Wanderer Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Konečne dnes zas v lietadle. A tá radosť s kamošmi.Lietadla, kamaráti a dobrá nálada. Som dobil baterky. Sedieť v lietadle a pozerať hore na akrobaciu jeproste nádhera V čem jsi letěl?
odjinud Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Včera na auto konečně leťnáky a už zase na dálnci slyším rádio.Dneska se to hodilo i rychlostně - předjel jsem Rolls Royce! :-)) Nechtěl se nechat, ale pak vyměkl, když už na třicítce jeli osmdesát :-)
VintageLover Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Tampa si zahraje finále konference. Jen tak dále.
straspol Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Včera na auto konečně leťnáky a už zase na dálnci slyším rádio.Dneska se to hodilo i rychlostně - předjel jsem Rolls Royce! :-)) Nechtěl se nechat, ale pak vyměkl, když už na třicítce jeli osmdesát :-)Občas si říkám, jestli jsem toho Chovance neodsoudil příliš příkře... kvůli těmhle pitomostem zaplatíme za přehlídnutou značku v zatáčce brzo půlku platu a Velký Bratr zajásá a vykvete zase o něco víc a ruději.
odjinud Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Ono to je taková pro osobáky vcelku zbytečná třicítka v zatáčkovitým nájezdu na dálnici (když se sjíždí v Praze Kbelskou a pak v půlce kopce odbočuje na E55 na MB.) Rozhodně nic, kde by se dal sejmout nějaký chodec.
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Sem se dnes riznul macetou dost pres celej palec a potesilo me, ze sem si vzpomnel slepit to sekundakem. Fakt to funguje.
atari Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Soudržnost, bojovnost a týmový duch nároďáku, respekt !
odjinud Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 No, taky jsem nečekal, že se ještě vchopí. Proti Švédům jsme obyvykle jako připosraný. Každopádně super, pěkně jsem se v hospodě ožral.... :-) @ Zmizík - si něco četl o cizinecké legii, ne? To ovšem není sekunďák... :-)
Xenomorfus Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Sekundak se na rany opravdu pouziva v nejedne (a nejen v ni) armade.Existuji i specialni pro toto pouziti, ale spousty let pouzivam normalni kyanakrylat.
African Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Na větší rány už je lepší sponkovačka...
bohus76 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Sem se dnes riznul macetou dost pres celej palec a potesilo me, ze sem si vzpomnel slepit to sekundakem. Fakt to funguje.nesmíš mít ještě v kuli /být na plech/ :-) A jak se daří nože a tak ?
gerhard Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Dnes uz jazdim konecne po 4och tyzdnoch. Slape to tak zajtra to strihneme na zapad. Ideme pozriet chovne stanice na zapad. 3dni dovolenka ,jupi.
KFL Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 (upraveno) Včera mě potěšil koncert The Ukulele Orchestra of Great Britain. Hráli tu už podruhý a pořád je to pecka. Super muzika, skvělej humor a bezva atmosféra. Těší mě to ještě dnes, tak nejsem až tak off-topic . Upraveno 10. května 2016 uživatelem KFL
mondeo2 Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Metrolologický audit zdárně za mnou...............jdu si v klidu číst.
Tondaa73 Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 No, co už by jinýho dneska potěšilo starýho kikota víc, než když Bohemka v posledńm domácím zápase ročníku porazí Bolku 2:0... :-)))Už jenom toho šaška Starku vypakovat z ligy, a bude na světě zase o kousek líp. ;-)
little_w Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Potesilo me, ze jsem nasel stare zakovske knizky. Jednu poznamku jsem si dal do podpisu, nemohl jsem odolat - je nadcasova
Rudykopalsson Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Jsi rebel od malička:-) Kterej je to cca rok?:-)
little_w Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Poznamka je ze 4. tridy, takze 1984. Nektere poznamky fakt stoji za to.
sejkoram Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Potesilo me, ze jsem nasel stare zakovske knizky. Jednu poznamku jsem si dal do podpisu, nemohl jsem odolat - je nadcasova to je skvělý
Doporučené příspěvky