adampu Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna Asi mi nebudeš veriť, ale učím ho sadnúť. Občas to funguje
Frantik Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna Jako kotě v tom pelíšku spala celá, ale ani ted se ho nechce vzdat
Rob2805 Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna V 10. 4. 2025 v 16:06, adampu napsal: Káble od nabíjačiek je tiež slušná úchylka. Dúfam že rozlišuje tie od 220V Rozšířit No, měla období, kdy to moc nerozlišovala. Pak toho nějak sama nechala - což se později vysvětlilo, když jsem našel nahlodaný přívodní kabel od radiobudíku, kde obrala izolaci až na dráty - zřejmě ji to lehce lízlo a přešla ji pak chuť Jinak je zajímavé, že některé kabely jí jedou víc než jiné: nejvíc ji přitahují takové ty tenké dvojlinky od adaptérů různých malých přístrojů a takové ty černé USB kabely. K mojí velké úlevě jí nejedou ty bílé od Applu
adampu Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna V 13. 4. 2025 v 17:31, Rob2805 napsal: No, měla období, kdy to moc nerozlišovala. Pak toho nějak sama nechala - což se později vysvětlilo, když jsem našel nahlodaný přívodní kabel od radiobudíku, kde obrala izolaci až na dráty - zřejmě ji to lehce lízlo a přešla ji pak chuť Jinak je zajímavé, že některé kabely jí jedou víc než jiné: nejvíc ji přitahují takové ty tenké dvojlinky od adaptérů různých malých přístrojů a takové ty černé USB kabely. K mojí velké úlevě jí nejedou ty bílé od Applu Rozšířit Tie biele od Applu nie sú chutné. Taký chudobný výrobok. Mačka to pozná . Prepáč
Irwinek Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna V 13. 4. 2025 v 15:32, adampu napsal: Asi mi nebudeš veriť, ale učím ho sadnúť. Občas to funguje Rozšířit Ale věřím, Černobyl nosí bambuli od kulicha a čeká, až mu ji hodíš
Jeronimo Odesláno středa v 18:58 Nahlásit Odesláno středa v 18:58 Všude dobře, venku nejlíp. (Je tam, ale udělal jsem pro jistotu výřez z fotky) 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se