Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

parádní, nemít už 3 +1 na krmení od sousedů, tak bych je bral všechny, boží barevná kombinace

• po 3 týdnech...
Odesláno

Bohuzel sem zase po par letech musim napsat smutnou zpravu, nějaká svině zkurvena, zasrana nam otrávila nasi milovanou Cleopatru. Vecer nesla a bohuzel se stalo čeho jsem se kazdy vecer bal, kdyz nebyla doma. Snad se netrapila,

Dejte si na ni panáka

post-20025-0-42562600-1537904463_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

Držte se! Ne každej to asi pochopí, ale třeba pro mě je naše kočka jako dítě, takže si umím představit ty pocity teď. Lidi jsou fakt neuvěřitelný hovada, na to se nedá nic říct.

Upraveno uživatelem ragu
Odesláno

Páni, ta měla ušiska o dvě čísla větší, parádní tygr.

Jak víš, že ji otrávili, to se ještě dovlekla či co? Toho se asi bojí každej, kdo pouští kočku ven. O půlnoci pak mlátí lžicí do kastrolu, šustí celofánem, natřásá pytel s granulema aby děcko přilákal, k velkému pobavení sousedů.

Odesláno

Když ono je tohle hrozně těžký. K nám teď třeba chodí kočka a sere nám do záhonů. Netušíme, čí je. Zahánění samozřejmě nepomáhá. Takže jí jednoho krásnýho dne odchytnu, naložím auta a odvezu 20 km daleko kde jí vypustím. 

Miluju kočky, ale jsem zastáncem toho, že kočka má být stejně jako pes doma. 

Odesláno

Když ono je tohle hrozně těžký. K nám teď třeba chodí kočka a sere nám do záhonů. Netušíme, čí je. Zahánění samozřejmě nepomáhá. Takže jí jednoho krásnýho dne odchytnu, naložím auta a odvezu 20 km daleko kde jí vypustím. 

Je pravda, že člověk by neměl obtěžovat okolí- my kočky pouštíme přes den ven, no, úplně čistý svědomí nemáme- víme, že serou sousedům do záhonů, loví ptáky.., aspoň že neobechcávaj fasády a dveře (teda doufám, jsou to kastrovaný kočky). Nás zase sere sousedovic 24h denně štěkající čokl.

Ty naše už jsou tak zvyklý odmala, nevím, jestli by bylo správný a vůbec možný je plně domestikovat.

Odesláno

mám doma to stejný, serou do záhonů a manželka je naprášky a do toho přijede synátor se s vým buldočkem kterýho pak musíme hlídat protože ty hovna vyhledává a žere......(debil jeden) tak mu říkám detektor hoven....

a že prej to taky hrozně smrdí což nevím protože to nějak necítím....ale prý po dešti je to rychta.... :angry:

Odesláno

Kočičince jsou blbý hnojivo. Jó, kdyby mi tam chodil srát kůň tak neřeknu ani popel :D

:), slon by taky občas mohl, ale ne denně

Odesláno

Že máš strach, aby jsi pak doma neměl křížence, nebo někdo jiný pěkné koťata ? :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...