Marcus Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 PRIMa nedělní odpoledne: DSC_3934.jpgVypadají fajnově. Ten cifr vidím na mobilu s nádechem do hořké 90% čokolády :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Vidíš, to mě nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajos Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 dnes, trosku elegantne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Tak konečně i já mohu do této skupiny. Po více jak 30ti letech mám na ruce konečně opět hodinky Prim, nejsou to sice ty co jsem nosil jako kluk, ale radost mám ohromnou. Jen si tak říkám, jestli já si nepořídil nějaký dětský, zdají se mi hodně malý oproti dnešním zvyklostem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Klasické, tedy staršího typu, Primky mají takovou velikost, jaká byla v té době zcela běžná. Buď v klidu, to jen dnešní doba vymknuta z kloubů šílí (výrobci i lidi) a málokdo dokáže na ruku vzít, co nemá aspoň čtyři centimetry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Přesmě tak. Vidím to stejně. To dneska se nosí velké hodinky. Velikost PSII je naproto OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Tak nějak nakonec tyhle nosím nejraději. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Já taky koukal vždy na větší, ale právě primky mě vrátily zpět. Průměr 34 mm už se mi zdá málo, ale čím dál více se kloním k názoru, že 40 je max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Obcas je musim vyvencit. Libi se mi.Divim se, ze ty v prodeji nechate tak dlouho lezet Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 BTW, nejlepsi jake jsem kdy jedl Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Nejsou moje, ale na ruce byly... :-) Igen PVD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 jooj ale ze aka paradicka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Valjoux tam měl na stole ještě bronzy a zlaťáky... Pak také malé překvapení, které už by snad mělo být připravené k expedici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 928 na koňskom zadku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 BTW, nejlepsi jake jsem kdy jedl Sent from my iPhone using Tapatalk A kdo ti je udělal? Taky je miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Naše Eifelovka a Rolex. Včera dorazil NOS kousek, ještě vyměním řemen a budou šikézní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Tak jsem je konečně našel. Ale jestli se mi tedy zdály Prim Sport II malé, tak tyhle už asi opravdu musí být dětské, to není možné, že jsou tak malé, průměr pouzdra bez korunky je nějakých 32. Nebylo jich více variant, myslím jako třeba nějaké menší dámské? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Tak jsem je konečně našel. Ale jestli se mi tedy zdály Prim Sport II malé, tak tyhle už asi opravdu musí být dětské, to není možné, že jsou tak malé, průměr pouzdra bez korunky je nějakých 32. Nebylo jich více variant, myslím jako třeba nějaké menší dámské?vyzerajú pekne boli aj dámske, ale bez dátumu a boli ešte menšie (30 mm), toto sú isto pánske a v tej dobe bolo 32 mm bežným nositeľným štandardom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Naše Eifelovka a Rolex. Včera dorazil NOS kousek, ještě vyměním řemen a budou šikézní. Prim Rolex 01.jpgparádny kúsok majú ešte ochrannú fóliu na dýnku? K tomuto modelu tak isto teraz hľadám nejaký vhodný remeň a láka ma zelená jašterica. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se