Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je dobre pri hľadaní leteniek prepnúť na business. Zriedkavo, ale predsa sa dá objaviť business class skoro za cenu dobytčáku. Obyčajne sú to lety na poslednú chvíľu a napríklad z Budapešti miesto z Viedne apod. Osobne som sa ale naučil prežiť dlhé lety aj v economy. Zásadne sedadlo pri uličke, v zadnej časti lietadla.

tak ako pises, treba pozerat aj business pri rezervacii. pripadne do Azie si cez Emirates nehladat spiatocny let ale trip prave cez Bangkok. ked som hladal letenku na marec, Emirates mi vyplul aj itinerar Vieden-Bangkok first / Bangkok-Hong Kong First / Hong Kong - Vieden business za pre mna neuveritelnych 2300?, ale bol posunuty o par dni co mi uz nevyhovovalo ( inak by som sa mozno ulakomil )

a ako pises, da sa to prezit aj v economy...idealne v B777 vzdy rezervovat dvojky na konci lietadla. v A380 je to jedno, tam sa clovek v economy vzdy citi ako v dobytcaku :) ( ale to bude len hlavou ked vidi tolko ludi naokolo, miesta je tam pre beznu postavu dostatok ) 

Odesláno

tak ako pises, treba pozerat aj business pri rezervacii. pripadne do Azie si cez Emirates nehladat spiatocny let ale trip prave cez Bangkok. ked som hladal letenku na marec, Emirates mi vyplul aj itinerar Vieden-Bangkok first / Bangkok-Hong Kong First / Hong Kong - Vieden business za pre mna neuveritelnych 2300?, ale bol posunuty o par dni co mi uz nevyhovovalo ( inak by som sa mozno ulakomil )

a ako pises, da sa to prezit aj v economy...idealne v B777 vzdy rezervovat dvojky na konci lietadla. v A380 je to jedno, tam sa clovek v economy vzdy citi ako v dobytcaku :) ( ale to bude len hlavou ked vidi tolko ludi naokolo, miesta je tam pre beznu postavu dostatok ) 

Už dosť offtopic, ale keď spomínaš A380, tak ešte jeden tip. Pri núdzových východoch v druhej rade je jedno fajn miesto na dlhé nohy. Nie je pred ním sedadlo a nikto tadiaľ ani nemôže/nemá dôvod chodiť.

Odesláno

Potěšilo mě včerejší vystoupení U2 na MTV awards 2014,Bono zpívá snad čím dál líp a ty mlaďáci,co tam byli,mu nesahaj ani po kotníky.

Odesláno

tak u Bona to snad s tím zpěvem jinak už ani nejde :crybaby:

Potěšilo mě včerejší vystoupení U2 na MTV awards 2014,Bono zpívá snad čím dál líp a ty mlaďáci,co tam byli,mu nesahaj ani po kotníky.

Odesláno

Potěšila mě manželka, sedla si v sobotu do toho novýho sedanu od Maserati, řekla, že se jí to vůbec nelíbí a stojí to za prd, přesedla do novýho Twinga a prohlásila, že to se to je ono, že je to roztomilý a že by výhledově chtěla radši něco takovýho. Teda ne, že bych měl aspoň na to Twingo:)

Odesláno

Potěšila mě manželka, sedla si v sobotu do toho novýho sedanu od Maserati, řekla, že se jí to vůbec nelíbí a stojí to za prd, přesedla do novýho Twinga a prohlásila, že to se to je ono, že je to roztomilý a že by výhledově chtěla radši něco takovýho. Teda ne, že bych měl aspoň na to Twingo:)

Nechal ses napálit, to by ženská jen tak nikdy neřekla.

Tj. chce Ti tím stoprocentně něco naznačit, tak voni komunikujou - přemýšlej co :-)

Odesláno

Že je konečně vyšel Zaklínač - Bouřková sezóna  :clap: 

Odesláno

Dělá mi radost synek, prvňák, svými přírodovědeckými objevy. V pátek přiběhl a volá:"Tati, tati, stromy vyrábí kyslík!" nebo "Černá díra není díra ale mrtvá hvězda!" Budu si to muset psát.

Odesláno (upraveno)

Potěšila mě tato reportáž o gruzínské kuchyni. Úplně se mi vybavily ty chutě. 

Nevíte, jestli je nějaká fungující gruzínská restaurace v Praze? Khachapuri si občas udělám doma, ale bez té jejich pece to není ono...

Dělá mi radost synek, prvňák, svými přírodovědeckými objevy. V pátek přiběhl a volá:"Tati, tati, stromy vyrábí kyslík!" nebo "Černá díra není díra ale mrtvá hvězda!" Budu si to muset psát.

Hehe, počkej na sedmičku. Tam zjistí, jak se dělají děti :D

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno

.. mne prinesl uz dve 2 ... :( .. sem myslel, ze v prvni tride se dvojky nedavaj..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...