Dagoberd Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 (upraveno) Nálepka tam není,je to vrstvička bezbarvého laku,a stačí se na to škaredě podívat a jde to dolů i s linkováním,popisem atp.Díky oběma za informace. To by vysvětlovalo, proč mé druhé Diplomaty mají jakoby ?oslizlý? cifr u krajů. Nějakej šikula čistil cifr a měl vítr, že sleze lak i s popisky. Každopádně já už v čištění pokračovat nebudu . Upraveno 5. března 2018 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Nějak mě to dnes popadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Krasavci po renovaci? Ja dnes opět jak "někteří rádi reklamují skoro diplomat" tak rozhodně ganc eleganc, ikdyž foto neni z dneška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 sporty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Proč je ta luneta naopak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 To pjanek Původní lunena která byla určena pro armádu byla sestupná je to kvůli odečtu času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Zřejmě záměr - renovační ciferník s datumem na šestce a luneta z Elton Sportů. Pěkný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 wow, díky za vysvětlení. Čím dál víc mám pocit, že to je další must have kousek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Ja jsem dnes do prace jel s traktorem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Zřejmě záměr - renovační ciferník s datumem na šestce a luneta z Elton Sportů. Pěkný kousek.Já si nemyslím, že to jsou hodinky po renovaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Nemyslím si, že si to myslíš, spíš bych řekl, že to víš jistě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 I tak se to dá říct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Tedy nějaký individuálně objednaný/zhotovený kříženec s automatem...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Přesně tak, limitovaná edice se tady tomu říká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Limitovaná a krásná. Což, upřímně, nemohu říct o všech limitkách, jež jsem tu zatím objevil... A děkuju ti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plinha Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Todle je nádhera, jsou renovované?Ja jsem dnes do prace jel s traktorem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Ahoj - ne, jsou v původním stavu. Ciferník je opravdu nádherný s ručkama krásně ladí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Dnes na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 dnes eleganty. ty indexy jsou tak úžasné, že jsem si i datum nastavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Dnes sportovně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se