long Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 (upraveno) poobedňajší odpočinok pri televízore...Asi sem divnej,nikdo to tady nenapíše, ale ty hodinky mi nesedí k té kérce. Sorry :-) Upraveno 4. února 2016 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Všichni s tím ciferníkem GO Seventies nadělají Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Asi sem divnej,nikdo to tady nenapíše, ale ty hodinky mi nesedí k té kérce. Sorry :-)a proc by to mal niekto pisat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Jedny na ruce, druhé na monitoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 včerejší, ale snad to nevadí, když jsou bez data Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Dyť nemají datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 včerejší, ale snad to nevadí, když jsou bez data PrimND_6960.jpgJe totok vůbec možné, nepopletli to nějak, není to datum v rukávě ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 poobedňajší odpočinok pri televízore...Čo to máš prosím ťa za remeň. Chcem aj ja poriešiť nejaký na moje zlaté ale neviem si nejako vybrať. A tento je fakt pekný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stary Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Take obycajne primky, dostal som ich od deda a prezili so mnou pol detstva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Asi sem divnej,nikdo to tady nenapíše, ale ty hodinky mi nesedí k té kérce. Sorry :-) Čo to máš prosím ťa za remeň. Chcem aj ja poriešiť nejaký na moje zlaté ale neviem si nejako vybrať. A tento je fakt pekný.Tak kerku nevymením no a hodinky sú pekné a zachovalé, na to že 20 rokov ležali zabudnuté doma Na kontrast ku kerke mám Breitle a remeň je Modena, imitácia krokodýla samozrejme iba... Mal som ho na B-éčkach kým som nenašiel tieto PrimA TV...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Marna slava, na tom Jubile se mi to libi! Ale chtelo by to nove/renovacni. Tyhle je mi lito dojebat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Týden končí, víkend začínáááá. Dnes poprvé u nového páníčka :smoke:mobilová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Máš ich peknée Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Zůstávám věrný PS2, jen jsem vyměnil renovační za Humberta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 já zas orlíkům, jdou mi k pleti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Tohle je fakt nejhezčí verze Orlíků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Tohle je fakt nejhezčí verze Orlíků.taky jediná, ještě nikdo si nevšiml dvou rozdílů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 (upraveno) Velmi starédobrý kus, +1, Můžeš sem dát foto dýnka? Díky. ** Upraveno 5. února 2016 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 (upraveno) zekon7302 Upraveno 5. února 2016 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 taky jediná, ještě nikdo si nevšiml dvou rozdílů Máš je nějak upravený jo? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se