Radimk Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Jak se to počítá od čtyřiceti, zase směrem dolů? Protože pokud ano, dnes slavím krásných 39 let :-) Takže na zdraví chlapci, otvírám flašku.Tak mladíku dodatečně vše nej! Po čtyřicítce teprve začneš dostávat rozum a začneš zrát k padesátce!
Klotzman Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Život začíná když v pátek děti a manželka odjedou na víkend ke tchýni Život začíná když manželka uteče, děti odejdou z domu a chcípne pes
Daemonultimate Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Život začíná když manželka uteče, děti odejdou z domu a chcípne pes to už je na mne příliš radikální
mondeo2 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 to už je na mne příliš radikální máš pravdu, psa bych nechal žít, potřebuješ nekoho, kdo tě přivítá ať přijdeš v jakýmkoliv stavu a v jakoukoliv ranní či noční hodinu..............
Daemonultimate Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 (upraveno) Ano, nejlepší přítel člověka ... a nese ho pes. Upraveno 7. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate
African Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Koupili jsme tátovi vstupenku na jednu dobrodružnou akci, málem nás všechny zabil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Boudy Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Afri, tys tátovi koupil zelený slipáče? Hustýýýý ... Tak ono po čtyřicítce prej lidi maj různý nápady ... No tak vše nej ...
Návštěvník tolja Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Koupili jsme tátovi vstupenku na jednu dobrodružnou akci, málem nás všechny zabil tvl, kde jsi vzal moji fotku v boratovejch monokinách? tydle plavky s sebou vozím k móři, když potřebujem udělat místo na pláži
utrejch Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Olala, dekadence severnich cech v cele sve krase.
Murphy97 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 no twl, nevíte někdo, jak dostanu to kafe z klávesnice?
mondeo2 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 já to říkám furt, že není normální.............
Návštěvník YPO Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 no twl, nevíte někdo, jak dostanu to kafe z klávesnice?WAPkou ..... i s entrem
Radimk Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 (upraveno) no twl, nevíte někdo, jak dostanu to kafe z klávesnice?Nejlépe slazeným čajem, to je potom jistota.No a potom si ještě napíšeš tomu malému zelenému skřetovi o novou a ten ti ji v akci prodá o pětikilo dráž než jinde. Aspoň si budeš pamatovat, že když serfuješ na por.no stránkách, tak se u toho kafe nelemtá. Upraveno 7. dubna 2016 uživatelem Radimk
Návštěvník tolja Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Koupili jsme tátovi vstupenku na jednu dobrodružnou akci, málem nás všechny zabil a na co tatik v pokleku čeká?
Návštěvník YPO Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 a na co tatik v pokleku čeká?aby ho vojel taky někdo jinej kromě syna ..... to dá rozum
organic Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Potěšil roční bonus na účtu, i když je to slabší, než loni. A taky to, že nemám nutkání ho utratit za drahý hodinky.
AndyAaron Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Ja jsem zase objevil na paypalu prachy, ktery jsem tam zapomnel od podzimu z prodeje jednech hodinek. Pecka
bohus76 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Nejlépe slazeným čajem, to je potom jistota.No a potom si ještě napíšeš tomu malému zelenému skřetovi o novou a ten ti ji v akci prodá o pětikilo dráž než jinde. Aspoň si budeš pamatovat, že když serfuješ na por.no stránkách, tak se u toho kafe nelemtá.A u toho jsi ještě rád,když Ti to neodpálí všechny USB porty na komplu jak mě minule :-) Jinak bylo to pivo :-)
Návštěvník tolja Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 aby ho vojel taky někdo jinej kromě syna ..... to dá rozum ty po afrim nějak jdeš, to vod tebe není moc pěkný, kdybys aspoň napsal něco jakože čeká na zasvěcení od velmistra a tak
Doporučené příspěvky