Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi, mám otázku: byl jsem pár dní v zahraničí, naše převážně venkovní kočka dostala pořádně najíst plus granule do zásoby, a po návratu domů se nestačím divit. Vedle misky torzo holuba. O pár krokú dál na terase kosí křídlo a na různých místech další kosí zbytky. Zahnu za roh a mladej králík nebo zajíc, jen zbytky těla se zadními běhy. Na trávníku zbytek bažanta.. kam se podívám, mrtvoly a jejich zbytky. Vypadá to jak zahrádka Teda Bundyho... a kočka mi to hrdě nosí ukazovat, vyhazuje to do vzduchu a hraje si s tím. Je takový vražedný šílenství u 9 měsíců starý kočky normální? Stihla to za dva dny, hodně těl není ani sežranejch, jsou jen roztrhaný na kusy...

Odesláno

No jasné, ukazuje Ti, ze si ji nenakrmil zbytecne

A aby si tomto dávkování pokračoval.

Odesláno (upraveno)

Heini, králík mladej, bažant postarší samice. Kočka na svůj věk velká, přírodní typ, nic čistokrevnýho, exterier leze hodně do typu silvestris, huňatej ocas (mít na něm výraznější pruhy, a emít bílou náprsenku a ponožky, skoro bych si ji spletl s divokou). Přijde mi, že se prostě učí lovit a po prvním úspechu se nového know-how nemůže nabažit. Takhle mi přestanou na jaře hnízdit na zahradě ptáci. A když vidím ta jatka, trochu se bojím o sousedovic yorkšíry... :D

Jedna fotka z prosince, už jsem ji sem někam dával.

post-30813-0-32522400-1519669533.jpg

A fotka z podzimu, kdy byla ještě koťátko domácí a pomáhala mi rozbalovat Vulcainy :)

post-30813-0-76365700-1519670404.jpg

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

martar: Myslím, že je to normální chování. Jak píšeš, učí se a baví ji to. Obzvlášť v takové zimě je její potenciální kořist oslabená, přituhlá, je dostupnější a tož se jí daří. A ty s tím vpodstatě nic nenaděláš, kdybys ji krmil sebevíc, jsou to pudy. Modří už vědí... :D

Odesláno (upraveno)

Jo je to normalní, kocky dokazou byt slusny zabijaci, videl sem nejaky dokument, kde sledovali nekolik domacich kocek.

Ta neaktivnejsi zvladla za tyden zlikvidovat nekolik desitek ks mysi, ptaku, zajicu apod.,z toho vetsinu jen pro "zabavu".

Upraveno uživatelem OndraPod

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...