Hasič Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Za ty fotky navrhuji aby ti Kamil dal dozivotni Ban!!!!!
eskimak Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Som si skoro oblul mobil. Afrimu ban na tyzden, kto je za?
African Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 a na co tatik v pokleku čeká?Dělá motorku, byl vcelku celou dobu v pohodě než čiči tornádo vytáhl gumového čudla místo klíčku, chtěl mu ho dát do pusy a nastartovat. Taťka po show říkal, že mu prolétlo hlavou dost myšlenek, co asi všechno ten gumák zažil ;-) Ale nakonec od toho kluci ustoupili, všechno dobře dopadlo.
African Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 aby ho vojel taky někdo jinej kromě syna ..... to dá rozumNevíš vůbec nic a to tě hodně omlouvá. Ale pravda je taková, že tuhle hlášku si pamatovat budu pane YPO.
JaRooN Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 že by se guru Jára vrátil ? :-)Chtěls něco Bohoušku?
Návštěvník tolja Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Dělá motorku, byl vcelku celou dobu v pohodě než čiči tornádo vytáhl gumového čudla místo klíčku, chtěl mu ho dát do pusy a nastartovat. Taťka po show říkal, že mu prolétlo hlavou dost myšlenek, co asi všechno ten gumák zažil ;-) Ale nakonec od toho kluci ustoupili, všechno dobře dopadlo. na těch fotkách je vidět, že je tatík hrozně rád, že si tě udělal, ta pohoda z něj tak nějak sálá a když mu ukážeš, co za fotky prezentuješ v "co mě potěšilo", že bude ještě radši, no nic, už tě nechám bejt, von ti to ten nahoře taky vrátí skrzevá děti, stejně jako nám všem, jo a vše nej k tomu, že jsi se se svými aktivitami dožil tak vysokýho věku
Hasič Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Nevíš vůbec nic a to tě hodně omlouvá. Ale pravda je taková, že tuhle hlášku si pamatovat budu pane YPO.Zklamal me taky, mel jsem Africana za slusnyho! Doteďka ......
African Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Nebojte se nic kluci,tatík je tvrďák opráskanej životem zleva, zprava, má mnohem drsnější kousky za sebou. No, a vymyslet něco nového, co by ho zaujalo už není prostě nic lehkého. Čiči tornádo, cha cha, to byla ale mela :-)
organic Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Čiči Tornádo je to v těch boratkách nebo jedna ze zpěvaček?
African Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Čiči Tornádo je to v těch boratkách nebo jedna ze zpěvaček?Naháč i ta zpěvačka nalevo, napravo ta krásná baba Eiffel :-)
Daemonultimate Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Poklona tatíkovi, že to zkousnul a dlouhá léta ve zdraví.
African Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Poklona tatíkovi, že to zkousnul a dlouhá léta ve zdraví. Děkuji Jinak pane YPO, pár členů mi poradilo ať si přečtu tvé příspěvky za poslední dva měsíce a že tě pochopím. No a musím uznat, že jsem se o tebe nějak nezajímal, ale hned po přečtení pochopil to, že jsi normálně úplně vymaštěnej kretén a vůbec nechápu, že moderátoři už proti těm tvům většným útokům a urážkám všeho druhu na členy fóra už dávno nezasáhli. Nějak se tady presentuješ, ale ve skutečnosti mám pocit že tady kde komu závidíš nos mezi očima a tak kolem sebe kopeš. Já jsem vcelku vyrovnaný člověk a jsi my vcelku ukradený, ale myslím že tvé hlášky tady brzy někdo nedá, dá si s tebou práci a nacpe ti ten tvůj autobus někde na zastávce do prDele. A co mě tedy potěšilo, že je zde stále dost normálních členů, kteří mě poradili ignor list, o kterým už ani nevím, že existuje a ty jsi normálně za ta léta první, který tam bude, no tak aspoň v něčem
Návštěvník YPO Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 tak ukradený ti to zcela jistě není, neb bys nenapsal takovejdle elaborát ..... a to uš sem tě skoro chtěl pochválit za předchozí příspěvek v duchu velkého nadhledu ..... tak nic no
Rob2805 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Kruci, Afri, tohle mi nedělej, já čtu občas fórum v práci a na displej je mi vidět přes celou místnost! Jestli mi tam teď někdo čuměl, tak mě bude mít za úchyla
instant Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Mna dnes potesilo toto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník lack71 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 prší...a to je dobře pro vyprahlou zem
j.e.n.i.k.82 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Že jsem dneska objevil funkci ignorování podpisů.. :-) Logo, motto, nej hodinky atd. beru, ale cokoliv nad dva řádky mě sejří..
VintageLover Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Tenhle článekhttp://www.nytimes.com/2016/04/09/sports/hockey/jaromir-jagr-still-playing-with-florida-panthers.html?_r=1
Doporučené příspěvky