Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě potěšil Excel, jak je to chytrej program a co všechno umí :D. Člověk se stále učí.

(podotýkám, že z Excelu znám tak 0,5 % funkcionalit, takže každá dosud neobjevená featura mě fascinuje)

Cos objevil, jestli se můžu zeptat?

Odesláno

Mě dnes potěšilo, že jsem sem zase po čase nakouknul a zjistil, že se tu stále probírají hodinky, dobře se tu vaří (jak alespoň kulinární vlákno naznačuje), pije, člověk tu může pořád prodat nebo koupit hodinky a beztrestně si vyfotit chlupatý zápěstí. A především, že YPO je hlavním hrdinou vlákna "Co mě dnes potěšilo". :)

Návštěvník YPO
Odesláno

Mě dnes potěšilo, že jsem sem zase po čase nakouknul a zjistil, že se tu stále probírají hodinky, dobře se tu vaří (jak alespoň kulinární vlákno naznačuje), pije, člověk tu může pořád prodat nebo koupit hodinky a beztrestně si vyfotit chlupatý zápěstí. A především, že YPO je hlavním hrdinou vlákna "Co mě dnes potěšilo". :)

nazdar ztracenej synu ;) ...... utíkej dokud je čas :)

Odesláno

nazdar ztracenej synu ;) ...... utíkej dokud je čas :)

Zase tak hrozný to tady bejt nemůže, když jsi to vydržel i ty. :) A hlavně, jak tak koukám, máš o pouhých 120 příspěvků víc než já, takže tě prostě musím porazit!

Odesláno (upraveno)

A nefunguje Ti ten obrázek pod příspěvkem Martine  .Jsem rád,že sem tam zavítáš :-) 

Jakej obrázek? A no jo - jsem rád, že jsem zase zpátky. Nějakou dobu jsem seděl a teď potřebuju prodat fejky, který jsem se spolubojovníky ze sektoru 315 vyměnil za šachový figurky z Odolu...

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

Nějaký ten podpis co máš pod každým příspěvkem.

Počkej, tam není: Tento příspěvek byl upraven od Kalifx: Dnes, XX:XX...? Protože přesně tohle tam má být. A jediný, co se mění, je čas.

Odesláno

Zde máš Print screen.V tom kostrbatém patfaru to je :-) 

Aha. Tak tam byl před pár lety můj politický statement, který už dnes neplatí. Ten zlomenej obrázek tomu zhruba odpovídá a dál bych se k tomu jen nerad vyjadřoval.

Odesláno

Ty vole Kalifax je zpátky :-))) Ještě Spiderer a mužem to rozjet jako za starejch času :-)

Františku, ty kluku ušatá, takže ani ty nemáš stále nic lepšího na práci než se tady poflakovat? :D

Odesláno

Nazdaaaar!!! :)

Odesláno

Mě potěšil Excel, jak je to chytrej program a co všechno umí :D. Člověk se stále učí.

(podotýkám, že z Excelu znám tak 0,5 % funkcionalit, takže každá dosud neobjevená featura mě fascinuje)

Mě by potěšilo, kdybys kolegům co ten Váš "fascinující featurovník" mají na starosti ze své evangelizační pozice vysvětlil, že vyžadovat u maticových vzorců ruční(!) nastavení cílového rozsahu, pak stisk F2 a na závěr obskurní komb CTRL+SHIFT+ENTER je v roce 2016 nebetyčná ostuda. Star/Open/LibreOffice to expandují automaticky už 10 let - a dokonce i ten brzda Google se to ve svých čistě webových Apps naučil, jen Microsoft NE...  <_<

Odesláno (upraveno)

Edit: spletl jsem si weeknum s weekdays, tak nic  -_- 
Na weeknum bych si dával pozor:

• aby vracela správné číslo týdne, musí být druhý argument 21 (podle ISO 8601) a zároveň takové nastavení pak způsobuje pro konec roku 2015 w53_2016 apod. (cože teda nevim, jestli je úplně správně)
  • pokud se soubor se vzorci dostane k někomu s Excelem např. 2007, bude tam mít #NENÍ DISPOZICI, protože starší verze Excelu uměly, tuším, jen 0 a 1

Pro experta tvyho razeni nic extra :).
MODE, WEEKDAYS apod :)

Mně třeba nejvíc chybí nějak funkce ČÁST2 nebo tak něco. Strašně mě obtěžuje mu pořád říkat, kolik znaků do konce chci vypsat, když už jsem mu jednou řekl startovní pozici...Ocenil bych, kdyby byla nějaká automatická volba "až do konce". No a pak že často procesor vytěžuje jen na 13 % a strašně to trvá i když mám celkem výkonej stroj (E3-1245, 16 GB RAM, SSD). Český překlad bych zrušil - třeba POZVYHLEDAT (MATCH) se teda sice dá rozluštit jako "vyhledat pozici", ale i tak je překlad tragický a už jen fakt, že někdo na rozdíl od slovenské verze měl potřebu přeložit vlookup, celkem vypovídá o zbytečné kreativitě překladatele.

Upraveno uživatelem VitekB
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...