Snekofon Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Mám je doma dlouho, ale s ohledem na blok k zlaceným pouzdrům je mám dnes poprvé na ruce.... (asi zase na dlouho ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 (upraveno) to je fajnovka, ale aspoň je ušetříš bo u Primek na vzhledu záleží Upraveno 20. prosince 2020 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Dnes jedeme retro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Ty jo.... nevím proč, ale krom 1ček, 2jek a Orlíku - Je mi ten naťák strašně proti srsti a dal bych tam jen kožku nebo gumu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 před 22 minutami, Lobber napsal: Ty jo.... nevím proč, ale krom 1ček, 2jek a Orlíku - Je mi ten naťák strašně proti srsti a dal bych tam jen kožku nebo gumu .... Súhlas. Ale tento nato remeň sa mi válal v šuflíku, tak si hovorím prečo nie. Ale je to kontroverzná kombinácia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Já mám taky jedny...teda dvoje...teda skoro troje ale primkař ze mě asi nebude kluci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 nerez Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoma Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Ahoj, dneska jsem jen na skok nakouknul do hodinářství Címburekv Brně na Panské, když jsem chvátal na vlak a měl tam vystavené novinky Prim s osvětlením tritionovými trubičkami. Vypadaly velice pěkně, velikost tipuji kolem 40 mm, cena byla kolem 11 tis. Viděl jste už někdo? Jak bude víc času, tak zajdu pořádně omrknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Ale zase neni to tak blbej nápad založit vánoční flejm do každé sekce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 37 minutami, JR_2010 napsal: Ale zase neni to tak blbej nápad založit vánoční flejm do každé sekce To by mohlo být inspirující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Vánoční. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathauscz1 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Sice opožděně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Půjčené od bráchy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Málem jsem se pos..., kdyz jsem je vybalil. Velká paráda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 před 13 hodinami, KapitanO napsal: Málem jsem se pos..., kdyz jsem je vybalil. Velká paráda Pěkný dárek!!! Původní stav? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Můj tip je, že vložka lunety bude nová (Elton) a zbytek by mohl být původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Štěpánská traktoriáda... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Před hodinou, Nowis napsal: Můj tip je, že vložka lunety bude nová (Elton) a zbytek by mohl být původní. Tak jest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Nevím co se stalo, začaly se mi líbit humberta. Včera jsem je vyvez a i dnes je mám pořád na ruce. Čím víc pruhů, tím lepší humbero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Tak to je super stylovka. Aby jeste Italove nezacali shanet ke svym Vespam humberta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se