African Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Je to fešák, teď jsem o něm četl, autíčko, které ví, jak kvalitní silnice ho čeká a přizpůsobuje tomu tak podvozek, masáž zad silmulující lávové kameny atd. atd. Za chvíli v těch autech budeme fakt asi lítat" No také si nechám zdát, pomalu 3 mega za auto je opravdu trochu zu viel" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 (upraveno) Mne by stacila i stavajici generace, pro S mam slabost (a klidne i CL). Nikdy nezapomenu na cestu na vlastni svatbu v S320 CDI, ve slunecnym dni po okreskach, za doprovodu demo DVD v 7.1 provedeni a nejakym bigbandem masticim bombasticky swing. Bylo to bezva a plouzil jsem se krajinou, abych si to uzil . A ten novej je taky povedenej, Mergl nema imho v tomhle segmentu charakterne konkurenci. S me vzdycky bavilo vic nez A8 nebo 7er. Upraveno 16. května 2013 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Montemare, ta tvoje prvni fotka ma zmrsene proporce a linie, nekdo si s tim hral. http://www.carbuzz.com/news/2013/4/16/Mercedes-Reveals-the-New-S-Class-7714341 Jinak to auto podle me nema chybu. Vybrousene k dokonalosti. Jen ty hodinky na palubce maji na cifru hvezdu a ne napis IWC, prestoze maji Ingovsky vzhled a font. V SL je to IWC priznane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 mozna.. mozna je to jen uhel.. kazdopadne se mi moc libi ten maybachovskej zadek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Krasavec!!! Pro 124ky mám slabost, a hlavně v coupe Jednoduchý a maximálně spolehlivý auto.Můj minulý kus, 320 R6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 (upraveno) Neni to uhel, ty svetla jsou tam uplne rozjeta, do boku moc zaspicatela a vlis na spodni strane svetel tam neni vubec, je to nejspise studie, odhad, jak by to mohlo vypadat z doby jeste pred odhalenim. Ale to je jedno, ted to mas spravne a ten zadek je paradni. Upraveno 16. května 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Sko a CL bylo vždycky nejpovedenější. C/W126, C/W140, W221, C215, C216... akorát W220 nějak minulo moje srdce. Facelift W221 v AMG pakáži je prostě masox! Tohle nový bude taky nákyp, jen ten interiér nevim no, asi jde o zvyk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Co říkáte na novou 308? Po dlouhé době krásný peugeot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Je povedenej, jen aby to nebyla stejná mrcha jako nový DS od Citrónu. To je vizuálně zajímavý, ale na silnici děsný . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 ktore DS myslis? 3/4/5/9 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 DS5 (ten Pažout je tomu vizuálně podobnej). Jel jsem s tím asi 100 km a moc mi k srdci nepřirost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 DS5 (ten Pažout je tomu vizuálně podobnej). Jel jsem s tím asi 100 km a moc mi k srdci nepřirost. To nikomu, Citrón je to jen designem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 No to jo, to u francouze bohužel celkem akutně hrozí... ale u koho dneska ne. Takový nový Seat Leon je taky krásný, ale na silnici prý nuda (informace z různých recenzí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Nevypadá zle, bohužel uvnitř to zazdili stejným uspořádání palubky jako má 208, na volant mezi kolenama a budíky kdesi nahoře jsem si nezvyknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Je tu nějaký vlastník Golf VI s 1.2TSi? Kdyžtak SZ, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Jedna z pár denního "hodinkovo-výletní" cesty do CH... Většina průsmyků je pořád ještě zavřená (Stelvio, Gothard, Grimsel, Furka i s celou silnicí 19, atd.), ale i tak jsme jich dali hromadu a byla to sranda. Tohle je z asi nejhustšího Spluegenpassu mezi San Bernardino passem a St Moritz - na letních gumách lahůdková kombinace mráz/led/sníh/sněžení/zrmzlý déšť/mlha jak mlíko, zvlášť vypečené v mini tunýlcích na italské straně... Na druhou stranu super, nikde žádný turisti a v průsmycích většinu času úplně sami . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Chlapi nevíte někdo jak bude silná trojková RS v Octávii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 (upraveno) Chlapi nevíte někdo jak bude silná trojková RS v Octávii? někde jsem viděl údaj 160 kw.... 1.8 tsi 132 kw a 2.0tdi 135 kw mělo by to být asi jako Golf GTi Volkswagen Golf GTI v číslech zdvihový objem (cm?): 1984výkon (kW/koní): 162 / 220 (169 / 230 verze GTI Performance)točivý moment (Nm): 350 (350 verze GTI Performance)Zdroj: http://auto.idnes.cz/test-volkswagenu-golf-gti-09b-/auto_testy.aspx?c=A130515_174044_auto_testy_fdv Upraveno 21. května 2013 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Jedna z pár denního "hodinkovo-výletní" cesty do CH... Většina průsmyků je pořád ještě zavřená (Stelvio, Gothard, Grimsel, Furka i s celou silnicí 19, atd.), ale i tak jsme jich dali hromadu a byla to sranda. Tohle je z asi nejhustšího Spluegenpassu mezi San Bernardino passem a St Moritz - na letních gumách lahůdková kombinace mráz/led/sníh/sněžení/zrmzlý déšť/mlha jak mlíko, zvlášť vypečené v mini tunýlcích na italské straně... Na druhou stranu super, nikde žádný turisti a v průsmycích většinu času úplně sami . Úplně mi to připomnělo scénu se Skyfall Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Lion: děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se