ragu Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Teď určitě ne. Dřív s tím problémy neměla? Není to třeba jinej výrobce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 38 minutes ago, Micey said: Paradni je. Simvas prosba o radu - nacpal jsem do kocky odcervovaci tabletu, po pul hodine se vyblila. Mam do ni cpat novou? Veterinari uz se nedovolam.. Konzultoval sem Tvou situaci s nasim doktorem takze: 30 az 40 minut je hranice pro vstrebani tabletky v zaludku a posunu do tenkeho streva, kde dojde k dalsimu vstrebavani. Tzn. ke kompletnimu vstrebani urcite nedoslo. Doktor radi dat za 10 dnu opet plnou davku. Pokud bude zvracet znova, tableta ji nesedi a prejit na pastu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Super diky. Ona tu tabletu vzdy udrzi, todle bylo prave po par letech poprve co ji vyblila - za par dni tedy zopakuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 před 30 minutami, Micey napsal: Super diky. Ona tu tabletu vzdy udrzi, todle bylo prave po par letech poprve co ji vyblila - za par dni tedy zopakuju. Ať vám to dobře dopadne. Ten avatar vypadá jako reakce kočky na tvůj plán: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 14 minutes ago, Vit said: Ať vám to dobře dopadne. Ten avatar vypadá jako reakce kočky na tvůj plán: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Jo, akorat ta hromada v detskym pokoji na tom obrazku nevidna:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Včera slavil můj kocour 14té narozeniny. Klasicky jako každý rok, prvních pár let i s narozeninovou čepičkou na hlavě, to ale snášel dost špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 8 hours ago, Waya03 said: Včera slavil můj kocour 14té narozeniny. Klasicky jako každý rok, prvních pár let i s narozeninovou čepičkou na hlavě, to ale snášel dost špatně Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna On 12/23/2023 at 10:27 AM, Micey said: Paradni je. Simvas prosba o radu - nacpal jsem do kocky odcervovaci tabletu, po pul hodine se vyblila. Mam do ni cpat novou? Veterinari uz se nedovolam.. Dneska s nasi Lunou uplne stejne problem. Za 40 min to vyklopila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Vyhřáté místo k odpočinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarojetu Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna mam stejnou susicku a ten nas chlupac tam teda neleze - mozna kvuli tomu, ze je az nad prackou. Uz jsme ho ale nasli v botniku, ve skrini na mikinach apod. Jinak pochopitelne jakakoli kartonova krabice je proste raj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna V 19. 1. 2024 v 10:16, jarojetu napsal: mam stejnou susicku a ten nas chlupac tam teda neleze - mozna kvuli tomu, ze je az nad prackou. Uz jsme ho ale nasli v botniku, ve skrini na mikinach apod. Jinak pochopitelne jakakoli kartonova krabice je proste raj. Neexistuje v bytě místo, kam by nevlezl nebo nepokusil se vlézt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Tohle bych ve svém životě teda fakt nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna @HasňaA v čem je problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Parádní fotka, ten je jak plyšový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Hezka je, ale vi ze ji nemusim tak dolejza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Tak ještě s hodinkam, to se mi moc nedari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února To je Ruská?? Je krásná. Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumberjack Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Já mám jen pouliční směs, ale s hodinkama se taky fotit nechce On se teda nechce fotit nikdy a nikde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se