Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

…slušnej věk. Míca jede na rekord: https://minutovezpravy.cz/clanek/nejstarsi-zijici-kocce-je-28-let-sve-panicky-prezila/ (i když v těch "nejstarších" kočkách je dost zmatek, a relevanci zdroje jsem také nezkoumal…). Rozhodně ale 26 je obdivuhodný věk!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Přihlašuji se do tohoto vlákna jelikož jsme si před týdnem domů vzali kodourka. Je to dlouhosrstý british shorthair. Neskutečně hodné zvířátko.

budu mít určitě spoustu dotazů, sice jsem už pár let s kočkou žil ale rád si nechám poradit.

nejdřív mně napadají:

- v kolika měsících kastrovat? Na netu doporučují mezi 5 a 6 měsícem…

- jaké mokré krmivo doporučujete? Zajímá mně dobrý poměr cena/kvalita, ale na ceně moc nelpím. Chápu správně že kapsičky jsou dražší protože jsou malé jednorázové balení a ekonomičtější jsou konzervy?

IMG_5554.jpeg

IMG_5517.jpeg

IMG_1286.jpeg

Odkaz ke komentáři

Zkus co bude zrat, zena kupuje Felixe, ale hovezi z nej zerou jen 2 kocky, jedna kocka zase zere jen kapsicky z Lidlu, nevim jestli to nerozmazlujem. Granule maji taky, kdyby treba mely hroznej hlad.

A kupujeme na zoohitu, obcas maji slevy a bereme to i s kockolitem, takze to prijde najednou. Akorat to vozim na rudlu, pac uz to vazi moc😀

Odkaz ke komentáři

Přihodím naší "číču". Je to britka s PP. Jsou jí dva roky.

Předtím jsem také měli britku, bohužel v 15 letech umřela na srdeční vadu.

Chtěli jsme další, tak máme zase. Máme ji otestovanou na všechny možné genetické vady (tedy je to v rámci PP).

IMG_20240524_211913.jpg

Odkaz ke komentáři

V 28. 5. 2024 v 7:45, Moty napsal:

ty oči jsou neskutečný😻

Předchozí naše britka byla tedy celá modrá. Oči měla do zelena. Musím se přiznat, že u Monetky si na tuto barvu očí stále ještě zvykám. Na druhou stranu musím říci, že kočka je to neuvěřitelně trpělivá. Dcerka (5 let) ji neustále "mazlí" jejím způsobem, až si kolikrát řeknu, že je to za hranou. Monetka ji občas plácne packou ale bez drápků.

Upraveno uživatelem McMarty
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...