Xenomorfus Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Samil Salmanovic Basajev si prosim ;-)
Stepino Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Kluci neděláte z toho moc vědu? V Budejicich tu máme super drogerii. Koupil jsem Barbus, strojek a žiletky Wilkinson, Kamenec a v DM stetku z jezevce. Celkem nákup za cca 300 Kč a oholení stejné jak Gillette Mach 3. Jen to chce víc času.
stosi Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 V 27. 2. 2016 v 21:23, Stepino napsal: Kluci neděláte z toho moc vědu? V Budejicich tu máme super drogerii. Koupil jsem Barbus, strojek a žiletky Wilkinson, Kamenec a v DM stetku z jezevce. Celkem nákup za cca 300 Kč a oholení stejné jak Gillette Mach 3. Jen to chce víc času.DM štětka je super , Barbus má hodně chlapů taky rádo (ikdyž mi se po něm obsype huba), ale žiletky Wilkinson jsem měl jednou, po prvním použití jsem je daroval ochotnějšímu sebevrahovi pro mě zatím nejhorší možná žiletka. Levnější Astry mi odvedly mnohem lepší službu.
Wanderer Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Ten Barbus jsem zkoušel, to byla hrůza. Zlaté mýdlo od Muhle. Ovšem ta štětka za dvě stovky udělá dobrou službu.
Bob Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 (upraveno) Ja mam levnou stetku od Muhle(do 1000) a je to rozdil oproti DM jako prase Upraveno 28. února 2016 uživatelem Bob
Wanderer Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Tak samozřejmě, že v tom rozdíl je. Mám drahou štětku od Muhle. :-) Ale s tou z DM se dá v pohodě fungovat a pokud do toho někdo nechce hned vrážet peníze tak je lepší se zaměřit prvně na kosmetiku, bagr a žiletky. Ale to už tady taky bylo popsáno.
Bert Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 V 27. 2. 2016 v 21:23, Stepino napsal: .... Celkem nákup za cca 300 Kč a oholení stejné jak Gillette Mach 3. ...... No právě. Takže i nadále z toho vědu klidně budu dělat, abych byl oholen LÉPE, než s Mach3.
gorlo Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Mám štětku z DM a od Vánoc štětku od Mühle s umělou štětinou (cca 800,-) a jsem spokojen, lepší jak jezevec z DM.
gorlo Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Jinak jsem si pořídil řemen od Petra Stejskala, nechal si zrenovovat dvě břitvy po pradědovi a......stejně se holím bagrem R89. Břitva dobrá, supr oholení, ale chce to svoje. Obtáhnout, oholit se, nepodřezat se u toho, břitvu osušit, naolejovat jinak to zrezne, stejně už je chycená. No a tohle všechno mě od toho odrazuje. Chtěl jsem si k narozeninám koupit novou břitvu, ale prdím na to.
Stepino Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Psal jsem to trochu s nadsázkou. Tady na fóru bych totiž stejně mohl napsat, že to moc řešíte s hodinama, protože čas mi ukazuje kdejaký dopravní prostředek nebo i hodinky Prim po dědovi :-) Takže já to chápu, kde je rozdíl. Jen pro začátek si taky málokdo koupi první hodinky JLC reverso nebo aspoň rolady. Po pravdě řečeno strojek Wilkinson dokáže oholit, ale je hrozně hnusnej.Barbus mi nevadí a kamenec z drogerie za 50 podle mě není horší než jiný za 200. Na žiletky a bagr se chystám. Stetku zatím nechám.
minimus80 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Skusil som Astra Superior Platinum Doble Edge a oproti Merkuru Platinum vyborne, mohol som 2/3ti tah ist oproti srsti a konecne sa oholit dohladka-dohladka. Este mam nejake wilinson na skusku
Marty35 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 No, o žiletkách Wilkinson šly tak děsivé zkazky, že mi to nedalo a vyzkoušel jsem... Buď jsem trefil na dobrou serii, nebo je to o vousech, ale zas taková hrůza to u mě není. Čekal jsem potoky krve, kamenec po ruce.. a dobrý, průměrné hladké oholení. Přirovnal bych je k zeleným Astrám. Ještě uvidím jak s výdrží, zatím dvě oholení a ostří drží.
Bert Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 V 28. 2. 2016 v 7:39, Stepino napsal: Barbus mi nevadí a kamenec z drogerie za 50 podle mě není horší než jiný za 200. S kamencem souhlasím. S tím Barbusem buď opatrný :-) Oproti opravdu dobrým a levným značkám není o moc levnější, a ten rozdíl je propastný. Věř mi.
Marcus Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Já mám vědu rád. Od včerejška nový mejdlo. Rád experimentuju, pokaždé kupuju nějaké jiné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se