Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

a na co tatik v pokleku čeká?

Dělá motorku, byl vcelku celou dobu v pohodě než čiči tornádo vytáhl gumového čudla místo klíčku, chtěl mu ho dát do pusy a nastartovat. Taťka po show říkal, že mu prolétlo hlavou dost myšlenek, co asi všechno ten gumák zažil ;-) Ale nakonec od toho kluci ustoupili, všechno dobře dopadlo.

Odesláno

aby ho vojel taky někdo jinej kromě syna ..... to dá rozum

Nevíš vůbec nic a to tě hodně omlouvá. Ale pravda je taková, že tuhle hlášku si pamatovat budu pane YPO.

Návštěvník tolja
Odesláno

Dělá motorku, byl vcelku celou dobu v pohodě než čiči tornádo vytáhl gumového čudla místo klíčku, chtěl mu ho dát do pusy a nastartovat. Taťka po show říkal, že mu prolétlo hlavou dost myšlenek, co asi všechno ten gumák zažil ;-) Ale nakonec od toho kluci ustoupili, všechno dobře dopadlo.

na těch fotkách je vidět, že je tatík hrozně rád, že si tě udělal, ta pohoda z něj tak nějak sálá   :lol2:   

a když mu ukážeš, co za fotky prezentuješ v "co mě potěšilo", že bude ještě radši, no nic, už tě nechám bejt, von ti to ten nahoře taky vrátí skrzevá děti, stejně jako nám všem, jo a vše nej k tomu, že jsi se se svými aktivitami dožil tak vysokýho věku  :cheers:

Odesláno

Nevíš vůbec nic a to tě hodně omlouvá. Ale pravda je taková, že tuhle hlášku si pamatovat budu pane YPO.

Zklamal me taky, mel jsem Africana za slusnyho! Doteďka ...... :)

Odesláno

Nebojte se nic kluci,tatík je tvrďák opráskanej životem zleva, zprava, má mnohem drsnější kousky za sebou. No, a vymyslet něco nového, co by ho zaujalo už není prostě nic lehkého. Čiči tornádo, cha cha, to byla ale mela :-)

Odesláno

Čiči Tornádo je to v těch boratkách nebo jedna ze zpěvaček?

Naháč i ta zpěvačka nalevo, napravo ta krásná baba Eiffel :-)

Odesláno

Poklona tatíkovi, že to zkousnul a dlouhá léta ve zdraví.

Děkuji :cheers:

Jinak pane YPO, pár členů mi poradilo ať si přečtu tvé příspěvky za poslední dva měsíce a že tě pochopím. No a musím uznat, že jsem se o tebe nějak nezajímal, ale hned po přečtení pochopil to, že jsi normálně úplně vymaštěnej kretén a vůbec nechápu, že moderátoři už proti těm tvům většným útokům a urážkám všeho druhu na členy fóra už dávno nezasáhli. Nějak se tady presentuješ, ale ve skutečnosti mám pocit že tady kde komu závidíš nos mezi očima a tak kolem sebe kopeš. Já jsem vcelku vyrovnaný člověk a jsi my vcelku ukradený, ale myslím že tvé hlášky tady brzy někdo nedá, dá si s tebou práci a nacpe ti ten tvůj autobus někde na zastávce do prDele. A co mě tedy  potěšilo, že je zde stále dost normálních členů, kteří mě poradili ignor list, o kterým už ani nevím, že existuje a ty jsi normálně za ta léta první, který tam bude, no tak aspoň v něčem :photo: 

Návštěvník YPO
Odesláno

tak ukradený ti to zcela jistě není, neb bys nenapsal takovejdle elaborát ..... a to uš sem tě skoro chtěl pochválit za předchozí příspěvek v duchu velkého nadhledu ..... tak nic no

Odesláno

Kruci, Afri, tohle mi nedělej, já čtu občas fórum v práci a na displej je mi vidět přes celou místnost! Jestli mi tam teď někdo čuměl, tak mě bude mít za úchyla  :lol2:

Odesláno

Že jsem dneska objevil funkci ignorování podpisů.. :-) Logo, motto, nej hodinky atd. beru, ale cokoliv nad dva řádky mě sejří..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...