Muffik Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května (upraveno) V 30. 4. 2024 v 22:49, Dzos napsal: vypadá drsně/nasraně ale je hezká Upraveno 2. května uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května Naše Míca, která letos slaví 26 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 5. května Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května …slušnej věk. Míca jede na rekord: https://minutovezpravy.cz/clanek/nejstarsi-zijici-kocce-je-28-let-sve-panicky-prezila/ (i když v těch "nejstarších" kočkách je dost zmatek, a relevanci zdroje jsem také nezkoumal…). Rozhodně ale 26 je obdivuhodný věk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Dneska odešla navždy naše Máňa Po 15 letech. Kočka, ktera kousla a skrabla vic lidi, než Drákula. Ať je ji země lehká. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května @FrantikTo mě mrzí, mouři sou nejlepší, měla u Tebe určitě pěknej život, drž se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května To je škoda Franto, byla osobnost . Bude nová? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Bude bude. Uz neco plánujeme Doma proste kočka musí bejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Dneska večer na Máňu! Ať je jí v kočičím nebi fajn! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Kočka musí být doma i na dovolený, alespoň na Kypru, když sedneš do hospody a pokaždý to dopadne takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května Přihlašuji se do tohoto vlákna jelikož jsme si před týdnem domů vzali kodourka. Je to dlouhosrstý british shorthair. Neskutečně hodné zvířátko. budu mít určitě spoustu dotazů, sice jsem už pár let s kočkou žil ale rád si nechám poradit. nejdřív mně napadají: - v kolika měsících kastrovat? Na netu doporučují mezi 5 a 6 měsícem… - jaké mokré krmivo doporučujete? Zajímá mně dobrý poměr cena/kvalita, ale na ceně moc nelpím. Chápu správně že kapsičky jsou dražší protože jsou malé jednorázové balení a ekonomičtější jsou konzervy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května Zkus co bude zrat, zena kupuje Felixe, ale hovezi z nej zerou jen 2 kocky, jedna kocka zase zere jen kapsicky z Lidlu, nevim jestli to nerozmazlujem. Granule maji taky, kdyby treba mely hroznej hlad. A kupujeme na zoohitu, obcas maji slevy a bereme to i s kockolitem, takze to prijde najednou. Akorat to vozim na rudlu, pac uz to vazi moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května Za mě kapsičky a konzervy Applaws. Kastrace dle dohody s chovatelem. Mám pocit že koťata klasicky odchází z chovu okolo toho půl roku už po kastraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Dívej se u kapsicek na obsah masa, Felix je zrovna slabej, ale občas ho koupíme, aby měl změnu, jinak víc masa má třeba Shelma a Prevital Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Hele máme britku s PP. Kastrovali jsme ji před dovršením jednoho roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Já krmím Applaws granule, Applaws rybí kapsičky jako odměnu/pamlsek a Almo Nature Daily kapsičky jako doplněk krmiva ke granulím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května Psi pelech je stejně nejvíc nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Přihodím naší "číču". Je to britka s PP. Jsou jí dva roky. Předtím jsem také měli britku, bohužel v 15 letech umřela na srdeční vadu. Chtěli jsme další, tak máme zase. Máme ji otestovanou na všechny možné genetické vady (tedy je to v rámci PP). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května ty oči jsou neskutečný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května (upraveno) V 28. 5. 2024 v 7:45, Moty napsal: ty oči jsou neskutečný Předchozí naše britka byla tedy celá modrá. Oči měla do zelena. Musím se přiznat, že u Monetky si na tuto barvu očí stále ještě zvykám. Na druhou stranu musím říci, že kočka je to neuvěřitelně trpělivá. Dcerka (5 let) ji neustále "mazlí" jejím způsobem, až si kolikrát řeknu, že je to za hranou. Monetka ji občas plácne packou ale bez drápků. Upraveno 30. května uživatelem McMarty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května Sou chytrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se