Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele, tak tos netrefil spíš ty, průměrné IQ v ČR je 106...

Mohu poprosit o nějaký relevantní odkaz?  :blush02: Jestli těch 106 není průměr lidí, co si udělá IQ test. Tedy průměrné IQ lidí, co se považuje za geniální...

Odesláno

Já to nemyslel jako nějaké předhazování, mám s tím prostě bohaté zkušenosti. A na základě těchto si myslím, že smlouva má platit a basta. Fanoušek to buď pochopí, nebo ne, to je život. Peace.

edit: a neznám nikoho, kdo by nevystoupil třeba proto, že teplota v sále nebo na pódiu je o dva stupně mimo. Ale jestli máš ve smlouvě např.15 stupňů a je tam 0, není co řešit.

Přesně tak, fanoušci pochopí nebo nepochopí, no a my jsme to nepochopily. Příjemně rozjetej koncert, kde vystupuje kapela za kapelou, lidí se baví a najednou tři hodiny pauza" lidi se ptají co se děje? , ale Mekymu je zima, shání se ventilátory :-) Většina lidí odchází domů a pro ten zbytek hraje borec asi třicet minut a odjíždí' S klukama, co to pořádali jsme kecali a jediná chyba byla, že pozvali právě jeho' Ale to je plácání do větru, protože tu zase napíšeš, že to tak mělo být, prostě už jsi takovej no :-)

Odesláno

Přesně tak, fanoušci pochopí nebo nepochopí, no a my jsme to nepochopily. Příjemně rozjetej koncert, kde vystupuje kapela za kapelou, lidí se baví a najednou tři hodiny pauza" lidi se ptají co se děje? , ale Mekymu je zima, shání se ventilátory :-) Většina lidí odchází domů a pro ten zbytek hraje borec asi třicet minut a odjíždí' S klukama, co to pořádali jsme kecali a jediná chyba byla, že pozvali právě jeho' Ale to je plácání do větru, protože tu zase napíšeš, že to tak mělo být, prostě už jsi takovej no :-)

Jasně, že jsem takovej. Nemuselo to tak být, kdyby všichni dělali svou práci pořádně. A ti kluci, co to pořádali, by možná měli jít dělat něco jiného, když si myslí, že chyba byla v Mekym. Amatéři. Ale hlavně, že jste si fajn pokecali.

Odesláno

...i a jediná chyba byla, že pozvali právě jeho' Ale to je plácání do větru, protože tu zase napíšeš, že to tak mělo být, prostě už jsi takovej no :-)

Jediná chyba byla, že to pořádali neprofesionální lempli, kteří slíbili něco, co nedodrželi a místo toho, aby vylezli na pódiu a lidem se omluvili, že to pos...li, tak to hodili na Žbiru. Hodné obdivu, opravdu.

Odesláno

Opět, už poněkolikáté, jsem "Teraristické okénko" přečetl jako "teroristické". A proč tady vlastně není ?

Odesláno (upraveno)

Mohu poprosit o nějaký relevantní odkaz?  :blush02: Jestli těch 106 není průměr lidí, co si udělá IQ test. Tedy průměrné IQ lidí, co se považuje za geniální...

možná jo:-) vycházel jsem z .... Jinde co jsem našel se uvádí trochu míň okolo 102. Ale nerad bych tu vytvářel nějaký nový flame :lol2:

SMAZAL JSEM ODKAZ

Příště sem dej něco, z čeho se nadostává provize a hlavně co je zadarmo! Třeba tady.

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno (upraveno)

Trochu to upravím, nevěděl jsem, kam to dát.

Jsem rád, že jsem se kdysi dávno stal zarytým fanóšem jiného klubu z Prahy, než tomu, kterým se říká sešívky.

Jedním okem juknu, jak hrajou s Hanácima a bum ho. Nulaštyry, ty vole.

Tak se ta obroda moc nepovedla, sakra.

Slávisti, tohle neberte jako posměšek, spíše jako údiv, že se z toho hnoje ne a ne vyhrabat.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

Jó, to pokecám si dobře jako na každém koncertu, všude se najdou v pohodě lidi :cheers: Mě jako už štvou ty naše rádoby hvězdičky, které dokázali úplné prd, ale chovají se jak kdyby jim patřil celý svět. Ba naopak mě fascinují a obdivuji interprety, kteří něco zkutečně dokázali a jsou dodnes úplně v pohodě, malý příklad David Bowie, na kterém jsem byl naposledy :notworthy: Od první chvíle bylo vidět, že něco není na jeho koncertu ok, pak si musel sednout a koncert sice dříve ukončil, ale zazpíval, poté to zkusil ještě v Německu a nakonec se zjistilo, že měl ucpanou srdeční tepnu. To je prostě pán zpěvák, který žije pro své obecenstvo, pro svoje fanoušky, díky kterým se z něho stalo to, čím teď je a to já miluji. V africe jsme jednou grilovaly v příjemném kempu a sednul si k nám chlapík, tak slovo dalo slovo, připadal nám povědomí, no a on sám Chris De Burgh, ťukli jsme si pivkem, dotáhl kytaru a skončilo to takovým  malým koncertem asi pro dvacet lidí :clap: To jsou prostě věci, které se mě zaryjí do srdce, a vzpomínám na ně v tom nejlepším. Pak jedeš na akci do Špindlu, všechno super, lidi se baví a z ničeho nic konec, protože Žbiro stávkuje, je zima, zpívat se nebude, je mě jedno, že Nohavica, Kryštof a další zpívaly přede mnou, já to prostě nedám :eek: Tak snad chápete a už na to kácíme, na fóru je již tak docela dusno a dáme si jednu hezkou :clap:  Velmi příjemný chlapík je to Vám řeknu :cheers:

Jasně, že jsem takovej. Nemuselo to tak být, kdyby všichni dělali svou práci pořádně. A ti kluci, co to pořádali, by možná měli jít dělat něco jiného, když si myslí, že chyba byla v Mekym. Amatéři. Ale hlavně, že jste si fajn pokecali.

Odesláno

možná jo:-) vycházel jsem z .... Jinde co jsem našel se uvádí trochu míň okolo 102. Ale nerad bych tu vytvářel nějaký nový flame :lol2:

SMAZAL JSEM ODKAZ

Příště sem dej něco, z čeho se nadostává provize a hlavně co je zadarmo! Třeba tady.

Kamile ten tvůj odkaz mikymikovi asi moc nepomůže, chtěl statistiku průměrného IQ, ne si udělat test. V původním odkazu je statistika některých zemí světa včetně ČR, tak proto.

Jen jsem reagoval na dotaz, stránky na mě vyskočili při zadání klíč. slov "průměrné IQ" , kdy na tebe vyskočí přímo tabulka zemí, to je vše. Kouknout se tam na tyto statisitky samozřejmě zadarmo je! A záložku s provizí jsem vůbec nezaregistoval, za to sorry, chápu že to je proti pravidlům. Jen bych nerad, aby si po tvé úpravě někdo myslel, že si vydělávám postováním takových kravin!

Odesláno (upraveno)

??? jako že neexistuje průměrné IQ národa, nebo etnika? A existuje třeba průměrnej věk?  Nehodlám řešit to, že se chce někdo za každou cenu pohádat,zda je průměr 106, nebo 104, nebo 102,3568754.... Kdybych napsal bílá, vždycky se najde někdo, kdo z principu bude křičet černá. Moje původní reakce byla o něčem úplně jiném, o tom, že debilita není pod 90. Což jsme si s Bedjassonem úpně vklidu vysvětlili a já mu děkuji za reakci na úrovni.

...abych nebyl furt úplně off topic, potěšil mě dnes ráno můj mladej, v osmi hraje na kytaru jako já v patnácti, je to borec :clap:

Upraveno uživatelem varjag
Odesláno

Jak říkáš, průměrné IQ národa nebo etnika neexistuje, jelikož se to z principu nedá nijak změřit. A pokud by existovalo, bylo by to 100. Nic ve zlým.

Odesláno

Průměrné IQ etnika existuje. Kdysi se říkalo, že černoši mají o 20 bodů nižší průměrné IQ než běloši, na druhou stranu nemají takové výkyvy směrem nahoru a dolů, takže mají málo géniů a málo debilů. Ale je to info stará dvacet let, kdyjsem se o to zajímal...

Navíc IQ je strašně nepodstatné číslo při hodnocení jednotlivce, natož etnika.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nana Plaza a okolni bary v Bangkoku :-)))

Hm, to asi budu muset hlasit. Jeste pockam, jak dopadne Dubaj...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...