Irwinek Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Knihovnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Nadhernej, já ty mainky miluju, ten bude mít přes 10kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 jj, mainky jsou uzasny. Ja jsem z toho mel trochu strach, protoze predchudkyne mela opravdu uzasnou povahu a hodne mi prirostla k srdci, tahle je samozrejme uplne jina, ale je to mainka se vsim vsudy. Tu lehce introvertni kockopsi povahu maji proste mainky vrozenou a bude to asi opravdu macek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Jj, autističtí maíní kočkopsi forever. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 To je poradnej mazel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 To dělaj ty chlupy, reálně má kolem 6kg, je to kočka. A mazlivá je jen když se jí zachce, respektive má svoje rituály (každý ráno když pijem kafe, večer před spaním) a nebo když mám jídlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 před 2 hodinami, ragu napsal: To dělaj ty chlupy, reálně má kolem 6kg, je to kočka. A mazlivá je jen když se jí zachce, respektive má svoje rituály (každý ráno když pijem kafe, večer před spaním) a nebo když mám jídlo... Je nádherná. A co ta koulodráha, hraje si sama, nebo s ní musíš sedět a kuličku ji posílat pod packy? Tak to musím dělat já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Je nádherná. A co ta koulodráha, hraje si sama, nebo s ní musíš sedět a kuličku ji posílat pod packy? Tak to musím dělat já.Když si s ní chci hrát, sedne si kousek opodál a kouká na mě jako na dementa. Čas na koulodráhu přichází zásadně před spaním nebo v pět ráno, kdy ji napadne si do toho jednou pinknout. Jinak si s ní nehraje. Celkově na hračky moc není, má jedno mávátko co má od kotěte, to si vezme do pusy a nosí ho po bytě a jinak ji občas chytne hravá večer kdy jako magor skáče po posteli a nechá si házet kuličky. Jinak je to strašně líný hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Asi tam něco lezlo po zdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Máňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Máňa je osobnost,tu jen tak někdo netrumfne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Mouři sou nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Jako já už spal taky kdekoliv...ale aspon trochu slušně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Radime je to krásný mazlík. A kluci viděli jste už vyhřívaného kocoura ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 V 3. 11. 2021 v 12:51, Moty napsal: Mouři sou nejlepší Ja chci taky do klubu mourku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 Ten je boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 Sotva jsem vyndal víno, byla krabice zas obsazená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 před 9 hodinami, Moty napsal: Ten je boží Diky, je uzasne fotogenicka. Jinak je to kocicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 před 11 hodinami, Irwinek napsal: Sotva jsem vyndal víno, byla krabice zas obsazená Tohle znam, a cim mensi krabice tim spis se tam musi nacpat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se