M3maniac Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 To víš že jo ty pičinko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 To víš že jo ty pičinko Tak jsem si říkal čím to je a už mě to je jasný - zastydlá puberta . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 To víš že jo ty pičinko Ty jsi vážně lopata... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 komu není shůry dáno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Nepoužívá se "pičínka" na ostravsku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Tak jsem si říkal čím to je a už mě to je jasný - zastydlá puberta .Tak já jsem tady nezačal někoho napadat vulgarními výrazy, názor at si každej napíše jakej chce, ale nevidím důvod nechat si od cyklisty s odrazkama a blatníkama nadávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 (upraveno) Stelvio (a jiné průsmyky) je mekka milovníků benzinu, to, že se tam v sezoně hemžej sportovní auta z celý evropy a dávají si to ostře nahoru a dolu tady nikdo žádnejma kecama nezmění To zase budou mít módi práce Upraveno 11. ledna 2014 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 M3maniac .....chlape až do teď jsem se Tě alespoň trochu snažil pochopit, kreténem a bezmoskem bych si nedovolil Tě nazvat, ale bohužel ANO ......jak píše decebal i jirka404Sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 To jo přiteli, ale i v těch fyzikálních zákonech zjistíš, že GT3 (1390kg) zabrzdí dřív než 2tunové super SUV. Je to zbytečné, srovnáváme jabka a hrušky. Pro Tebe jsem bezmozek a víc bych to nerozebíral Patrně patříš do skupinky lidí, které když na rovném a přehledném úseku předjede něco silného na čtvrt plynu ve 120ti, začnou troubit, lamentovat a houkat dálkovýma. Neberu Ti to a věř mi, že fyziku oblafnout nehodlám.Věř mi že když jedou na kole a kolem/proti mě projede nějakej pičus (kupodivu skoro pokaždé v BMW, asi náhoda? ) driftem, motor řve, zkrátka jako dobytek nejmíň 2x víc než je limit, tak mi pění krev a nejraději bych mu vyrazil všechny zuby z držky a poté nakopal do prdele. Jasně, tyj si pilot, ono se nemůže nic stát, protože Ty to přece umíš a ostatní to musí strpět. A když To náhodou posereš, tak mě, moje kámoše, ženu, děti, či někoho jiného na tom kole zabiješ. Ty to přežiješ, máš přece BMW, nakonec když máš BMW tak máš určitě i prima právníka, kterej tě z toho vyseká. A to je jen jeden příklad za všechny. Z toho plyne poučení, když už jezdíš, byť jen jednou do roka, jako debil, tak se s tím nechlub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Nepoužívá se "pičínka" na ostravsku? Jo, říká se tak pičinkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 V tom žlutém Lambu byla mladá spolujezdkyně z našeho města . Znal jsem její rodiče. Totálně jim to rozmetalo životy na střepyAle mohlo se to stát i ve Wartburgu, rychla auta a svižnou jízdu nezatracujujel jsem tenkrát akorát okolo, stalo se to u Komořan mezi CV a Mostem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Stelvio (a jiné průsmyky) je mekka milovníků benzinu, to, že se tam v sezoně hemžej sportovní auta z celý evropy a dávají si to ostře nahoru a dolu tady nikdo žádnejma kecama nezmění To zase budou mít módi práce A seš si jistej, že tam všichni jezdí jako ........ - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 (upraveno) Nicméně některé komenty k tomu byli vtipné. Třeba: that car screams small **** d.i.c.k Upraveno 11. ledna 2014 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Byl jsi tam někdy v létě? Nebo na Glockneru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Jste se rozjeli chlapci. Jen si říkám vždycky, když takhle pěkně hoří, jestli byste si to všechno řekli takhle pěkně do očí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 A seš si jistej, že tam všichni jezdí jako ........To řídil nějakej přizdisráč.. Teď vážně. Vždyť se tam ani ject rychle nedá. Všude plno lidí, no a kdyby to člověk přepálil v zatáčce, tak se zkutálí do toho kaňonu nebo co to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Jste se rozjeli chlapci. Jen si říkám vždycky, když takhle pěkně hoří, jestli byste si to všechno řekli takhle pěkně do očí.A proč ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Hmmmm.... někdo jede na kochačku z kopce dolů (mimochodem víc jak 30). Otázka zní jak jel nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Třeba: that car screams small **** d.i.c.kMě se líbil ten, že naštěstí nemá Lambo, ale na Civiku má lambodveře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 No myslím, že klávesnice snese hodně a soudním, ze některé povahy budou dosti prchlivé. Sorry no, ale nějak často tu poslední dobou hoří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se