Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neboť je větší. To by taky odpovídalo tomu co píše Popelář, že je tam větší mezera mezi sklem a lunetou. Koukni na fotku v příspěvku 405.  Tam je vyfocená Parexo luneta na starých igenech.  Schválně jsem to nevycentroval aby byla vidět ta mezera.  Pokud to vycentruješ na střed, přiohneš drát a zakreješ větší vložkou lunety, tak to docela sedí.  Ale je to šílený kočkopes a na ruce bych to nechtěl :-(

Odesláno (upraveno)

Jasně. Vidím. Ono je to patrné i na tom posledním snímku u příspěvku #407...

Díky.

Upraveno uživatelem mkshort
  • po měsících...
Odesláno

Smutné je, že těmito pochybnými díly jsou hodinky renovovány a nabízeny pak k prodeji jako top stav apod. Ovšem původ dílů je neuváděn nebo zamlžován, aby se z toho daný prodejce mohl v případě, že narazí, nějak vysvléct Je smutné, že to udělal i hodinář, o kterém jsem si myslel, že je solidní.

Odesláno

Od člena fóra jsem dnes dostal tip, jak spolehlivě fake z Parexa (ciferník a lunetu) identifikovat. Za to jsem mu vděčen. Ušetřil mi nemalé peníze, které jsem chtěl dát do pěkných Sportek I.

Odesláno (upraveno)

Myslím, že většina markantů podle kterých lze rozpoznat fake z Parexa je v tomhle vlákně popsána. Škoda jen, že je vlákno lehce promazané. :)

Upraveno uživatelem Jeronimo
  • po 3 týdnech...
Odesláno
  V 24. 4. 2015 v 20:12, Dor napsal:

Smutné je, že těmito pochybnými díly jsou hodinky renovovány a nabízeny pak k prodeji jako top stav apod. Ovšem původ dílů je neuváděn nebo zamlžován, aby se z toho daný prodejce mohl v případě, že narazí, nějak vysvléct Je smutné, že to udělal i hodinář, o kterém jsem si myslel, že je solidní.

Podle mě to je podvod, podvod je i to, že napíše původní stav a jsou tam nové díly z Eltonu. 

• po měsících...
Odesláno
  V 24. 9. 2015 v 19:41, sahy napsal:

Souhlas, není stejný fejk z Parexa jako z Eltonu (dnes)? Dík za názor.

Myslis,zjednodusene receno,ze vsechny renovovane hodinky - omega,rlx,becka,jsou take fake?Asi ne. Takze odpoved mas sam a zcela jednoduchou- viz. Odpo vyse.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Zdravím!

Mohu poprosit o radu? Ja tipuju rucky a lunetou Original, cifernik Parexo. Jak to vidíte vy..? Diky!

Sent from my iPhone using Tapatalkf3d09572f9d9ca307b861de5d7658234.jpg

Upraveno uživatelem Nereknu
Odesláno

Já bych ani za ty ručičky nedal ruku do ohně. ;-) Už jen ten různý odstín lumi a zahnutá vteřinovka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...