLK? Tam se vejdeš a bonusem jsou 4 mista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se