bohus76 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 V 21. 11. 2014 v 8:14, malda napsal: Díky! Ty Bohušovy traktory se lvem se mi líbily, ale i kdybych je měl, tak bych je neodnosil. Já jsem ale chtěl něco sportovního, co umí plavat a není moc velké. A tyhle mě uhranuly... Doufám, že to pro mě není počátek chronozávislosti na Primkách, protože už teď mě mrzí, že jsem se nezapojil do aktuální limitky Sportů Budu si muset na nějaké počkat v prodejním vláknu...A Ty mě taky neštvi :-) Jenom dojde a už má Orlíky.Dneska už má ty Orlíky kde,kdo /sranduju/.Jsou pěkné,užij si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 než pujdou do světa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Pro Bohuše: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Hoď se rybám,že já sem vůbec lezu :-) Mám lhát a říct,že se mi nelíbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Malda, jsi slíbil lepší fotky, řemen dobrý, já jsem si spíchnul něco s koniny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Konečně zpátky u táty a máme opět hezké fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 V 23. 11. 2014 v 8:44, malda napsal: Pro Bohuše:orlík nov 1.jpgorlík nov 2.jpgorlík nov.jpg Ty Orlíky musí být naprosto fantastické. Vidím, že se ti při pohledu na ně vždycky úplně roztřesou ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Jedna z víkendového čundru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Dostal jsem chuť na letecké, když jsem viděl tu smršť v prodejním vlákně.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CollectorX Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Cau, včera jsem vyzvedl z GO moje (kdysi) první Primky. Dlouho mi trvalo, než jsem se rozhodl je ztratit z dohledu a svěřit je panu hodináři. Konečně jsou zase v pořádku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 ve čtvrtek večer je pravidelný SPORT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 jsem rád že se nakonec vrátili domů, aspoň se můžu vyřádit s řemenama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 V 28. 11. 2014 v 16:40, zekon7302 napsal: jsem rád že se nakonec vrátili domů, aspoň se můžu vyřádit s řemenama DSC_1006.JPGTleskám, neskutečné foto,krasavci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Dneska došlo na Ježicha. Rozdával jsem PS2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Dnes Prim cal.66 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 V 30. 11. 2014 v 10:20, Gepetto napsal: Dnes Prim cal.66 Ten tah tam nejak nepasuje. Hoď ich radšej na kožku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Máš pravdu,presne nad tým uvažujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Hezký den, právě vybalené, sice ještě zakonzervované letitými nánosy špíny, ale jinak jako nové... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 December som začal s Primkami na ruke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 (upraveno) Dneska jsem větral ty nejobyčejnější padesátky, jaké mám... ale i ty jsou vlastně krásné :-) Nejdřív dvoje s dobovým "renovačním" ciferníkem a různými typy rovných ruček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A pak čtveřice kartáčovaných s plastickými indexy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. prosince 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se