Mipa Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 (upraveno) Jedny z mých nejoblíbenějších Primek jsou tyto Prim-Rolex. Nevadí mi že je to Bastlík, právě naopak - ten stříbřitý, centrálně kartáčovaný, ciferník krásně navazuje na vroubkovanou obrubu (i stříbřité chromované pouzdro) a je hezčí a lepší než "originál" jen monotónně bíle lakovaný. Edit: Upřesnění textu. Upraveno 11. listopadu 2019 uživatelem Mipa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Tie sú super, mám ich pre zmenu v zlatom púzdre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Primky dost zanedbavam, tak jsem jim alespoň udělal společné foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Mám to taky tak. Plná škatule hodinek a málo rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrician1982 Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Parádní renovace v Eltonu, vč. tahu a originál pásku a spony. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Hodinky pekné!Nech robia radosť. Taký prienik PS1 do PS2.No cenu nechcem vedieť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 (upraveno) Primky dost zanedbavam, tak jsem jim alespoň udělal společné fotoTak to jsme na tom stejně. Furt přemýšlím, prodat, neprodat, na ruku se žádný moje Primky skoro nedostanou. Asi na ně pořídím nějaký stojánek a bude z nich dekorace v pracovně Upraveno 12. listopadu 2019 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 96 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobevlad Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Dnes z rodinky "Elegant" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 pěkné prostředí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 už 12 dní nonstop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 ELTON sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Pěkně, kujva, moc pěkně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Kujva nevím. Myslím půjdou pod kudlu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Ta hliníková luneta mí něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Páteční vintage po dědovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 budu muset zavolat na ústřednu, jestli to umí to DVB-T2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Dvanáctky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 No a pak že jsou starý Primky malý hodinky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Ženskejm ty Primky strašně dou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se