Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Tak jsem si říkal čím to je a už mě to je jasný - zastydlá puberta :) .

Tak já jsem tady nezačal někoho napadat vulgarními výrazy, názor at si každej napíše jakej chce, ale nevidím důvod nechat si od cyklisty s odrazkama a blatníkama nadávat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stelvio (a jiné průsmyky) je mekka milovníků benzinu, to, že se tam v sezoně hemžej sportovní auta z celý evropy a dávají si to ostře nahoru a dolu tady nikdo žádnejma kecama nezmění :)

To zase budou mít módi práce :D

Upraveno uživatelem Radius
Odkaz ke komentáři

To jo přiteli, ale i v těch fyzikálních zákonech zjistíš, že GT3 (1390kg) zabrzdí dřív než 2tunové super SUV. Je to zbytečné, srovnáváme jabka a hrušky. Pro Tebe jsem bezmozek a víc bych to nerozebíral  ;) Patrně patříš do skupinky lidí, které když na rovném a přehledném úseku předjede něco silného na čtvrt plynu ve 120ti, začnou troubit, lamentovat a houkat dálkovýma. Neberu Ti to a věř mi, že fyziku oblafnout nehodlám.

Věř mi že když jedou na kole a kolem/proti mě projede nějakej pičus (kupodivu skoro pokaždé v BMW, asi náhoda? :D ) driftem, motor řve, zkrátka jako dobytek nejmíň 2x víc než je limit, tak mi pění krev a nejraději bych mu vyrazil všechny zuby z držky a poté nakopal do prdele. Jasně, tyj si pilot, ono se nemůže nic stát, protože Ty to přece umíš a ostatní to musí strpět. A když To náhodou posereš, tak mě, moje kámoše, ženu, děti, či někoho jiného na tom kole zabiješ. Ty to přežiješ, máš přece BMW, nakonec když máš BMW tak máš určitě i prima právníka, kterej tě z toho vyseká. A to je jen jeden příklad za všechny. Z toho plyne poučení, když už jezdíš, byť jen jednou do roka, jako debil, tak se s tím nechlub.

Odkaz ke komentáři

V tom žlutém Lambu byla mladá spolujezdkyně z našeho města . Znal jsem její rodiče. Totálně jim to rozmetalo životy na střepy

Ale mohlo se to stát i ve Wartburgu, rychla auta a svižnou jízdu nezatracuju

jel jsem tenkrát akorát okolo, stalo se to u Komořan mezi CV a Mostem...

Odkaz ke komentáři

Stelvio (a jiné průsmyky) je mekka milovníků benzinu, to, že se tam v sezoně hemžej sportovní auta z celý evropy a dávají si to ostře nahoru a dolu tady nikdo žádnejma kecama nezmění :)

To zase budou mít módi práce :D

A seš si jistej, že tam všichni jezdí jako ........ -

Odkaz ke komentáři

A seš si jistej, že tam všichni jezdí jako ........

To řídil nějakej přizdisráč..

Teď vážně. Vždyť se tam ani ject rychle nedá. Všude plno lidí, no a kdyby to člověk přepálil v zatáčce, tak se zkutálí do toho kaňonu nebo co to je.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...