tmoris Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 posledni braun ma vice nez dva roky, bude to asi tento http://www.novy-stro...es-7-790-4.html prostridal jsem zatim 2x philips, pokazde s vysledky ktere popisujes, nakonec jsem zakotvil u gilette a jsem s tim spokojeny. obcas se ale hodi nemuset tahat flasku gelu, tak tohle by mohla byt dobra alternativa
gas Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Tenhle braun je proste skvely, ja mam vazne tu hubu extra citlivou a je to bomba, oholi skvele, rychle, netrebe vice tahu, hlavne je vyjimecne setrny k pokozce, zadne cisteni, atd., ja vyzkousel uplne vsechno a tohle jedine mne vyhovuje bez vyhrad, az vyleze na trh nahrada kupuju zase braun
miccalek Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Za mě: frézičkové filipsy jsou špica na líčka, ale naprd na lomené plochy (krk, brada atd). Na ty je nejlepší plažetový braun. Troj/pěti břity od džiletu jsou parádní, ale jak si s tím holíte víc než třídenní fous, je zle, tahá to. Po letech holení jsem se vrátil k úplné klasice - mýdlo v kelímku, štětka a normál žiletka. Chce to trochu opatrnosti, ale vyhovuje mně to nejvíc. Počítám, že ještě lepší by mohla být břitva, ale to bych si ufikl nos.
Badys Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 2 tmoris - to co jsem dával za obrázky na minulé stránce je to samé co má gas, akorát je to v černé barvě (Porsche edition) a pokud si tam přečteš můj text, tak tam prakticky píšu jinými slovy to samé co gas. Dříve jsem se musel kvůli citlivosti pokožky holit cca každý třetí až čtvrtý den, poslední dva roky jsem se holil gillette fusion power a to bylo při tom zlu to nejlepší (zkusil jsem také snad vše krom břitvy), ale co mám tohoto Brauna, tak se holím každý den (podmínkou je naprosto suchá pokožka) a krk mám bez jakéhokoliv podráždění a celkově jsem velice slušně oholen - vzhledem ke "kancelářskému standardu", prostě paráda a jednoznačně doporučuji i čistící stanici. Planžetu u strojku krásně vyčistí, namaže, provoní a strojek zároveň dobije. Toto byla jedna z mých velice dobrých investic a peněz za toto vůbec nelituji.
tmoris Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 2 tmoris - to co jsem dával za obrázky na minulé stránce je to samé co má gas, akorát je to v černé barvě (Porsche edition) a pokud si tam přečteš můj text, tak tam prakticky píšu jinými slovy to samé co gas. Dříve jsem se musel kvůli citlivosti pokožky holit cca každý třetí až čtvrtý den, poslední dva roky jsem se holil gillette fusion power a to bylo při tom zlu to nejlepší (zkusil jsem také snad vše krom břitvy), ale co mám tohoto Brauna, tak se holím každý den (podmínkou je naprosto suchá pokožka) a krk mám bez jakéhokoliv podráždění a celkově jsem velice slušně oholen - vzhledem ke "kancelářskému standardu", prostě paráda a jednoznačně doporučuji i čistící stanici. Planžetu u strojku krásně vyčistí, namaže, provoní a strojek zároveň dobije. Toto byla jedna z mých velice dobrých investic a peněz za toto vůbec nelituji. pouzivate (tim myslim tebe a gasa) tyhlecty zasobniky?
Badys Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 (upraveno) Jj, ale nechají se koupit 3ks za podstatně lepší peníz třeba tady. Strojek čistím na střídačku -jeden den pod tekoucí vodou, druhý den v čističce. Předpoklad výdrže jedné náplně je 30 čištění tzn. při mém systému cca 2 měsíce. Upraveno 8. února 2012 uživatelem Badys
Návštěvník kupec Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Holím sa el. strojčekom Remington po prípade žiletkou zn.Gilette...........................
ZdenekS Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Jj, ale nechají se koupit 3ks za podstatně lepší peníz třeba tady. Strojek čistím na střídačku -jeden den pod tekoucí vodou, druhý den v čističce. Předpoklad výdrže jedné náplně je 30 čištění tzn. při mém systému cca 2 měsíce. Mám to stejné stejný Braun, stejný "kartridž", jen 3 x v čističce a 1 x oplach vodou. ono se to tak rychle nezředí vodou. Jinak plánuji i břitvu (z principu - nože atd.), ale trochu z toho mám strach.
midloch Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Rozšířil jsem sbírku Merkur o řadu V.I.S.I.O.N. http://www.dovo.com/_english/merkur.html Čoveče, jak bys charakterizoval holení a zejména jeho výsledek se tímto zařízením? Já používám Gillete Mach3 a vzhledem k cenám jejich žiletek začínám uvažovat o něčem podobném a navíc ta klasika vypadá fakt dobře.
Duke650 Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Na základě nadšených ohlasů tady na fóru jsem si objednal Braun 760 a docela dobrýNení to sice tak hladké oholení jako Gilette Mach xxx turbo, ale je dostatečné a hlavně je o dost šetrnější na citlivou kůži, takže nelituji, díky za tip
m.n. Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Já mám problém, že jsem strašně línej se holit, takže mám sice tu nejvyšší řadu Philips ArciTec s tou samočistící dokovací stanicí, různé ty Machy3, Fusiony, ale nakonec jsem stejně skončil s nějakým zastřihovačem od Philipsu, kterým se jednou za dva týdny přejedu a mám zas pokoj... :-D
dandy Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Pouzivam Gilette Mach3+pena/gel. Pouzival som aj el. strojcek, ale po holeni som mal tvar cervenu ako paprika, tak som sa vratil k Mach3.
montemar Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 od profíka v salonu.. skoro lepší, než sex
Moty Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Ja se nechal u holice oholit britvou. Strasne me to dlouho lakalo, byl to super zazitek, ale oholeni nebylo tak kvalitni jako machem ve vane a pod spodnim rtem se mi zanitilo dost fousu, jinak byl holic sikovnej a britvou to umi, nemam to s cim porovnat, jestli treba jinej by to udelal na 100%
Chosef76 Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Vousy ke mně patří,bez nich se cítím jak nahý...Zastřihovač na vousy a Gillette Fusion Power na krk a tváře. Mokré holení mi vyhovuje více než všechny elektrické strojky i přes to, že jsem atopik a mám opravdu velmi citlivou pleť.
kaplanj Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 bilette blue 3, v aute strojek Braun Aku
Návštěvník maxipesfik Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 (upraveno) Čoveče, jak bys charakterizoval holení a zejména jeho výsledek se tímto zařízením? Já používám Gillete Mach3 a vzhledem k cenám jejich žiletek začínám uvažovat o něčem podobném a navíc ta klasika vypadá fakt dobře. Holení je jedna radost, mechanika (žádná elektronika ), a najdeš si přesně žiletku s vlastnostmi, které ti nejvíce vyhovují. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=IRdJ89Pvhp4 Upraveno 23. března 2012 uživatelem maxipesfik
Návštěvník admira Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2012 Kníže je zpatky v praze: http://www.panskapasaz.cz/knize KNIZE TEN http://c590298.r98.cf2.rackcdn.com/ESQ1_316.JPG
Sorbus Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2012 Já mám hodně citlivou pokožku a vyhovuje mi jen holení elektrickým strojkem za mokra s holicí pěnou. K tomuto poznání jsem se propracovával mnoho let přes holení na sucho se strojky různých značek a cenových úrovní. Zkoušel jsem i různé žiletkové systémy, ale to bylo vždy spojené s velkou ztrátou krve :-) K použití břitvy jsem se nikdy neodhodlal. Možná je to chyba, ale aspoň jsem ještě naživu :-) Ze strojků, které umožňují mokré holení, se mi naprosto bezkonkurenčně osvědčil Panasonic s vysokorychlostními lineárními motory. Momentálně používám model ES LF51 S803, což je lehounký strojek s rychlostí 14000 kmitů za minutu (hledal jsem model bez čistící jednotky, protože za takovou zbytečnost platit nechci). Loni mi můj starý Panasonic odešel tak jsem zkusil pro změnu Braun určený pro wet/dry použití (tuším Series 3), ale to byla naprostá tragédie po všech stránkách: kvalita holení klesala s vybíjející se baterií, ani čerstvě nabitý neholil úplně do hladka, dráždil mě na krku a byl těžký. Tak jsem se vrátil znovu k Panasonicu a nelituji.
Hasňa Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2012 (upraveno) Potrebuju strihat vlasy i vousy. Mam kolem dokola cele hlavy zhruba stejny porost. Ale kokos nakonec striham tak na devitku a ksicht zastrihavace se sundanym nastavcem, takze tak na 0,5 mm. Pri extra prilezitostech se oholim na mokro, ale to je posledni dobou dost vyjimecne. Stary Philips mi odesel, tak jsem o vikendu koupil Braun cruZer 6 Beard and Head, ale po prvnim holeni jsem ho byl vratit. Motorek desne slaby, holil a strihal jsem se asi hodinu. Tak jsem zabrouzdal a narazil jsem na BaByliss E960E. Vypada poctiveji, ma silny motorek (3,6 V). Nema nekdo nejake zkusenosti, nebo alternativni napad? Cena nehraje roli, chci nejakou fajnou hracku. Diky za napady. Upraveno 16. srpna 2012 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se