Dali Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Dnes zase trochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Jako serete mě dost s těma fotkama s hřiby. My našli úplný houby,tak s dětma aspoň sbíráme v lese bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 Respekt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Za hodinku šest bedel a přes dvacet suchohříbků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 V 2. 9. 2023 v 23:39, kral083 napsal: Jako serete mě dost s těma fotkama s hřiby. My našli úplný houby,tak s dětma aspoň sbíráme v lese bordel Taky mě to už napadlo, že si vezmu pytel a budu sbírat bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 My vozime roli pytlu ve dverich a obcas taky sbirame. Lidi jsou neskutecny prasata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 V 2. 9. 2023 v 13:02, shewcza napsal: Čau, Poznáte prosím někdo co je tohle za houbu? Roste nám v celkem velkém počtu na zahradě a mám strach, aby děti nenapadla nějaká hloupost v nestřeženém okamžiku. Díky Nejjistější bude zeptat se třeba tady https://www.myko.cz/poradna/zeptejte-se-nas/ a nafotit to podle jejich instrukcí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Tak se zdá, že v lese něco bude. Asi hodinu v lese kolem cesty Táborsko-černovicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 před 28 minutami, skodna napsal: Tak se zdá, že v lese něco bude. Asi hodinu v lese kolem cesty Táborsko-černovicko Hezké.. V levém horním rohu od G-shock máš co? To u nás vůbec nepotkávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 (upraveno) Růžovky Teda Muchomůrka růžovka, čili masák Upraveno 12. září 2023 uživatelem orol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Tak Tak. Jinak nevím odkud jsi, ale to ( plevel) snad roste všude. I u nás v Brně a okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Já si to myslel. U nás nebo tam kde chodím rostou málo a raději je nesbírám. I když je to asi jedna z nejchutnějších hub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 No oni jsou výborný jako řízek v trojobalu. Jinak se dají možná zaměnit s mochomůrkou šedou nebo šedivkou. Každej tomu říká jinak. Ale i tak není jedovatá na otravu.. Jinak včera v lese zase pohoda, tři plný koše. Letos už končíme. Nasušeno bude dost a na mrazáku je 10 kg podušenejch. To na rok stačí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 V 15. 9. 2023 v 7:07, skodna napsal: No oni jsou výborný jako řízek v trojobalu. Jinak se dají možná zaměnit s mochomůrkou šedou nebo šedivkou. Každej tomu říká jinak. Ale i tak není jedovatá na otravu.. Jinak včera v lese zase pohoda, tři plný koše. Letos už končíme. Nasušeno bude dost a na mrazáku je 10 kg podušenejch. To na rok stačí.. Hmm, tak to já dnes skoro nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 Já dnes konečně dneska s dětma něco našel, včetně tohodle krasavce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 Hm kotrč. Taky dost dobrá houba na řízky nebo držkovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 Kotrč nádhera blahopřeju, ten už jsem dlouho nenašel. Křemenáče rostou jak šílený, hřiby ani nesbírám jsou všechny červivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 Blahopřeju, křemenáče osobně řadím na vrchol houbové nabídky! U nás sucho, už přes dva týdny ani nekáplo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 před 18 hodinami, Dali napsal: Kotrč nádhera blahopřeju, ten už jsem dlouho nenašel. Křemenáče rostou jak šílený, hřiby ani nesbírám jsou všechny červivý. Kde to skáče do košíku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 Krušné hory, křemenáče pořád rostou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se