Frantik Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Jojo, Máňa byla mourek z útulku. Ale jsme si doma říkali, ze nás ty kočky baví a ze bychom právě zkusili neco papírového. Osobnost to bude tak jako tak, jako všechny ty kočičí svine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Na Máňu to nebude mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Tak to je jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Budeš si muset dát do avatáru místo hrocha Máňu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 No ale ja mam hrocha od začátku, to nepůjde Ale Máňa ma v srdci mem čestné místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Vím,jen mě to tak napadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 (upraveno) Mainky jsou úžasný, kočky myvaji obvykle do 6kg. 8,5kg jako ta naše mourovatá je u kočky už docela extrém Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. srpna 2024 uživatelem OndraPod Překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Taky jsem se tý velikosti bál, ale už bych neměnil. Ne nadarmo mají přezdívku něžní obři. Jedinej problém jsou chlupy...všude. Nějaká britská by taky mohla být fajn. Jinak všichni slušní chovatele už dneska budou chtít zabezpečený okna a balkon (síť). Na to je potřeba myslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Jojo, sítě mam všude, to je jasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Jinak velikost se dá dobře odhadnout podle rodičů, hodně napoví velikosti tlap kotěte, špičatější protáhlejší čumák je taky spíš znak drobnějších mainek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2024 Mrkni na kartouzskou, tu jsme kdysi zvazovali my. Jinak mainky jsou uzasny, zvlast nazivo, fotky jsou nuda. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2024 Mazlík u našich,je to Zrzička Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2024 Před hodinou, bohus76 napsal: Mazlík u našich,je to Zrzička Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Seš si jistej? Nevidím nikde bílou, takže by to měl bejt kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2024 Je to holka, měla již koťata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 30. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2024 Tak uz aj my mame dve, kocura a macku, kastrovane, uz dospele, z bazosa, uz vyse tyzdna. ... aaa... nic, vobec nic zaujimaveho sa nestalo. Cakal som ze touto dobou budem mat uz spustu prispevkov do tohoto vlakna a nic. Macky su prikladne vo vsetkych ohladoch. Dokonca ani tych chlpov nie je tolko ako nas znami strasili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2024 A fotky jsou kde,ha !? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 31. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2024 Batman. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 31. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2024 (upraveno) Batman je výbornej šéf. Ale zaujal mě ten rohovej kočičí strom, skvělá práce. E: Mám na mysli ty umělý spoje větví na "kmen" schovaný pod precizníma omotávkama. Tenhle nápad vykradu, moc se mi líbí. Upraveno 31. srpna 2024 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 31. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2024 @Americkej hele nebudu kecat, kromě toho že jsem levák, jsem taky levej jak poleno a potupně jsem vysázel prachy na dřevo tomuhle profíkovi. https://www.kocicistromy.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 31. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2024 Tím líp, aspoň budu vykrádat cizince a ne kolegu z Chmagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se