Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Je to fešák, teď jsem o něm četl, autíčko, které ví, jak kvalitní silnice ho čeká a přizpůsobuje tomu tak podvozek, masáž zad silmulující lávové kameny atd. atd. :eek:  Za chvíli v těch autech budeme fakt asi lítat" No také si nechám zdát, pomalu 3 mega za auto je opravdu trochu zu viel"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne by stacila i stavajici generace, pro S mam slabost (a klidne i CL). Nikdy nezapomenu na cestu na vlastni svatbu v S320 CDI, ve slunecnym dni po okreskach, za doprovodu demo DVD v 7.1 provedeni a nejakym bigbandem masticim bombasticky swing. Bylo to bezva a plouzil jsem se krajinou, abych si to uzil :).

A ten novej je taky povedenej, Mergl nema imho v tomhle segmentu charakterne konkurenci. S me vzdycky bavilo vic nez A8 nebo 7er.

post-6759-0-57953900-1368733388_thumb.jpg

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Montemare, ta tvoje prvni fotka ma zmrsene proporce a linie, nekdo si s tim hral.

http://www.carbuzz.com/news/2013/4/16/Mercedes-Reveals-the-New-S-Class-7714341

Jinak to auto podle me nema chybu. Vybrousene k dokonalosti. Jen ty hodinky na palubce maji na cifru hvezdu a ne napis IWC, prestoze maji Ingovsky vzhled a font. V SL je to IWC priznane.

Odkaz ke komentáři

Neni to uhel, ty svetla jsou tam uplne rozjeta, do boku moc zaspicatela a vlis na spodni strane svetel tam neni vubec, je to nejspise studie, odhad, jak by to mohlo vypadat z doby jeste pred odhalenim. Ale to je jedno, ted to mas spravne a ten zadek je paradni.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Jedna z pár denního "hodinkovo-výletní" cesty do CH... Většina průsmyků je pořád ještě zavřená (Stelvio, Gothard, Grimsel, Furka i s celou silnicí 19, atd.), ale i tak jsme jich dali hromadu a byla to sranda. Tohle je z asi nejhustšího Spluegenpassu mezi San Bernardino passem a St Moritz - na letních gumách lahůdková kombinace mráz/led/sníh/sněžení/zrmzlý déšť/mlha jak mlíko, zvlášť vypečené v mini tunýlcích na italské straně... Na druhou stranu super, nikde žádný turisti a v průsmycích většinu času úplně sami  :thumbsup_anim: .

post-15259-0-06910400-1368885490_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Chlapi nevíte někdo jak bude silná trojková RS v Octávii?

někde jsem viděl údaj 160 kw....  1.8 tsi 132 kw a 2.0tdi 135 kw

mělo by to být asi jako Golf GTi

Volkswagen Golf GTI v číslech

• zdvihový objem (cm?): 1984
  • výkon (kW/koní): 162 / 220 (169 / 230 verze GTI Performance)
  • točivý moment (Nm): 350 (350 verze GTI Performance)

Zdroj: http://auto.idnes.cz/test-volkswagenu-golf-gti-09b-/auto_testy.aspx?c=A130515_174044_auto_testy_fdv

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Jedna z pár denního "hodinkovo-výletní" cesty do CH... Většina průsmyků je pořád ještě zavřená (Stelvio, Gothard, Grimsel, Furka i s celou silnicí 19, atd.), ale i tak jsme jich dali hromadu a byla to sranda. Tohle je z asi nejhustšího Spluegenpassu mezi San Bernardino passem a St Moritz - na letních gumách lahůdková kombinace mráz/led/sníh/sněžení/zrmzlý déšť/mlha jak mlíko, zvlášť vypečené v mini tunýlcích na italské straně... Na druhou stranu super, nikde žádný turisti a v průsmycích většinu času úplně sami  :thumbsup_anim: .

Úplně mi to připomnělo scénu se Skyfall

150099_623587714322810_411100735_n.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...