Petr.S Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Další přírůstek do "Agro" rodiny je doma. Datum jsem zatím neřešil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nestler Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Ted mu budou 4, takze az bude mit vek a rozum na Hujery, tak mu dam ty svoje:-)
jožko Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Je možné,že aj Primky budú mať do tej doby extrémnou cenu. Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku
Petr.S Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Dnes červené. Od pondělí jsem se rozhodl brát box s Primkama hezky od začátku do konce, každý den jiné, ať se všechny provětrají. Tak zatím mám na 18 dní vystaráno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colommbo Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Pěkné, pěkné! Na jedny červené mám taky políčíno, snad příští týden to klapne... A budu-li mít velkou kliku, třeba se v budoucnu poštěstí ještě žluté/okrové. Modré fakt nechci...
Sonny919 Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 dnes moje obľúbené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Štrůdl Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Dnes tyto, čištění cifru u hodináře nevyšlo jak jsem si optimisticky představoval ale nevadí. Je to zajímavý, děda má ten samej typ, barva u indexů vypadla a cifr šel pěkně vyčistit a tady u těch ne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza1234 Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Počkej, jak to myslíš, že barva u indexů vypadla? A jaký to má vliv na čištění? Něco mi uniká.
Daftra Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Dnes tyto, čištění cifru u hodináře nevyšlo jak jsem si optimisticky představoval ale nevadí. Je to zajímavý, děda má ten samej typ, barva u indexů vypadla a cifr šel pěkně vyčistit a tady u těch ne To co vidíme kolem středu,je oxidace ciferníku,což znamená,že pod barvou se sloučeniny materiálu ciferníku a kyslíku tlačí přes barvu ven na povrch.Taky by to mohly být plísňový fleky.Taky ty ručky tam nemají co dělat.
Štrůdl Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Jj, to bude ono a díky za větší objasnění ohledně oxidace. U ruček si myslím, že se pleteš. Naopak tyto šípové s černou výplní patří k černému vykrytí znaků na číslicích 12, 3, 6 a 9. Které ručky jsi měl na mysli že sem patří, bez černého vykrytí?
Petr.S Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Dnes Tv. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Štrůdl Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Počkej, jak to myslíš, že barva u indexů vypadla? A jaký to má vliv na čištění? Něco mi uniká.Zkráceně: barva co časem vypadla a stal se z ní prášek šla snadno odstranit - vyčistit. U těch hodinek co máme v rodině a na obrázku jsou vpravo, postupně během let vypadlo černé vykrytí znaku na pozici 3 (vyznačeno červeně) + vykrytí z ruček. Na cifru zůstal tedy takový černý prášek, který však hodinář bez problémů odstranil. U hodinek co jsem nedávno koupil a jsou vlevo jsem se domníval, že je to také ten prach a půjde to snadno dolů. No blbě jsem se na to podíval, jednalo se o oxidaci což nešlo vyčistit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Tak z nich poskládej jedny opravdu pěkné a je to.
shewcza Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Můj dnešní úlovek. Náramek předpokládám není původní (ani ho nenatáhnu na ruku), ale tím si radost zkazit nenechám. Pouzdro je jako nové. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colommbo Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Akoráts mi kápl do noty, brachu - dobrý kafe neodmítnu nikdy a červené Igeny snad už příííštííí týýýden...!
Sonny919 Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Můj dnešní úlovek. Náramek předpokládám není původní (ani ho nenatáhnu na ruku), ale tím si radost zkazit nenechám. Pouzdro je jako nové.tie sú parádne mám ich v podobnom stave, dokonca s klobúčikovou korunkou, akurát majú ešte k tomu kyklopa
Marcus Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Akoráts mi kápl do noty, brachu - dobrý kafe neodmítnu nikdy a červené Igeny snad už příííštííí týýýden...! Ať ti to vyjde. Červené igeny jsou parádní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se