Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

sudruhovia z Tokya odviedli dobru pracu, je to proste cukrik, no.. farby, materialy, zladenie - cele dobre. ale udrziavat to v takom stave da trochu namahy, resp. skor discipliny.

Tymto autom som porusil niekolko svojich zasad (cervena farba, bezova koza..), ale uvidel som ho a bolo vsetko inak. Jednoducho: nikdy nehovor nikdy.. a to ani v Rolex vlakne  :)

edit: fotky su mobilom, na plnom slnku. realne farby su mierne ine. Ale rozhodne spolu pekne ladia, este viac ako na obrazku.

post-4112-0-99864700-1402240047_thumb.jpg

post-4112-0-48837100-1402240134_thumb.jpg

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

K červenovínové barvě na autech mám averzi a ani vlastně nevím proč. Béžová kůže je nádherná, ale běda jak se pravidelně nečistí, to je pak průšvih.

Odkaz ke komentáři

Instat, u mě dobré! Já Lexus, Tojótu, Hondu, Subaru rád...i Mazdu a Mišivbuši. Zkrátka Japonce (mimo Nissan), byť designově mne tak neberou, jako třeba italská nebo německá auta.

..ja ich tiez volam hnisan, ale myslim ze GT-R by ktokolvek z nas dal sancu, byt taka situacia ;-)

Odkaz ke komentáři

sudruhovia z Tokya odviedli dobru pracu, je to proste cukrik, no.. farby, materialy, zladenie - cele dobre. ale udrziavat to v takom stave da trochu namahy, resp. skor discipliny.

Tymto autom som porusil niekolko svojich zasad (cervena farba, bezova koza..), ale uvidel som ho a bolo vsetko inak. Jednoducho: nikdy nehovor nikdy.. a to ani v Rolex vlakne  :)

edit: fotky su mobilom, na plnom slnku. realne farby su mierne ine. Ale rozhodne spolu pekne ladia, este viac ako na obrazku.

Krásný auto a navíc je super, že to má ve znaku rovnou logo chronomagu  :clap: 

Odkaz ke komentáři

sudruhovia z Tokya odviedli dobru pracu, 

Moc povedené auto...myslím, že tohle dělá 7, 8 a S500 trošku vrásky, stejně jako Ghibli 5,6 a CLS. 

Já dnes krotil koně a brácha ničil ušní bubínky babek dvoukolou chloubou Indie. 

post-11236-0-94802400-1402266358_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Takže nakonec jsem zvážil pro a proti všech vybíraných SUV a nakonec jsem udělal kompromis, který mě samotného překvapil, mj. i ve velikosti, kdy jsem potřeboval hlavně velký kufr a bezpečné auto. V jednom bazaru mi učarovalo toto Volvo a s největší pravděpodobností si pro něj pojedu. Je to teda starší model - rok 1996 a u nás není žádné na prodej, ale to auto je ve skutečnosti fakt parádní.  

Jedná se o Volvo 960/V90.

Odkaz na prodej: http://www.autoscout24.com/Details.aspx?id=250175207&cd=635358197360000000&asrc=st|fs

Odkaz na video:

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

Měl jsem ten Lexus šestikilo hybrid L na dva dny půjčenej a nechtělo se mi ho vracet. Od tý doby se mi zdají všechny auta hlučný, drncající a uvnitř nedotažený. Musel jsem chvíli jezdit v manželčině starý Toyotě, abych se zase cítil dobře ve svým SUV :D . Skvělý auto. Jen se mi nevešlo do garáže.

Odkaz ke komentáři

Je to tak, ale zase je to tím, že jich moc není, u nás fakt není na prodej žádné. S tím motorem ... mno přemýšlím ještě nad 3.0 150kW, konkrétně nad touto: http://www.autoscout24.eu/Details.aspx?id=251753022&cd=635378804050000000&asrc=st - nádherná barva a relativně ucházející nájezd ...

Bude to složité rozhodování, ono se to nemusí každému líbit, je to hranatý, jak prase, ale neuvěřitelně bytelný a ta výbava je na velmi dobré úrovni.  

Odkaz ke komentáři

Takže nakonec jsem zvážil pro a proti všech vybíraných SUV a nakonec jsem udělal kompromis, který mě samotného překvapil, mj. i ve velikosti, kdy jsem potřeboval hlavně velký kufr a bezpečné auto. V jednom bazaru mi učarovalo toto Volvo a s největší pravděpodobností si pro něj pojedu. Je to teda starší model - rok 1996 a u nás není žádné na prodej, ale to auto je ve skutečnosti fakt parádní.  

Jedná se o Volvo 960/V90.

Odkaz na prodej: http://www.autoscout24.com/Details.aspx?id=250175207&cd=635358197360000000&asrc=st|fs

Odkaz na video:

srry, ale to je kravina jak vrata. to auto neni blby, znamej ho koupil v horsim stavu za 30 a je spokojenej, ale za dve kila to neni uplne normalni.. si kup tu S80ku, co prodava karpaco, napr. i kdyz asi potrebujes kufr, vid? ale stejne, tohle je fakt kravina..

Odkaz ke komentáři

Jj. potřebuju kombíka, respektive velkej prostor. To zelené jsem viděl a jsou k tomu faktury za origo servis v hodnotě 11.000?! a to auto je troufám si říct bez investic, proto ta cena, a u tohoto auta je fakt důležitý, jak se o něj kdo staral, jinak je to kasička, ale faktem je, že to není málo ...

A navíc mě už nový Volva neberou, poslední co jsem měl a bylo ukrutně malý S60R, ta S80 by mi "nic neřekla" ... tyhle starý poctivý Volva jsou úplně někde jinde ... bohužel i cenově - viz debata výše.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...