Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Mame ted sestku v servisu a vzal jsem si v ramci budgetu havarijka nahradu, nejmensi co slo :D, nove 120d. Resp. je to bazarovka, 50tis najeto. Jede to moc hezky, 140kw, automat, prakticky veskera vybava (chybi mi jen adaptivni tempo). Nicmene, je to mrnavy! Jako druhy auto mame doma Golfa VII a vzadu si docela dobre sednu (189cm), tady v ty jednicce dost spatne. A korunu tomu dava cena. Jety auto, provozni skrabance, 54tis km.... 850 tisic??? To se posrali v kine ne :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 20. 9. 2024 v 13:30, moco napsal:

Toyota Hilux, 32 tkm. 

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Ten volant vypadá na 320tkm, asi to je pěnová guma, bez kůže a extra neopatrné nastupování (tipuji bundu + zip), ale i tak.. 

Upraveno uživatelem PetrSefl
Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, LovecK napsal:

Asi budu chvilku prudit… 😇

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Takového pruzení (nebo prudění?) klidně víc 😉

Edit: už jsem si všiml... víc ve vedlejším vlákně Petrolhead. To je nová radost? Nějaké detaily budou?

Upraveno uživatelem Laff
Doplnění.
Odkaz ke komentáři

Kluci, díky moc, je to mazel... 😉

@CEGY mám to na ježdění a nestojí mi za to těch 60HP a 60Nm navíc u 997 Carrera S, obzvlášť za příplatek 1M. S tím by mi bylo líto jezdit a motat další km, tohle je vlastně pořízením cenově Oktávka :) 

@Laff Našel na mobile.de, napsal, zavolal, přemluvil aby zůstalo v ČR, prověřil, viděl, projel, zaplatil, vyzvednul a užívá 😄

Upraveno uživatelem LovecK
Odkaz ke komentáři

před 26 minutami, LovecK napsal:

Kluci, díky moc, je to mazel... 😉

@CEGY mám to na ježdění a nestojí mi za to těch 60HP a 60Nm navíc u 997 Carrera S, obzvlášť za příplatek 1M. S tím by mi bylo líto jezdit a motat další km, tohle je vlastně pořízením cenově Oktávka :) 

@Laff

Ok, no. Nevim kolik ten cayman dneska stoji, ale nebylo výhodnější raději 996? Furt to je 911 a v pozůstalosti se to bude líp vyjímat. 

Odkaz ke komentáři

Dle mého je to novější (menší šance, že se ti tam něco zesere), levnější ( i tu 996 v supr stavu dnes horko těžko seženeš pod mega) a lépe jede ( ryze subjektivní názor z doslechu, resp. nějakých recenzí).

Pokud se mýlím, ať mě hrdý majitel krásného Caymanu opraví:-)

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...