safi Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 Není to od prstenů a držení volantu dole? Já jsem na svém Mitsubishi na 50 000 km a brzdy mi vydrží tak do cca 70 - 80 000, ale auto má 2 tuny, byť často brzdím rekuperací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 Tipuji, že to je armádní "služebák", takže spíše břichatý rotmistr nebo každý den jiný stroj - vedoucí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 @safi to je jen nejhorší místo, jinak začínající "patina" je sem tam všude : ) @Šťovík asi armádní příplatek za neodolný volant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 2 hours ago, moco said: Toyota Hilux, 32 tkm. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Kebyze toto vidim v bazare, mal by som vazne podozrenie, ze su tam stocene km (tak o 100tis) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 před 3 hodinami, moco napsal: Toyota Hilux, 32 tkm. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Jeee naše služebáky žádné radio, žádný central, čistá radost 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 @Z. Paul Pockej, to jeste existuje, bez radia a centralu? Jak stary? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 Právě teď, Micey napsal: @Z. Paul Pockej, to jeste existuje, bez radia a centralu? Jak stary? Úplně nový 2023/2024 Army požadavky abys otrevřel zadní korbu s hardtopem tak musíš použít dva klíče ale zse tam muzes vezt 5 Brenů vzadu, na korbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 Ale jo, tak to uz je celkem specialni.. zalezitost:) K tem Brenum, uzs zkousel 3.generaci? Sorry za OT teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 Ano, existují příplatky, aby v autě něco nebylo - např. ovládání zrcátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 Brendu 3. gen jsem ještě v ruce neměl ale dvojku bych si koupil klidně domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 Mame ted sestku v servisu a vzal jsem si v ramci budgetu havarijka nahradu, nejmensi co slo :D, nove 120d. Resp. je to bazarovka, 50tis najeto. Jede to moc hezky, 140kw, automat, prakticky veskera vybava (chybi mi jen adaptivni tempo). Nicmene, je to mrnavy! Jako druhy auto mame doma Golfa VII a vzadu si docela dobre sednu (189cm), tady v ty jednicce dost spatne. A korunu tomu dava cena. Jety auto, provozni skrabance, 54tis km.... 850 tisic??? To se posrali v kine ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 (upraveno) V 20. 9. 2024 v 13:30, moco napsal: Toyota Hilux, 32 tkm. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Ten volant vypadá na 320tkm, asi to je pěnová guma, bez kůže a extra neopatrné nastupování (tipuji bundu + zip), ale i tak.. Upraveno 27. září 2024 uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2024 Asi budu chvilku prudit… Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laff Odesláno 29. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2024 (upraveno) před 8 minutami, LovecK napsal: Asi budu chvilku prudit… Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Takového pruzení (nebo prudění?) klidně víc Edit: už jsem si všiml... víc ve vedlejším vlákně Petrolhead. To je nová radost? Nějaké detaily budou? Upraveno 29. září 2024 uživatelem Laff Doplnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2024 před 55 minutami, LovecK napsal: Asi budu chvilku prudit… Krása Karle, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 29. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2024 Před hodinou, LovecK napsal: Asi budu chvilku prudit… Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Pecka! Karle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2024 Karle, a proč ne plonotucna 911? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2024 (upraveno) Kluci, díky moc, je to mazel... @CEGY mám to na ježdění a nestojí mi za to těch 60HP a 60Nm navíc u 997 Carrera S, obzvlášť za příplatek 1M. S tím by mi bylo líto jezdit a motat další km, tohle je vlastně pořízením cenově Oktávka @Laff Našel na mobile.de, napsal, zavolal, přemluvil aby zůstalo v ČR, prověřil, viděl, projel, zaplatil, vyzvednul a užívá Upraveno 29. září 2024 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2024 před 26 minutami, LovecK napsal: Kluci, díky moc, je to mazel... @CEGY mám to na ježdění a nestojí mi za to těch 60HP a 60Nm navíc u 997 Carrera S, obzvlášť za příplatek 1M. S tím by mi bylo líto jezdit a motat další km, tohle je vlastně pořízením cenově Oktávka @Laff Ok, no. Nevim kolik ten cayman dneska stoji, ale nebylo výhodnější raději 996? Furt to je 911 a v pozůstalosti se to bude líp vyjímat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 Dle mého je to novější (menší šance, že se ti tam něco zesere), levnější ( i tu 996 v supr stavu dnes horko těžko seženeš pod mega) a lépe jede ( ryze subjektivní názor z doslechu, resp. nějakých recenzí). Pokud se mýlím, ať mě hrdý majitel krásného Caymanu opraví:-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se