CEGY Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Hybrida mam, benzin - lpg. A nervozni z toho nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 (upraveno) Ad cena: přibližně 50 procent z ceny elektromobilu je v bateriích. Píšu přibližně, protože samozřejmě bude záležet na jejich technologii a kapacitě - třeba Model S se nabízí také v různých verzích kapacity baterií. Bohužel je tu velmi málo produktů na srovnání aby se z toho dalo usuzovat více. Tesla, BMW pro mne nedostupné, ale mě by stačilo obyčejné auto velikosti Leafu (i když design je dost strašný) s 2x větším dojezdem - a pak už jen ten cash a šel bych do něho. Servisní náklady u elektromobilu by právě měly být nižší - tam není vlastně co servisovat - jen vyměnit gumy, vyměnit nápň klimy a po čase tlumiče. Díky intenzivní rekuperaci je nutno i méně brzdit - menší opotřebení brzd. Pokles kapacity baterií v čase je realitou, nicméně podle zkušeností majitelů to skutečně odpovídá výpočtům výrobců - tudíž žádné překvapení s nutností po 5 letech měnit.Fakt je že i třeba takový Renault z Ghosnovy alinace našlapuje v tomto směru až příliž defenzívně - pronájem baterií a předělávky klasických aut typu Fluence a Kangoo jim štěstí nepřinesly, uvidíme co Zoe, je to docela hezké auto do města s rozumnou cenovkou - tuhle jsem ho viděl v Norimberku. Upraveno 22. dubna 2014 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Krakonosh-suprová Mazda,vždycky jak ji někde vidím,tak čumím jak puk.Fakt se ta nová šestka povedla.Zajímal by mě ten automat,máš srovnání s jiným automatem?jak to řadí a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 U Mazdy je sympatické, že se nevydala cestou downsizingu a přeplňování maloobjemových benzínových ubožátek a stále nabízí poctivé atmosféry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 pekna je, to jsem si ani nevsiml ze zacali prodavat 2,5, jak to jede?Tak dlouho jsem přemýšlel o nějakém hybridu či dokonce elektromobilu, až jsem to vzdal a v pátek si domů přivezl tohohle mazlíka:Zatím velká spokojenost, 2.5 benzín + automat, zdánlivě nesmyslná kombinace, se v tomto případě ukázala jako dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Obávám se, že šestka je jedno z posledních aut, které nepodlehly turbománii, tahle 2.5 atmo jede jako vítr Zatím mám asi 300 km najeto, spotřeba 7.2/100km.Co se týče převodovky, Skyactiv-Drive je vskutku zajímavá převodovka, je velmi podobná svým projevem dvojspojce (i když není). Na rozdíl od jiných, se kterýma jsem měl tu čest, když jí manuálně vnutím nějakou rychlost, tak se ji snaží držet jak hluchej dveře. Jinak taky v kopcích žádný zmatky v přeřazování, kickdown taky ukázkový. Ono se možná něco časem najde, co mi nepůjde pod vousy, ale teď... Teď se jenom kochám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Ono se možná něco časem najde, co mi nepůjde pod vousy, ale teď... Teď se jenom kochám Říká se, že auto jsou dvě radosti: jedna ohromná při nákupu a druhá, ještě větší, při jeho prodeji....Přeju Ti, ať dlouho trvá ta první varianta.Dobrý výběr. Pravděpodobně Made in Japan, což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Zatím valím jenom japonce, firemni mame korejce.Jinak je to Japonec, Mazda Motors Hiroshima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Dost dobrá hodnota - syrovej motor/automat/V6 . Jinak hezký jsou obě, ale ten sedan je o chlup výše. Asi bych vzal černou nebo bílou, ale i tahle červená je fajn a sluší i CX-5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Jinak je to Japonec, Mazda Motors Hiroshima.Ono se to s jistotou pozná podle VINu. Japonská Toyota začíná na JT, anglická na SB. Nevím, jak je na tom Mazda. JM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Krakonosh: Jestli to není tajné, na kolik vyšla? Vlezl ses do 800k? A gratulace, vybral jsi skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Jojo, tadle Mazda je parádní, gratulace. Sphinxx: Ale V6 to neni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Elektromobily to nespasí. Co bude pohánět náklaďáky, těžkou stavební a vojenskou techniku, nenažrané proudové motory letadel supernenažrané lodní čtrnáctiválcové motory, jejichž klika má asi dvacet metrů na délku, vesmírnou techniku atd......ATOM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steiner Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Já jezdím MHD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Já jezdím MHD. MHD v Brně stojí za ... Vlakem jsem ujel 60km za 40 minut a z hlaváku do Vinohrad a potom na Starou Osadu jsem jel dvě hodiny. To není ani k zasmání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Sphinxx: Ale V6 to neni:) Máš pravdu. Díky za opravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 omluvam sa za mierny off topic, ale tato novinka od MB ma teda pobavila.. a ze to ukazali na autosalone v Pekingu, to beriem ako podprahovy mesáž. Zalozene v zlozke "Hnusne kopie hnusnych originalov - neotvarat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 omluvam sa za mierny off topic, ale tato novinka od MB ma teda pobavila.. a ze to ukazali na autosalone v Pekingu, to beriem ako podprahovy mesáž. Zalozene v zlozke "Hnusne kopie hnusnych originalov - neotvarat"Neco mi to pripomina, ale nemuzu si vzpomenout co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Cegy... Bmw x6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Taky mě hned napadla X6, ale mě se osobně více líbí jak X6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se