Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

lidé jako dlubix by neměly existovat na našem fóru, pokud chceme, aby si zachovalo alespoň zbytek nějaké úrovně... je to hanba civilizovaného světa!

Co se dá šlohnout, neni pro černý nikdy zbytečný....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dlubix

Ja bych jenom pro zlehceni situace dodal, ze to kolo ma stejne jinou roztec nez Mercedes. A tohlo myslim vedi i hosi, co vychodili placku.

Dík, co se ale týče Tebe, tak je to samozřejmě sranda  :cheers:  a co se týče našich stále opálených spoluobčanů, tak za tím si stojím  :smoke:

Upraveno uživatelem dlubix
Odkaz ke komentáři

Já bych Cikány tady taky radši neřešil. Bydlím 30 let v Karlíně, tím pádem by se mi mohly splašit prsty na klávesnici a o ban tady rozhodně nestojím. V každým případě vzhledem k výše zmíněnýmu mám dostatek osobních zkušeností a ty ve mě rozhodně příliš lásky k tomuto etniku fakt nemaj šanci vytvořit.

Odkaz ke komentáři

Já bych Cikány tady taky radši neřešil. Bydlím 30 let v Karlíně, tím pádem by se mi mohly splašit prsty na klávesnici a o ban tady rozhodně nestojím. V každým případě vzhledem k výše zmíněnýmu mám dostatek osobních zkušeností a ty ve mě rozhodně příliš lásky k tomuto etniku fakt nemaj šanci vytvořit.

+1, stejná negativní zkušenost, akorát Karlín nahradím Nuslemi, několik let jsme tam měli firmu a s etnickými obyvateli byly neustále problémy. Nakonec jsme se radši přestěhovali. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Tvl mysli si co ches, ale když si tu honosně hrajeme na gentlemany, tak to sem prostě nepatří.

Přece to neni forum zakomplexovanejch fašounů, jasný pravidlo je"žádná politika" a tohle sm.dí

Konec tečka

.nic

Upraveno uživatelem dlubix
Odkaz ke komentáři

Docela by mě zajímalo, jak pořešili diferenciál - aby auto jelo a hnané kolo ve vzduchu se netočilo pozpátku. A taky aby ten diferák nekousli - není to celý fake?

Porč Ford? u Focusu dávám výměnu H7 tak za 5 minut a 40 - 50 vulgarismů :furious:

nejspíš to má upravené brzdy aby se zabrzdila ta odlehčená strana a přes dif se žene jen kolo co je na zemi. Nebo je upravená celá hnaná náprava, dif zablokovaný a odpojená poloosa. A nejspíš je taky něco s podvozkem protože takhle lehko to hodit na bok není normální, to by s tím nemohl ani vyjet z parkoviště, furt by byl na boku.

Ještě k těm žárovkám, Fiata mám už druhého a u obou byla výměna hlavní žárovky asi na 1 minutu bez tréningu. A protože nejsem škodolibý, nebudu uvádět u kterého nadauta to obnáší téměř kompletní rozborku přední čtvrtiny auta.

Je jasný že dnešní auta mají ten předek tak nacpaný že tam nepropadne šestka matička. Tak proč, když už tam to místo není, neudělají ty světla vyndávací. Zmáčknu nějakej čudlík nebo vytočím dva šroubky, celý světlo vykotím ven, vyměním a vrazím to zpátky. Ale to né, to musí být hlavolam a plastiková gynekologie.

Odkaz ke komentáři

Je jasný že dnešní auta mají ten předek tak nacpaný že tam nepropadne šestka matička. Tak proč, když už tam to místo není, neudělají ty světla vyndávací. Zmáčknu nějakej čudlík nebo vytočím dva šroubky, celý světlo vykotím ven, vyměním a vrazím to zpátky. Ale to né, to musí být hlavolam a plastiková gynekologie.

No přesně takhle to mělo moje  Mondeo (dej mu Pán Bůh lehké spočinutí v bazaru). Vyndají se za světlem takové dva ,,stanové kolíky", vyhákne se mřížka chladiče a světlo je venku. Trvá to dvě minuty i s hledáním žárovky. Když jsem to po dvou a půl hodině soustředěného obohacování rodného jazyka (Palacký by se rděl) a s odřenýma , špinavýma a pořezanýma rukama, s roztrženou košilí a tlakem daleko za hranicí přežití dovezl do servisu, mechanik to zvládl za půl hodiny (2 minuty výměna žárovky a 28 minut hledání dvou žárovek a takového perka, co mi spadly do motoru). U malého Pažouta 106 jsem zase ne a nedokázal vyměnit žárovku v blinkru- levý přední... Po hodině marného přemýšlení a proklínání všech žabožroutů od dnešních časů až ke guillotině jsem zjistil, že pod nánosem bahna v blatníku jsou na to taková malá dvířka...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...